ioanpuiu scrie:Mă aşteptam ca voi, cei care v-aţi impus preferatul în primul tur cu 40%, să fiţi aici să revendicaţi victoria.
E vremea voastră ... sunteţi aproape patru mii ... nu sărbătoriţi?
Cristian IONITA scrie:ioanpuiu scrie:Mă aşteptam ca voi, cei care v-aţi impus preferatul în primul tur cu 40%, să fiţi aici să revendicaţi victoria.
E vremea voastră ... sunteţi aproape patru mii ... nu sărbătoriţi?
ce anume te face sa consideri ca pe acest forum ar "activa" cei care au ales sa se includa in cei 40%?
In cei 40% sunt oameni cu minim discearnamant ... incapabili de a-si asuma propria soarta .... chestii total incompatibilie cu apicultura.
Cristian IONITA scrie:ce anume te face sa consideri ca pe acest forum ar "activa" cei care au ales sa se includa in cei 40%?
Cristian IONITA scrie:In cei 40% sunt oameni cu minim discearnamant ... incapabili de a-si asuma propria soarta .... chestii total incompatibilie cu apicultura.
Cristian IONITA scrie:Despre cei 40% de ******* (iar aici nu includ nici un apicultor, cu atat mai mult nici un forumist)
Cristian IONITA scrie:A spune in fata prostului ca este prost, poate fi considerat "elitism" doar daca esti ... prost.
Cristian IONITA scrie:....
Ne place sau nu ... dar lumea ( inclusiv romanii) devine din ce in ce mai mult mai segregata ... astfel multi raman de caruta ( in mod exclusiv din cauza propriilor decizii) si schelacaie apoi acuzand de "elitism inutil" pe cei care tin ritmul.
ioanpuiu scrie:Cristian IONITA scrie:A spune in fata prostului ca este prost, poate fi considerat "elitism" doar daca esti ... prost.
Profundă cugetarea ...
Dacă mie îmi este adresată o primesc cu detaşare.
Probabil te ajută, te face să te simţi bine sau mai bine, să te simţi superior. Nu am nimic împotrivă.
ioanpuiu scrie:Cristian IONITA scrie:Despre cei 40% de ******* (iar aici nu includ nici un apicultor, cu atat mai mult nici un forumist)
Asta ar putea fi o formă de elitism sau politeţe dusă la extrem. Ambele inutile.
Pentru mulţi apicultura e un aspect secundar al vieţii profesionale. Ei sunt sau au fost până la vârsta pensionării de diverse alte profesii.
A fi forumist nu e nici calitate , nici garanţie.
Cristian IONITA scrie:https://www.facebook.com/share/1DmBTPUpfz/
Sa mi spui te rog daca in aceste poze vezi un stupar?
Cristian IONITA scrie:Ba mai mult ... daca vezi un om care lucreaza, vorbesc de lucrat ceva efectiv ... nu ca ar primi salar ptr tras mata de coada
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 26 vizitatori