Rapița își face iar de cap și ne dă de lucru.
Anul viitor voi da drumul reginelor în 3 corpuri pentru cuib. 2 corpuri nu le ajunge la rapiță.
cristi_vidican scrie:Rapița își face iar de cap și ne dă de lucru.
Anul viitor voi da drumul reginelor în 3 corpuri pentru cuib. 2 corpuri nu le ajunge la rapiță.
mausica scrie:Ps:in unu dintre ani am adaugat la cuibu meu de 1/1 si o mag de 1/2 pana dupa salcam. Cert e ca spatiul oferit a facut sa nu mai traga botci
paul scrie:LE ... Cristi Vidican ... la mai mare !Nu uita de ... magnetul de doici risipit prin toate caturile, altfel ...
paul scrie:mausica scrie:Ps:in unu dintre ani am adaugat la cuibu meu de 1/1 si o mag de 1/2 pana dupa salcam. Cert e ca spatiul oferit a facut sa nu mai traga botci
Concret ... ai pus magazia de 1/2 sub cuib sau deasupra cuibului ?
LE ... Cristi Vidican ... la mai mare !Nu uita de ... magnetul de doici risipit prin toate caturile, altfel ...
mausica scrie:Deasupra cuibului, matca a urcat si a bagat puiet si acolo. Peste gratia si mag
mausica scrie:paul scrie:mausica scrie:Ps:in unu dintre ani am adaugat la cuibu meu de 1/1 si o mag de 1/2 pana dupa salcam. Cert e ca spatiul oferit a facut sa nu mai traga botci
LE ... Cristi Vidican ... la mai mare !Nu uita de ... magnetul de doici risipit prin toate caturile, altfel ...
Deasupra cuibului, matca a urcat si a bagat puiet si acolo. Peste gratia si mag
cristi_vidican scrie:Rapița își face iar de cap și ne dă de lucru.
jonny_it scrie:cristi_vidican scrie:Rapița își face iar de cap și ne dă de lucru.
Acum 1 luna cand discutam pe telegram ca stupii pe 10 rame dadant sunt prea mici pentru o familie normala si tu si Mausica m-ati luat la 11 metri.
jonny_it scrie:
Acum 1 luna cand discutam pe telegram ca stupii pe 10 rame dadant sunt prea mici pentru o familie normala si tu si Mausica m-ati luat la 11 metri.
Balian scrie:Încet încet vor trece și ei pe cuib pe trei corpuri.
Vasile_Bucovineanu scrie:Sa inteleg faptul ca regina a urcat si a pus puiet deasupra gratiei?
Vasile_Bucovineanu scrie:mausica scrie:paul scrie:mausica scrie:Ps:in unu dintre ani am adaugat la cuibu meu de 1/1 si o mag de 1/2 pana dupa salcam. Cert e ca spatiul oferit a facut sa nu mai traga botci
Deasupra cuibului, matca a urcat si a bagat puiet si acolo. Peste gratia si mag
Sa inteleg faptul ca regina a urcat si a pus puiet deasupra gratiei?
cristi_vidican scrie:Mausică trebuie să treacă întâi pe MER.![]()
lol:
jonny_it scrie:cristi_vidican scrie:Rapița își face iar de cap și ne dă de lucru.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori