patrascu scrie:Fratele vostru a plecat in piata sa traiasca istoria pe viu. Ne auzim dupa miezul noptii!
FELICITARI Patrascule !!
patrascu scrie:Fratele vostru a plecat in piata sa traiasca istoria pe viu. Ne auzim dupa miezul noptii!
paul scrie:Cristian IONITA scrie:Paul .... daca tu asta vezi la aceste proteste .... "galeriile echipelor de fotbal vs jandarmerie" da-mi voie sa apreciez ca ai trait degeaba.
PS: imi explici si mie ce inseamna sa fii fost "taranist", dar sa fii acum simpatizant liberal?
D-le Cristian Ionita ! IN MOMENTUL IN CARE VREI SA SCHIMBI ... CEVA ... DEMOCRATIC ... NU TE DEDAI LA NICI UN FEL DE ACTE ... NEDEMOCRATICE !!! Daca faci acest lucru ... COMPROMITI IDEALUL !!!
AVETI DREPTATE ... AM TRAIT DEGEABA !!! ... ASA INTELEG EU ... LUCRURILE !!!
In anii ... '90 ... aveam o vorba ... " cand vor ajunge taranistii sa se afle in opozitie cu ... liberalii (nu impreuna in opozitie ) ... ATUNCI VA FI DEMOCRATIE REALA IN ROMANIA !!!
Acum ... daca PNL este in opozitie fata de ... PDL , dar nu in uniune cu ... PSD ... este democratie ... ORIGINALA !!! Ca in anii ... '90 !!!
@ Patrascule ... ai dreptate ! Totusi , chiar daca provin din ... aceeasi linie ... UNII(lideri) S-AR PUTEA SA GANDEASCA ... ALTFEL !!! S-ar putea ...
Ioan Guist scrie: ....
De bine de rau ,astazi Romanica este peste multe tari europene la stabilitate economica.Cand de regula eram fruntasi la cazut in cap ca nu-i asa? aveam motiv ca na e... criza.O Criza ca asta, era mana cereasca pentru stanga.Era liber la furat pe rupte.Am fi fost cuca bataii iarasi.
Tampitul asta de Boc a tinut trenul pe sine.Da !scartie si se taraie ca e construit ...made in Romania.Are vechime si e Non-euro.
E de lucru mult la "trenul " asta.Numai ca prin demolare nu facem decat loc altui "tren"...strain.
Pentru prima data am fost mandru ca sunt roman, cand au fost oprite niste tiruri prin vama.O crescut inima in mine cand am vazut ca au cazut mari "mahari" ai europei.
Romania incepe sa conteze.
Albinel scrie:....
cum facem sa deschidem un topic ..sau mai binezis cum putem comunica cu administratia forumului pentru a putea pune intrebari si de ce nu poate venim si cu ceva sugestii..cum ar fi spre exemplu..niste emoticoane mai expresive..macar unul de salut ,de la revedere..
...
Albinel scrie:salut Cristian..scuze ca o fac pe topicul asta dar as vrea sa te intreb..daca esti amabil sa-mi raspunzi..
cum facem sa deschidem un topic ..sau mai binezis cum putem comunica cu administratia forumului pentru a putea pune intrebari si de ce nu poate venim si cu ceva sugestii..cum ar fi spre exemplu..niste emoticoane mai expresive..macar unul de salut ,de la revedere..
au pus aici maimutoii astia care nu reprezinta mai nimic..
multumesc de raspuns si seara faina !!
Cristian IONITA scrie:Albinel scrie:salut Cristian..scuze ca o fac pe topicul asta dar as vrea sa te intreb..daca esti amabil sa-mi raspunzi..
au pus aici maimutoii astia care nu reprezinta mai nimic..
multumesc de raspuns si seara faina !!
redoo scrie: ....
Asa este in capitalism,nu toti oamenii sunt egali(nu au fost nici in comunism) iar eu consider ca toti care aveau la revolutie 17-18 ani au jumatate din vina ca sunt in starea in care sunt, pt ca de atunci au tot existat sanse pt mai bine si unii au profitat iar altii nu.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 40 vizitatori