– Te salut ca întotdeauna, Puiule!
M-am amuzat puțin întrebându-l pe GPT ce părere are despre scrisul lui Damblarin. Și l-am postat ca atare. Dă bine la promovare.
În ce privește empatia, modul în care cineva o percepe și o aplică este subiectiv. Nu vreau să intru în polemică cu tine.
Faza cu Jekyll și Hyde o iau ca pe un complimente.
Dedublarea celor două personaje (Damblarin și Poetul) se pare că te depășește.
ioanpuiu scrie:Singura problemă este că scrisul, de mai multă vreme, nu mai este subordonat vechilor tale valori, cele care ţi-au adus notorietatea şi simpatia colectivă.
M-aş bucura să faci ceva în privinţa asta şi să-l regăsesc în compoziţiile tale pe cel pe care îl ştiam, aşa cum îl ştiam.
Vizavi de pasajul citat, fac o precizare. În ultimul an am încercat o reinventare, o varietate în cadrul stilului, cu pamflete mai scurte, mai lungi, mai încărcate de modernitate și termeni de rețele sociale (pentru un public mai tânăr), cu tematici contemporane, arhaice, SF sau istorice, cu aranjări variate de text (ca prezentare)… etc., etc. Am încercat să ies puțin din tiparul cunoscut și să experimentez mai mult. Se pare că prinde și demersul a fost bine-venit.
Da, postez și muzică făcută cu ajutorul AI atât timp cât găsesc un sound și un ritm care sună relativ bine pentru mine. Încerc să mă adaptez la noile vremuri, cu compromisurile aferente…
Folosesc ChatGPT pentru corectură. Dar e problematic. Dacă nu stai cu ochiul pe el, îți „corectează” poantele, argoul, regionalismele, ambiguitățile strategice, figurile de stil… etc. Așa că îi cer să corecteze doar din punct de vedere gramatical… (nu am varianta cu plată).
În rest, am material (strâns în arhivă sau mai nou) programat până pe 31 decembrie 2025.
Din 2026 am auzit niște zvonuri că Damblarin ar putea să dispară. Nimic nu e sigur, dar se lucrează la asta…
Așa că mai lasă-te intrigat cam o lună și un pic. După aia o să poți răsufla ușurat. A mai dispărut o sursă de conflict…