Cine te a invatat sa incarci remorca ?
Daca caturile din spate sunt se acceasi greutate cu cele de fata mare minune sa ajungi cu ele acasa.
Cristian IONITA scrie:Cine te a invatat sa incarci remorca ?
Daca caturile din spate sunt se acceasi greutate cu cele de fata mare minune sa ajungi cu ele acasa.
Balian scrie:Ce a vrut să spună că capul de prindere a remorcii ar trebui să apase cârligul cu o greutate scrisă în cartea remorcii. Altfel ar putea desprinde. Indiferent de distanță şi legare.
Shrek scrie:Sa inteleg ca este fs? Daca da, de ce atat de tarziu? Azi am vorbit cu cineva si spunea că azi stoarce de. Eu am stors fs din sud, acum două săptămâni si era capacita 90%. Pentru ce sa o mai tin in stupi? Deja ii pregătesc de toamna iarna.
Balian scrie:Ce a vrut să spună că capul de prindere a remorcii ar trebui să apase cârligul cu o greutate scrisă în cartea remorcii. Altfel ar putea desprinde. Indiferent de distanță şi legare.
cristi_vidican scrie:Cristian IONITA scrie:Cine te a invatat sa incarci remorca ?
Trebuia mai întâi să întrebi ce distanță ai de gând să faci cu remorca?![]()
Treaba a fost că un pic nu am calculat cum să încarc și la final 3 turnuri de câte 4 corpuri au rămas pe jos.![]()
așa că le-am pus pe spate (corpurile), că acolo mi-a fost mai comod.
Corpurile a trebuit să le duc în altă parte din sat, aproximativ 1000 de m și asta pe asfalt. Totul a mers fără probleme, după cum vezi, nici măcar nu i-am legat.
Dar, la transport pe distanțe, știu să-i leg. Am multe chingi.
Cristian IONITA scrie:
Oricum felicitari ... ai acolo minim 2 tone de miere marfa ...
aaaa ....acuma ponteaza matcile??cristi_vidican scrie:Shrek scrie:Sa inteleg ca este fs? Daca da, de ce atat de tarziu? Azi am vorbit cu cineva si spunea că azi stoarce de. Eu am stors fs din sud, acum două săptămâni si era capacita 90%. Pentru ce sa o mai tin in stupi? Deja ii pregătesc de toamna iarna.
Este FS.
Acum s-a oprit cântarul. Nu uita că eu sunt oleacă mai la N față de tine și la noi e puțin mai târziu totul. Cel puțin cu 1 săptămână.
Floarea a început la mine în zonă pe la 20 iunie și s-a terminat cum câteva zile. Mai sunt încă lanuri tot în zona mea (dar nu ajunge albina mea acolo) care încă mai dau 1 kg pe zi.
FS anul acesta a fost un cules bun, dar cu foarte mare blocaj de cuib. Așa blocaj de cuib n-am văzut de când sunt.
Ar zice dl younyoun că din cauză că nu am avut puiet în cuib. E drept că și asta a contat, adică faptul că am intrat în FS cu puiet mai puțin decât trebuia, dar și unde a fost a eclozat și au pus miere și au căpăcit. Chiar și stupii tari au blocat cuiburile.
Dar, ce am constatat acum, la câteva zile după extras?
Albina face loc pt puiet extraordinar. Descăpăcește mierea și o mută în lateral. Face loc chiar în plină ramă căpăcită dacă vrea să pună puiet acolo.
Și, dacă-i dai o ramă albină lângă puiet sau spargi cu ea cuibul, o pontează.
E o situație similară oarecum cu primăvara. se știe că regina are 2 zvâcniri de pontă, primăvara și august.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 56 vizitatori