mausica scrie:Asta e
Când nu mai poți, să mă suni să te trag.
mausica scrie:Asta e
Closcutz scrie:S-o stăpânești sănătos! Ce piese ai schimbat de când ai luat-o? Cum are distribuția? Ești mulțumit de ea?
Balian scrie:S-o folosiți sănătos împreună cu ajutorul din spatele mașinii.![]()
Closcutz scrie:Cristi poți sa masori ,te rog, distanta de la sol la platforma remorcii. Eu la stupi am picioare care se transforma in mânere și ridicam in doi stupul in bena camionetei Renault Master....la stupii nextrasi sau care sunt full pt iernat te cam rupe. Daca as fi avut un minus de 25 cm altfel ar fi stat treaba....
Unde ai comandat remorca? Poți pune o poza cu remorca și ceva specificații tehnice?
S-o stăpânești sănătos!
Closcutz scrie:Podeaua remorcii din ce material este făcută( tego, aluminiu, tabla)? Ce fel de suspensie are remorca, pe telescoape? Câți stupi pe 10 rame intra pe un nivel la remorca? Tu tot cu lisa încarci și descarci stupii?
Closcutz scrie:Unde ai facut remorca, cat a costat, nu este prea grea pt transporterul cu motor de 1.9?
Cristian IONITA scrie:Eu zic ca problemele de-abia acum încep:).
Felicitări pentru jeepan ... arata foarte bine
Cristian IONITA scrie:A mai faina decizie este sa găsești locații potrivite pentru staționar.
Pastoralul cu jeepul este moft.
Cristian IONITA scrie:pai in acest caz ... de mutari "intre vetre" nu-si are sens dilema cu "module" .... pe vremea cand practicam pastoralul descarcam / incarcam singur 24 de stupi in/din remorca cu lisa pe plan inclinat in mai putin de 1 ora (cu tot cu asigurarea cu chingi) .
Atat timp cat nu-i suprapui nimic nu este mai eficient fata de lisa si plan inclinat.
Rapita este o pacoste (strica salcamul indiferent de ce ai face) .... in loc sa te bucuri ca nu ai de-a face cu ea tu te agiti sa te duci dupa ea.
La modul serios acum ... permis categoria E ai? daca nu va fi complicat sa agati ceva serios dupa masina.
Shrek scrie:Dacă ar citi americanii ce vreti sa faceti cu masina lor, cu siguranță v-ar cauta cu drona sa va....îmbogățească!
Cum sa rupi masina carand cu ea duleci si stupi ca mai apoi sa te afișeze cu ea la restaurant: am gip, bah! De ce nu iei un tractor sau camionetă 4×4 si rezolvi problema elegant, ca un om gospodar nu ca o femeie văduvă ( metaforic vorbind)!?
jonny_it scrie:....
PS: Am avut covid destul de recent, cateva zile am fost verde ca tine.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori