Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Rusii, bah!

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Noi 2024, 21:28

Ne'au invadat rusii! Ma voi duce sa votez viitorul hotz al Romaniei, doar asa, impotriva muierii, ca eu tin cu barbatii!
Nepoata lu' Antonescu!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Re: Rusii, bah!

Mesajde Cristian IONITA » 26 Noi 2024, 09:29

Bezna Zorilor scrie:Ne'au invadat rusii! Ma voi duce sa votez viitorul hotz al Romaniei, doar asa, impotriva muierii, ca eu tin cu barbatii!
Nepoata lu' Antonescu!

Opaaa ... uite cine a reaparul ... internauta mea cea preferata ... de la o anumita varsta incolo "timpul de calitate" are ceva mai putine optiuni ... asa ca ponderea acordata postarilor imbecile este mai ridicata.

Unde si in ce consta razboiul asta intre barbati si muieri ca sa "tinem" cu una dintre parti?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 26 Noi 2024, 13:29

Femeile au avut foarte multe sanse in istorie sa arate ce pot in a conduce. Si au demonstrat ce pot! Asta am vrut sa spun si...cred ca am spus!
Votez impotriva comunismului european care a tinut oamenii in case ca vitele, fara un antibiotic! Votez pentru stupari si pentru tarani!
Da bine ca le e unora frica de rusi! Argumentul suprem!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 26 Noi 2024, 18:00

Sigur tu stii ce ai gandit, noi insa vedem ceea ce ai scris.

In marea majoritate a cazurilor, oamenii sunt cei care stau in case .... intradevar .... mai sunt cazuri cand vitele sunt cele care beneficiaza de asta, dar .... chestie aplicabila exclusiv anumitor comunitatii :).

Similar si cu antibioticul, se practica consumul ca pe drajeuri (sau seminte ptr cei care tin calul in casa) ... o chestie buna ... dar nu strica sa-l iei dupa reteta.

De rusi nu e cazul sa ne fie frica .... pana una alta sunt blocati de aproape 3 ani de urcainenii aia care ar fi fost fericiti sa se predea in 3 zile.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 26 Noi 2024, 18:50

Uite sa Soso - l da-n gat pe rusopipil
https://www.facebook.com/share/r/998ViaadBKSXVtR7/
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 26 Noi 2024, 21:05