taipan scrie:Şi dacă mi-o mănâncă graurii când iese afară
tricky_radu scrie:Buna dimineata.
Am gasit la o familie 3 botci (una capacita si doua necapacite), in partea de jos a ramei si doar pe acea rama.
Sunt de schimb linistit sau e posibil sa roiasca? Matca e de anul trecut.
Familia e pe 10 rame jos, cu cat de 1/2. Din cauza secetei nu a fost cules la tei, sau altceva de atunci incoace.
Multumesc.
Radu16b scrie:Buna seara! In 16 iunie am cumparat 3 roi la pachet, care astazi sunt in lada 3/4, un singur corp,cu 4 rame de puiet ( maxim 70%, nu toata rama). Doresc sa-i iernez pe doua corpuri, dar nu sunt sigur cum sa fac trecerea la al doilea corp. Ma puteti indruma?
Radu16b scrie:Da, mia-ti dat de gandit acum… sunt pe 6 rame si ii tin strans tare. Nu m-am gandit sa-i las pe un corp la iernat. Gandul meu a ramas o rama de miere pt fiecare interval, sa fiu sigur ca ajunge. Asa la un corp, pt iernare, nu stiu aprecia cata miere trebuie si cand sa pun mierea in mijlocul stupului…
Radu16b scrie:Buna seara! In 16 iunie am cumparat 3 roi la pachet, care astazi sunt in lada 3/4, un singur corp,cu 4 rame de puiet ( maxim 70%, nu toata rama). Doresc sa-i iernez pe doua corpuri, dar nu sunt sigur cum sa fac trecerea la al doilea corp. Ma puteti indruma?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori