Altceva: azi find asa... nitzica invalid
daca io dau 40 de lei pe o cutie de 5.000 de capse iar la fiecare rama bat minim 6, rezulta ca ma costa doar capsarea aproape cat o rama neasamblata.
Ba, deci e cam scump !
ves.lucian.zabrani scrie: poate nu ai observat , la poze este un topic cu pozele apicultorilor !!! stiu ca eu mai am mult pana acolo , dar am pus o poza in care ma vad cat de cat , dar nu cu stupii mei !!!
alt stupar scrie:...daca io dau 40 de lei pe o cutie de 5.000 de capse iar la fiecare rama bat minim 6, rezulta ca ma costa doar capsarea aproape cat o rama neasamblata.
Ba, deci e cam scump !
alt stupar scrie:ce poza mah, ca deja la trei minute dupa "crotaliere" zburau ramele si standul prin atelier mai ceva ca OZN-urile... doare de te scapi in pantaloni, pe bune...
Altceva: azi find asa... nitzica invalidam avut vreme de reflectii:
daca io dau 40 de lei pe o cutie de 5.000 de capse iar la fiecare rama bat minim 6, rezulta ca ma costa doar capsarea aproape cat o rama neasamblata.
Ba, deci e cam scump !
alt stupar scrie:fanella scrie:Salut Lucian. Asa cum am promis iata ciocanul pneumatic pe care l-am cumparat de la LIDL, cu 130 lei si culmea are si trei ani garantie.
L-am luat si eu, mai bine topeam in birt banii aia de i-am dat pe el![]()
Obisnuit find cu stilul de lucru al unui NU AIR, prima capsa din asta nou, Mc Alister sau cum naiba l-o fi chemand ca-i mai slab arcul de la declansator si are altfel sistemul de protectie, am batut-o... direct in degetul aratator de la mana dreapta!
A intrat prin buricul degetului si a iesit prin unghie. de fapt, a iesit cand am tras cu patentul de ea, zzzzuh !
alt stupar scrie:ce poza mah, ca deja la trei minute dupa "crotaliere" zburau ramele si standul prin atelier mai ceva ca OZN-urile... doare de te scapi in pantaloni, pe bune...
Altceva: azi find asa... nitzica invalidam avut vreme de reflectii:
Ba, deci e cam scump !
lefter scrie:vad ca flositi un capsator NU AIR si eu tot din asta am cumparat in decembrie si compresor 50l.NU AIR ambele1360 lei .compresorule e china cam dubios nu avea carte in ro.in magazinele gen dedeman capsele sunt foarte scumpe astept coletul dela sea sunt la juma de pret. daca folositi mai de mult nu air ce parere aveti merita banii
fanella scrie:Salut
Nu pot sa ma laud ca folosesc de foarte mult timp capsatorul, dar pentru mine este foarte bun pentru ca nu prea am timp sa fac ramele cu ciocanul. Este adevarat cu capsele ma costa mult mai mult decit cu cuiele dar si calitate ramelor prinse cu capse in forma de u este mult mai buna. Am vazut pe forum ca au gasit si capse mai ieftine dar eu nu am gasit decit la 40 de lei 2000 de capse.
gabimihai scrie:Din ce am urmarit si auzit, capsatorul pneumatic are mai multa putere ca cel electric. Eu as dori unul electric asemanator ca putere cu cel pneumatic pentru capse de la 2-4cm. Stie cineva unul la pret bun, nu vreau sa dau bani si pe compresor si pe pistol.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori