proapis13 scrie:costinelblagniceanu scrie:
Nu stiu la care D.S.V.S.A ati platit dv.cei 108 RON.Eu am fost si m-am inregistrat la D.S.V.S.A Mehedinti ca si persoana fizica nu mi s-a cerut nici un leu iar ca si acte mi-au fost necesare :adeverinta de la primarie cu nr. de stupi,copie dupa C.I.,copie dupa certificatul de calificare ca si apicultor si schita amplasamentului stupinei.Am fost vizitat de medicul zonal care a intocmit un referat cu cele constatate dupa care mi s-a eliberat autorizatia.
Mi s-au cerut banii,asta nu inseamna ca i-am si dat
Vin cu precizarea ca suma se plateste de cei cu P.F.A.si cu peste 50 fam de albine
salve

[/quote]
Tot patitu-i priceput, eu fiind patitul
Dosarul va cuprinde:
1 certificat de producator din care sa reiasa numarul de stupi-copie
2 adeverinta primarie din care sa reiasa numarul de stupi
3 cerere, formular DSV
4 in baza cererii, medicul zonal arondat se deplaseaza la fata locului, si constata existenta,sau nu a unei camere apicole dotate, sau nu, cu ceea ce trebuie
5 impreuna cu medicul zonal veti completa un dosar care va cuprinde:
-schita de amplasare a stupinei-schita de mana
-schita a camerei apicole cu dotarea existenta-schita de mana
-daca sunteti PFA toate actele pricind inregistrarea la RC
-copie buletin
-raport de constatare completat si parafat de medicul zonal
Daca aveti peste 50 de stupi se va AUTORIZA obligatoriu stupina -taxa 120 lei
Daca nu aveti peste 50 de stupi puteti solicita autorizatie pentru vanzare directa, aceasta fiind gratuita.
O recomandare pentru cei care au accesat sau care vor accesa 141: solicitati AUTORIZARAE stupina deoarece in anul 3 este obligatorie
Actele acestea mi-au fost solicitate in Vrancea-daca aveti eventuale cunostinte la DSV, nu ezitati sa le folositi, veti evita sicanele