Maryo1994 scrie:In primul rand ..Buna ziua!
O sa va raspund pe rand la fiecare intrebare!
1.Eu consider ca dupa ce am citit si vazut atata informatie despre albina nu ar fi o problema foarte mare intretinerea lor!
2.De aceea am si cautat un roi ..pt a invata cat mai multe pe acel roi ..deoarece daca era o familie deja dezvoltata bine .. nu mai inveti asa de multe despre acel stup si mai este si roirea.. informati ....
un OM scrie:Bre neica Mario albina n-are dinti bre, cel mult un ac mititel, cand te-ntapa mori de el. Scuza-ma dar nu m-am putut abtine sa te intep putintel. Din punctul de vedere al viitoarei indeletniciri, cel mai bine este sa faci oarece ucenicie pe langa cineva. Asta nu inseamna ca nu poti deveni autodidact. Felicitari pentru initiativa.
pin scrie:Salut Mario,
Eu am inceput anul trecut asa cum vrei tu si nu ma plang. M-am trezit pur si simpu cu un roi care s-a asezat pe un pom de la mine din livada. Chiar daca de multe ori am reinventat roata satisfactia a fost mai mare. Eu sunt de parere ca inveti mai bine din greseli. ...
Maryo1994 scrie: informati ..am citit pe forumuri si am vazut filmulete ale domnului prof. Ioan Ursu pe siteul YouTube.com
alt stupar scrie:Maryo1994 scrie: informati ..am citit pe forumuri si am vazut filmulete ale domnului prof. Ioan Ursu pe siteul YouTube.com
apoi dragule, daca filmele Ursului ti-au fost manual... esti superpregatit !
Cumpara-ti repede un roi (acum, saptamana asta sau cal tarziu saptamana viitoare) si da-i bataie !
Nu mai pierde timpul cu teoria, sti deja destula (doar ai vizionat atatea si atatea filmulete ale profului, nu ?) si in 2 ani posibil sa-ti depasesti mentorul ! On-line, fireste !
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori