daffid mihailov scrie:Frumos. Asta e bukfastul?
Shrek scrie:Anu' acesta la moda sunt albinele...rusesti! Cica sunt ele oleaca mai rele da' se inmultesc exponential ...primavara asta! Daca te uiti la ucraina si transnistria, ii plin de ele! Si nu se îmbolnăvesc deloc! Ai d-alea?
daffid mihailov scrie:Observ însă destul de multe albine pe rama carpatine. E corcitura? Oricum nu contează, dacă sunt prolifice. Mi-ar plăcea sa încerc și eu câtva de la tine sezonul asta. Am de la mai mulți crescători in “trial”. Sa vedem care iese in fata.
daffid mihailov scrie:Vreau sa incerc niste liniii si de la tine. Am bukfast de la Donau imperecheat cu trantori bukfast si sunt toate aceeasi culoare, fiicele. Si sunt multumit. Intrebarea care se pune, eu vreau sa imi cresc singur reginele, nu e rentabil sa depind de regine cumparate. Sigur, cumpar mereu sa testez, dar asta nu inseamna ca fac din asta un plan de afaceri. Ca nu e rentabil pe termen lung si nici recomandabil.
P.S. Am avut ceva bukfast negru, nu am fost incantat decat de faptul ca banuiam un furtisag discret, ca mereu avea catul plin de miere) ar fi fost culmea sa fie "atat de special" si sa culeaga mereu doar el.
daffid mihailov scrie:Asa ma astept, ca la prima generatie sa iasa ok mai ales ca fenomenul de hibridizare cu trantori locali aduce un plus la prima generatie. Problema e cand o sa vreau sa am aceleasi rezultate si peste 4-5 ani. Te rog, lasa-mi nr tau in privat. Mersi

cristi_vidican scrie:Alea roșii sunt altă linie?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori