Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 06 Feb 2021, 13:04

Da, este revoltător! Absolut revoltător! Ca rostogolesti ceva fără să știi tot adevărul. De cele mai multe ori, " floraresele" cu ghiocei, ori alte flori salbatice, iti șoptesc discret : "tigari fără timbru, avem!" Altfel este împotriva oricărei logici sa înțelegi cum o tânără in putere, pierde ore întregi sa faca vanzari de maxim 10, 20 lei, venit care însă nu ii poate asigura garderoba actuala. Nici macar bani de tigari. Iar " cameramanul de ocazie, aflat absolut" intamplator" pe acolo, este extrem de revoltat ca pierde, nu-i asa, un vânzător cu potențial! De flori, bineînțeles!
Shrek

Mesajde Aurel1959 » 06 Feb 2021, 14:39

Parerea mea este ca daca in aceasta filmare aparea si o femeie in componenta patrulei, care sa actioneze ferm, { nu sa supravegheze cum se intampla uneori }, lucrurile ar fi stat altfel.Unde sant angajatele miniterului, care din cate stim sant multe pe statele de plata? Si mai stim ca atunci cand politistul solicita acte sau date pentru identificare, indiferent ce si cum esti, obligatia este sa le dai. Altfel se intampla sa fii condus fortat, vinovat sau mai putin vinovat, pentru stabilirea identitatii cel putin.Asa spune legea pe care toti o vrem respectata dar o interpretam si o comentam fiecare cu sau fara informatii corecte.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde Donbazil » 06 Feb 2021, 16:42

Salut!

Dacă erați corecți ați fi postat și replica....Dar așa de drag, faceți jocul presei care dorește senzaționalul cu orice preț...
(La unii nici nu mă aștept să-i simpatizeze pe polițiști pentru că așa-i românu, imparțial și ține cu hoții, dar totuși...)!... :cry: :oops: :!: :idea:
https://www.dcnews.ro/update-tanara-inc ... 00073.html
Fişiere ataşate
Media.....JPG
Media.....JPG (70.06 KiB) Vizualizat de 7260 ori
Donbazil

Mesajde Shrek » 06 Feb 2021, 18:22

Ca este " gravida" este cea mai simpla scuza. Sa vezi cum este pentru polițist, cand in timpul incatusarii, " cetățeanul onest" ii trage o flegma in ochi si apoi striga: am sida, am sida......! Pentru o clipă, închideți ochii si imaginativă in locul acelui" politai"!
Shrek

Mesajde Aurel1959 » 07 Feb 2021, 01:03

Donbazil scrie:Salut!

Dacă erați corecți ați fi postat și replica....Dar așa de drag, faceți jocul presei care dorește senzaționalul cu orice preț...
(La unii nici nu mă aștept să-i simpatizeze pe polițiști pentru că așa-i românu, imparțial și ține cu hoții, dar totuși...)!... :cry: :oops: :!: :idea:
https://www.dcnews.ro/update-tanara-inc ... 00073.html

Unde este incorectitudinea in postarea mea si care ar fi replica? Ti se pare totusi corect ca un barbat politist sa traga de o femeie chiar si vinovata, cand ministerul are angajate femei tocmai pentu asemenea situatii.Vina nu este la acel politist .El are sefi care sant platiti sa coordoneze bunul mers al institutiei.
Aurel1959

Mesajde Donbazil » 09 Feb 2021, 11:17

Salut!

Eu fiind de mult la pensie, nu pot decat să presupun niște lucruri și să mă documentez, dacă-s curios....
Am fost curios să văd și opinia celeilalte părti și am aflat-o....
Dumneata n-ai fost curios, ai fost mulțumit doar cu băgatul bățului....
Procedurile presupun prezența polițistilor - femei, doar la anumite activități - printre care nu este și încătușarea și conducerea la sediu....Dacă nu cunoașteți procedurile, de ce acuzați?
Cat despre faptul că sub masca unor activități ilicite de mai mică importanță - (dar tot ilicite) se desfășoară trafic de țigări, etnobotanice și chiar droguri, poate ar trebui să vă mai documentați, eu le văd la tot pasul și sunt convins că la fel văd și mulți alții, care vor să vadă!...
Nu cred că luând parte infractorilor și blamând organele de ordine faceți bine și contribuiți la sporirea stării de siguranță și securitate a oamenilor obișnuiți, - dar cum asta-i la modă, prefer să nu comentez....Dati-i înainte și apoi , dacă o dată o să aveți o problemă să vă amintiți c-a fost unu care v-a tras de mânecă....
Donbazil

Mesajde Aurel1959 » 09 Feb 2021, 22:54

Domnul Vasile,ce ai aflat dumneata, a aflat toata lumea care s-a uitat la televizor, fara mari activitati de documentatre. Anume ca un tanar politist, cu mai putina experienta, a fost lasat de sefii lui sa actioneze haotic, sa se descurce cum poate, precum militia pe vremuri.Fenomenele ilegale care dupa cum spui sant la tot pasul, sant cunoscute si arhicunoscute.Faptul ca acel politist caruia eu personal nu-i gasesc o mare vina, a reusit sa o conduca pe acea contavenienta la sectie si sa o amendeze, nu ma convinge ca prin asfel de masuri faptele nu se vor repeta la acelas nivel.Eu intreb unde sant srategii institutiei,asazisii ofiteri superiori, care fac planuri de actiune in urma studierii situatiei operative din teren, dispun de dotarile cu care sa actioneze in asa fel incat actiunile sa fie cat mai eficiente si in acelas timp discrete, tocmai pentru a nu da "apa la moara" unuia ca mine care baga batul ? Donmul Vasile, cu actiuni de genul asta aceasta institutie nu va da incredere cetateanului.Acuma pe bune, din ce am scris eu, dumneata chiar crezi ca iau partea nelegiulrilor? Si inca o intrebare: Nu crezi ca se putea ajunge la acelas rezultat, fara sa se filmeze de catre un alt contravenient si sa se dea prilej de discutii publice? Am inteles ca situatia era cunoscuta de mult timp . Politia nu are camere de filmare sa poata contracara la nevoie?
Aurel1959

Mesajde Shrek » 10 Feb 2021, 22:26

O poveste tristă, de demult......
https://realitateaoltului.ro/2018/02/08 ... cializare/
Sandu nu a mai apucat să iasă la pensie la 40 de ani si nici sa primească o pensie nesimtite......
Shrek

Mesajde mircea.costache » 11 Feb 2021, 15:37

Buna ziua !
Ce tot o dam după bat.
Personalul din politia națională și nu numai se cred stat în stat.

După proasta pregătire, mai suplinește și cu proasta atitudine.
Cum sa te năpustești pe o femeie care vinde flori ???
Prostometrele știe că L.12 s-a modificat și auto la SPAGOMETRU prin magazine și târguri

Ăștia nu știu cu ce se mănâncă rușinea și o servesc cu abuz de poziție în societate.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Donbazil » 17 Feb 2021, 22:12

Salut!

...” polițiștii doljeni spun că motivul real ar fi nepăsarea și incompetența care, de mai bine de una an, au pus stăpânire pe instituție”... :shock: :oops: :cry: :idea:

https://www.indiscret.ro/2021/02/16/pol ... 2nmB3G_3io
Donbazil

Mesajde mircea.costache » 18 Feb 2021, 11:04

Buna dimineata !

Politia Doljeană ! Politia Bănățeană !
Tot un căcat, mare și stricat !
Păcat că întregul este un nimic !
Trezi-ne-vom din cea prostie de veci oare !
Romania este România nici Dolj nici Timiș, așa că bucățică domniei voastre poate să aibă gust dar la nivel de țară acesta este insignifiant.
Tara este ,,Norodul,, nu tagma jefuitorilor
Citat T. Vladimirescu de la Dolj parca

Mă lași mă Domnul cu lauda asta Banateana
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde paul » 27 Feb 2021, 20:35

Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Cristian IONITA » 03 Mar 2021, 16:46

:)
Fişiere ataşate
unnamed.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde mircea.costache » 10 Mar 2021, 23:48

Buna seara !
Nu este un secret. Sunt inca ,,politist de frontiera,, provenit din randurile ,,granicerilor,,
Multi deja sunteti la curent cu postarile mele de pe reteaua de socializare facebook.
Acuma sa dam CEZARULUI cei al CEZARULUI.
Institutia ,,POLITIEI,, si nu numai, ca parte a sistemului de aparare, ordine publica si siguranta nationala, sunt SFINTE si VITALE societatii.
Persoane vremelnice si nevrednice de pomenire, sunt la un moment dat DEZASTRUL acestor institutii.
LA MOMENTUL actual si la varsta mea, peste jumatate de secol, inca activ si nedat ,,BIR CU FUGITII,, de frica vremelnicilor, din mijlocul ,,FRONTULUI,, va informez ca este deprofesionalizata aceasta instituitie, iar in acest sens nu se misca un deget, nu se face nimic.
Daca eu am fost ,,BAGABONTIT si GOLANIT de un politist de la un post de politie de la tara.

Vad pe aici ,,OSANALE,, aduse unor politisti !
Pentru ce primesc ,,SIMBRIE,, domnule. Cumva sa se cheme politisti
Suntem o rusine a societatii

Cu respect.
mircea.costache

Mesajde Shrek » 11 Mar 2021, 10:39

Ca sa dam cezarului...șpagă, nu trebuie sa facem contrabanda! O dam ca asa o dau toți ( șpagă, nu va gânditi la prostii)!
Dacă dumneata, inca esti" activ", este foarte bine! Probabil ca in mintea dumitale te crezi inca cinar la cei 50+, dar realitatea este alta. Cum crezi ca poti alerga la vârsta dumitale după un contrabandist de 20 de ani, prin smarcurile deltei, ori prin munții Bucovinei?! Ori pe malul Dunării! Probabil, poti fi " activ" , în serviciul ci ( cămăși si izmene). După 25 de ani de activitate, ma refer la cei ce lucra ( pe bune ) in frontiera, Iuand la pas " fasia"si bornele pe ploaie, vânt, soare insuportabil si ger năprasnic, linia de 50, este ca o o izbavire! După ce ai reusit sa aduni pe tine( nu neaparat dumneata, dar grănicerul, în general), cam toate bolile existente in tabelului lui ...mendeleev, nu iti doresti decât să te bucuri câțiva ani de pensie liniștit!
In tarile din vest, polițiștii operativi, garceii occidentali, după varsta de 45 de ani, pot solicita sa treaca pe o funcție neoperativa ( ce presupune o activitate fizica si psihica mai putin intensă și un contactat redus cu fenomenul infractional). Sau se pot pensiona anticipat cu o pensie de serviciu decență, trecând apoi in servicii private. Dar cei mai mulți, rămân activi ca neoperativi, până la 55 ani iar pensia este substanțial mai mare. Pot rămâne " activi" după aceasta varsta, sefii( exact ca la noi), si cei ce se ocupa de proceduri judiciare( un fel de anchetatori)! Asta ca stii si dumneata ca toti caii ajung gloabe, mai devreme ori mai tarziu!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE