Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: DE LA GICA ADUNATE

Mesajde CATALIN » 17 Ian 2012, 23:54

ai dreptate paul dar ma simteam asa......cate uni chiar nu tre bagati in seam si acum am termina
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde Alin » 18 Ian 2012, 01:27

Pentru cei care se intrebau cum arata "prazul bobinat"

Imagine Imagine
Alin

Mesajde CORNEL V. » 18 Ian 2012, 09:09

Alin scrie:Pentru cei care se intrebau cum arata "prazul bobinat"

Imagine Imagine

Aline,bine ai venit si sincere regrete pentru pierderea avuta
Pe "prazul bobinat",asa cum il alinta nea Gica, il cunosc bine...l-am tinut in brate
CORNEL V.

Mesajde balasbebe » 18 Ian 2012, 09:26

Pe Matei l-am vazut aproape in fiecare dimineata cu camera Web. L-am vazut din momentul in care statea in bratele lui. Cat despre nepoata, Iulia ce sa zic? Daca nu era bagata in seama, cand suna cineva, scotea telefonul din priza. Cand sunam deja Gica era cu el in brate. Cand se plictisea era preocupat de roata de la carucior. O testa sa vada cat rezista la o anumita turatie.
Ce sa zic decat ca a iubit deopotriva nepotii si pe toti.
Mai rar se nasc astfel de oameni, si este bine sa faci cunostinta cu ei, chiar daca uneori ramai cu durerea in suflet.
balasbebe

Mesajde paul » 18 Ian 2012, 18:34

Alin scrie:Pentru cei care se intrebau cum arata "prazul bobinat"

Imagine Imagine

MARE ... PACAT ca... " PRAZUL BOBINAT " NU A APUCAT SA-L CUNOASCA MAI BINE PE ... BUNUL !!! De regula bunicii ... au o mult mai mare aplecare spre copii ... decat parintii !!!
Stiu foarte bine lucrul acesta ... Fiu-meu spune peste tot ... " cel mai bun prieten al meu e ... Bubu ! Socru-meu ! Tata ... Dumnezeu sa-l ierte !
MARE PACAT ... PENTRU ... " PRAZUL BOBINAT " !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde augustin » 21 Ian 2012, 01:03

paul scrie:Mai ... baieti ... Hai sa nu ne inflamam ... inutil ! NENEA GICA NE-A CONSIDERAT PE TOTI ... FIII LUI !!! TOTI ... NE-AM CONSIDERAT FIII DUMNEALUI !!! Sigur s-ar supara vazand ca ... ne intepam . Nu de alta ,dar ... nu mai poate sa ne traga de urechi ... PARINTESTE !!!
Semneaza ... UN FIU ... URECHEAT !!!

Inca un gand bun, pentru care ... multe multumiri!
Semnat... FIUL CEL URECHEAT, ETERN DEBUTANT.

Scot eu cartea, editati-o voi
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde proapis13 » 21 Ian 2012, 01:22

Anul trecut cautam cartea lui Maximus si nu o gaseam....
Mi-a trimis-o nea Gica si mi-a zis ca este cadou in semn de prietenie.....
Am vrut sa aflu de ce este roasa toata pe margini si mi-a zis ca i-a roso ,,prazul bobinat'' cand era mai mic....
Nu stiam atunci ca era vba de Matei si am ras copios la gandul ca poate avea vre-un catel buclucas.....
Am copiat-o si i-am trimis-o cu rugamintea sa i-o dea nepotului sa o citeasca cand o fi mai mare....
S-a suparat initial ca i-am restituit darul insa mi-a dat dreptate si mi-a promis ca asa o sa faca....
Poate ca intr-o zi o sa o citeasca....si o sa citeasca ce scrie si pe aici....
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde augustin » 21 Ian 2012, 01:41

proapis13 scrie:Anul trecut cautam cartea lui Maximus si nu o gaseam....
Mi-a trimis-o nea Gica si mi-a zis ca este cadou in semn de prietenie.....
Am vrut sa aflu de ce este roasa toata pe margini si mi-a zis ca i-a roso ,,prazul bobinat'' cand era mai mic....
Nu stiam atunci ca era vba de Matei si am ras copios la gandul ca poate avea vre-un catel buclucas.....
Am copiat-o si i-am trimis-o cu rugamintea sa i-o dea nepotului sa o citeasca cand o fi mai mare....
S-a suparat initial ca i-am restituit darul insa mi-a dat dreptate si mi-a promis ca asa o sa faca....
Poate ca intr-o zi o sa o citeasca....si o sa citeasca ce scrie si pe aici....
salve :D

Daca o va citi, bravo si lui. Eu m-as bucura ca peste ani s-o citeasca si Iulia {pentru prieteni, Luli}
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE