mihaistupar scrie:mai bine pui salcam pe locul respectiv, rarit, si printre ei ceva de intretinere
mihaistupar scrie:poate mur si zmeur
mihaistupar scrie:bine faci!
pune salcam, ca nu ai de pierdut, si de foc sa ai, si tot nu pierzi. in 5-6 ani vei avea o adevarata padurice, de care sigur vor fi multumite roiurile ce raman la vatra
peterneamt scrie:[quote
Daca erai de pe linga Craiova, nu te invatam sa pui salcim, ca la noi vecinii il ia mai. Prima oara pentru araci la rosi (tomate ), apoi pentru cozi de sapa, apoi baga cprele in el ca fiind nitel mai mare nu se vad din el, apoi mai ia prajini pentru tarc la oi sau pentru gard si daca tot scapa ceva le mai trebuie si de foc. Fac totul ca la carte de poti sa juri ca acolo a fost izlaz de cind e lumea si pamintul.
genutzu scrie:nu pierdeti timpul cu facelia. Am fost anul macesta si am dus doar 30 stupi la 30 ha si abia sau intretinut. CUrgea in fiecare zi din rama de ziceai ca le ineci cand scuturai rama dar ramaneau la acelasi nivel. In fiecar zi curge a din rama si nu se aduna mai nimic. Doar o slaba intretinere. Bozaiala cat cuprinde de ziceai ca o pasc nu sug necatar!
gabush86 scrie:Pentru cei care au dat gres , cred ca nu au folosit samanta de calitate . de unde ati cumparat samanata , a fost importata sau ati luat-o de la cineva care a pus de asemenea facelia si a recoltat-o ... e o diferenta si aici !!!
LUCIAN AVRAM scrie:gabush86 scrie:Pentru cei care au dat gres , cred ca nu au folosit samanta de calitate . de unde ati cumparat samanata , a fost importata sau ati luat-o de la cineva care a pus de asemenea facelia si a recoltat-o ... e o diferenta si aici !!!
pai ia zi matale domn expert , cum e treaba asta cu facelia ca vad ca te cam pricepi ?
cati stupi ai ?
cate hectare de facelia ai semanat ?
ce spor zilnic ai avut la cantar ?
cum s-au comportat albinele la aceasta cultura ?
ce productie ai scos ?
lumineaza-ne , te rugam !!!!!!!
multumim anticipat ?
LUCIAN AVRAM scrie:bre da destept mai esti , nici nu am spus de unde am luat semintele si gata ai hotarat ca am cumparat semintele de pa marginea drumului , aceasta planta trebuie sa indeplineasca anumite conditii ca sa aiba nectar din abundenta si doar asa ca sa stii am cumparat semintele din germania printr-o firma din capitala , agroagentur se numeste si patronul e un neamt , au mai luat si altii si de la aceasta firma si de la altele si tot nu a mers , mai spun inca odata aceasta planta trebuie sa indeplineasc anumite conditii , care la noi nu prea se nimeresc in fiecare an , acu ai inteles , INTELEPTULE !
LUCIAN AVRAM scrie:SA FII IUBIT , DRUM BUN !
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 74 vizitatori