"Istoria îşi bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se." Oare chiar asa sa fie?
Cristian IONITA scrie:Paul .... daca tu asta vezi la aceste proteste .... "galeriile echipelor de fotbal vs jandarmerie" da-mi voie sa apreciez ca ai trait degeaba.
PS: imi explici si mie ce inseamna sa fii fost "taranist", dar sa fii acum simpatizant liberal?
paul scrie:Fratilor ... am fost participant la Piata Universitatii ... 1990 !!!
Atunci era vorba de schimbarea unui SISTEM ... perpetuat de ... neo ... comunisti !
ERA VORBA DE ... ALTCEVA !!!
Acum ... sa ma scuzati ! GALERIILE ECHIPELOR DE FOTBAL ... PROTESTEAZA !!! Impotriva autoritatii statului reprezentata de ... jandarmi ! Cu care au ei , ceva ... MECIURI !!!
Exista o stare de nemultumire a populatiei !!! Sunt ... DE ACORD !!!
NU ASA ... REZOLVAM PROBLEMELE !!!
Ci asa ... nu ne mai lacomim la sacosa partidului ... votam in deplina cunostinta de cauza ... nu ne lasam influentati de nimeni ... SI AR MAI Fi ... vorba unui recent disparut ...
Semneaza ... un fost TARANIST ... actualmente un ... simpatizant liberal ! NU A-L USL !!! NICI AL ... PDL !!!
Albinel scrie:90..????????????
daca tu ai fost taranist ...de ce nu ai ramas inca si esti liberal..???
daca sustii ca esti liberal ..ar trebui sa sustii vocea poporului nu a puterii...????
semneaza unul din cele 5-6 persoane ce au declansat FENOMENUL PIATA UNIVERSITATII '90 si nu doar simplu membru PNT..![]()
JOS MAFIA BASESCIANA
paul scrie:Albinel scrie:90..????????????
daca tu ai fost taranist ...de ce nu ai ramas inca si esti liberal..???
daca sustii ca esti liberal ..ar trebui sa sustii vocea poporului nu a puterii...????
semneaza unul din cele 5-6 persoane ce au declansat FENOMENUL PIATA UNIVERSITATII '90 si nu doar simplu membru PNT..![]()
JOS MAFIA BASESCIANA
Albinel ... ai grija ca ... AMESTECI PLANURILE !!!
Te intreb ... al cui taranist ... sa fi ramas ??? Al lui ... Milut ...care in 2009 s-a dus in Modrogan cu steagul PNTCD ... fluturand victoria lui ... Base ??? ATUNCI ... MI-A FOST RUSINE !!! Al lui ... Pavelescu , care nu are nici in clin nici in maneca cu ... PNTCD ??? Al lui ... Ciorbea , care mai deunazi batu palma cu ... PDL ... in antecamera PPE ??? ... Al cui ... sa fi ramas ??? AL NIMANUI !!!
SUSTIN ... VOCEA POPORULUI !!! NU A ... GALERIILOR DE FOTBAL !!! PUNCT !
SUB NICI O FORMA ... NICIODATA ... NU AM SUSTINUT VOCEA ACTUALEI PUTERI !!!
Albinel ... oamenii trebuie sa invete un lucru ! Sa protesteze ... CAND TREBUIE !!! Nu ... cand le vine bine !!! Motivul pentru care protesteaza acum ... NU MAI EXISTA !!! TREBUIAU SA PROTESTEZE CAND S-AU TAIAT SALARIILE , PENSIILE , CAND S-A MARIT TVA !!! ATUNCI ... NU ACUM !!!
patrascu scrie:Fratele vostru a plecat in piata sa traiasca istoria pe viu. Ne auzim dupa miezul noptii!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori