Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde proapi » 22 Ian 2012, 16:06

Patrascu, ai atins punctele esentiale... cine te critica este in afara subiectului sau este parte a problemei!
Nu, strada nu este solutia.
Alegeri la termen sau daca se fac comasate sa fie mai devreme cu cateva luni.
proapi

Mesajde Bee Happy » 22 Ian 2012, 17:01

Mariane, solutia propusa de tine, e tare. Daca iti apartine.
Daca nu iti apartine.... tot este tare. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M-ai binedispus....Hmmm... interesant.
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Albinel » 22 Ian 2012, 17:13

Aboneaza-te Publicat in: Jurnal
data: 22.01.2012

Share Comunicatul Casei Regale, 22 ianuarie 2012

Palatul Elisabeta, 22 ianuarie 2012

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat:

Familia Regală știe că tot mai mulți români își exprimă cu tărie convingerile și nemulțumirea, de mai multe zile, în orașele țării și în străinătate. Povara cetățenilor este din ce în ce mai apăsătoare. Clasa politică a țării are datoria de a da răspunsurile pe care oamenii, pe drept cuvânt, le așteaptă.

Românii și-au pierdut încrederea. Ei cer astăzi politicienilor un comportament public rupt complet și definitiv de năravurile trecutului.

Întreaga Familie Regală este alături sufletește de toți cei care au în aceste momente nevoie de încurajare și solidaritate.

Regele Mihai I a spus în mesajul său adresat Parlamentului României că ,,cinismul, interesul îngust și lașitatea nu trebuie să ne ocupe viața. România a mers mai departe prin idealurile marilor oameni ai istoriei noastre, servite responsabil și generos”. Aceste cuvinte au fost adresate tuturor celor care au puterea de a schimba ceva în România.

Lecția de istorie pe care tinerii au dat-o țării în decembrie 1989 arată că românii au încredere deplină în virtuțile democrației și libertății atunci când destinul țării este la răspântie. Europa și România trec împreună prin vremuri de restriște. Cu atât mai mult astăzi avem nevoie ca politica să respecte locul cuvenit pe care i-l conferă democrația și să nu ia locul competenței, în spațiul public și instituțional.

Fără nici o îndoială, criza economică mondială afectează România. Dar este, totodată, evident că protestele din țara noastră merg mult mai departe decât atât: românii își exprimă frustrarea față de politicieni care nu au privit niciodată dincolo de îngustele lor interese, care au fost mai mult ocupați cu mici dispute personale decât cu buna administrare a țării.

Regele și Principesa Moștenitoare urmăresc evenimentele cu profundă îngrijorare și rămân hotărâți să facă tot ce este în puterea lor pentru a apăra și promova interesele României, fără să favorizeze nici o formațiune politică.

Aceasta a fost datoria Coroanei Române, în fiecare generație, și va rămâne astfel în viitor.

http://www.princeradublog.ro/jurnal/com ... arie-2012/
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde Albinel » 22 Ian 2012, 17:25

avem varianta sa ne intoarcem la MONARHIE ,cat inca nu e prea tarziu..
MONARHIA ..ESTE CEL MAI DEMOCRATIC SISTEM POLITIC
Albinel

Mesajde paul » 22 Ian 2012, 17:33

Albinel scrie:avem varianta sa ne intoarcem la MONARHIE ,cat inca nu e prea tarziu..

Albinel ... cartile s-au facut altfel ... DE ALTII !!! Nu depinde de vointa noastra !!! Acu ... si in varianta aceasta ar fi multe de discutat ! Mai ales ... SUCCESIUNEA LA TRON !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 17:34

Va salut!

”Democratia”, in forma de acum+capitalismul se apropie de sfarsit.

Iata de ce.

Capitalismul se bazeaza pe ideea ca unii oameni detin capitalul, altii(prostimea) detin bratele de munca.

Progresul rapid al tehnicii face ca aceste brate de munca sa nu mai fie necesare. Un fermier bun face acum cat faceau acum 100 de ani, 100 de tarani.

Muncitorii, ramasi fara munca, fara abilitati anteprenoriale(asa au fost educati: sa fie robotzi 8 ore pe zi) vor iesi in strada.

Nimeni nu renunta la locurile caldutze de buna voie.

Candva trebuie sa vina vremea revansei. Nu credeti?

Roata e rotunda.

¡Viva la Revolución!
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Albinel » 22 Ian 2012, 17:46

paul scrie:
Albinel scrie:avem varianta sa ne intoarcem la MONARHIE ,cat inca nu e prea tarziu..

Albinel ... cartile s-au facut altfel ... DE ALTII !!! Nu depinde de vointa noastra !!! Acu ... si in varianta aceasta ar fi multe de discutat ! Mai ales ... SUCCESIUNEA LA TRON !

paule..ma refeream la sistem ..e foarte putin importanta succesiunea la tron ,chiar si numele monarhului ..!!
ps..apreciez postarile tale de azi.. ;)
Albinel

Mesajde nae » 22 Ian 2012, 17:50

Dupa Revolutie Bula a disparut si am uitat ce era Bula , un banc ?, cu siguranta nu . Bula a fost modul de protest pasnic al maselor ''proaste ''dar multe . In ultimii3 ani masele au protestat pasnic :- bancuri cu Porumbelul si Porumbita / Chiorul si ..., raspunsul Puteriicare a fost ? Ne-a ignorat pana cand ,satui ca existam , si-au descheiat prohapul si s-au p ...at pe noi .Cand Puterea OPRESTE ,in scaune , dep . si senatori sa fie sigura de vot se numeste DICTATURA . Raspunsul : romanii au iesit in strada unii cu A4 ,altii cu cocteiluri Molotov , sunt prosti ,huligani ,poate n-au auzit de micro sau macroeconomie ,poate nu stiu sa conduca un tren dar traiesc intr-un STAT SOCIAL si statul( Base ,opozitia ) are OBLIGATIA sa rezolve problemele noastre sau PLEACA .Eu am obligatia sa platesc taxe si platesc sau ma executa -pasnic .Restul este maculatura /balast. (sa zicem ca eu sunt cel mai curat si mai pregatit sa va reprezint _ ma votati ? , daca da = foarte rau ; cum poate un singur lider sa conduca ___ prin dictatura / poate partidele nu sunt curate dar sunt solutia ) Pana la 30 de ani am fost liberal (baiatul 10 ani ) acum am navoie de COPAXONE =15000 E + insulina = X /an ,am nevoie de stat social ; romanii sunt prea saraciti sa traiasca cu idei ... Ultimul rand arata ca sunt subiectiv .
nae

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 18:03

Albinel,

Pentru romani nu exista Majestate si coroana. Daca nu le-am avut la momentul potrivit, daca atunci pupam papucii sultanului, daca am primit in vocabularul nostru la loc de capatai cuvantul ”bacsis” langa ”ceai”. Daca...moshul acesta, Mihai, face parte dintr-o familie de nemtzi impusa cu fortza din afara, si trimisa in tzara de bastina tot cu fortza de fratzii nostri rusi...atunci: Hai sa il lasam acolo unde este, sa il respectam ca mosh al nostru care face parte din istorie(de care nu ne e rusine-e a noastra) si sa ne construim viitorul tinand cont de secolul in care traim.

Lasa monarhia in muzeu. Monarhia se baza pe altceva. Sti tu, ”Unsul lui Dumnezeu...”.

Oricum, ea tot in muzeu ramane. Pentru ca oamenilor le trebuie mamaliga si branza, si facultate pentru copii, nu spectacol de oameni care nici nu mai stiu bine limba romana.
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde paul » 22 Ian 2012, 18:07

nae scrie:Ultimul rand arata ca sunt subiectiv .

ULTIMUL RAND ARATA CA ... ESTI REALIST !!!
Ai dreptate . Trebuie facut ... altfel ... pentru ca sistemul sa functioneze ! In alta ordine de idei ... cunosc si eu multi ... pensionari pe caz de ... boala lui Calache !!! Aicea-i buba ! De asta nu ajung banii la cei care au nevoie ! Dadea cineva un exemplu , cateva pagini mai in urma ,despre un cetatean cu multe kg. ... aur ... si si-a platit spitalizarea cu ... adeverinta ca nu are venit !!! ;) Ce-i drept ... aurul tinut pe degete sau la gat ... nu aduce nici un venit ! Avea dreptate ... omul ! ;) Aici ... trebuie umblat ! :shock:
@ Albinel ... merci pentru apreciere ! Dar eu functionez mai bine ... cand sunt criticat !!! :roll:
@ Dragule Ruben ... de ce monarhia ar fi perimata si ... republica ... de actualitate ??? Ca asa au dorit ... bolsevicii ??? ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 18:13

paul scrie:@ Dragule Ruben ... de ce monarhia ar fi perimata si ... republica ... de actualitate ??? Ca asa au dorit ... bolsevicii ??? ;)

Am spus eu ca e republica de actualitate?

Noi avem mintile goale, nu putem inventa nimic? Ia sa vezi cand o sa facem un ”partid” pe Facebook si o sa ne intelegem ca in loc sa mergem la vot, sa iesim in strada.

Ia sa vezi ce o sa fie cand o sa le cernem in cap partidelor faina pe care ne-o dau de alegeri.

Ia sa vezi cand cresc pruncii nostri.
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde paul » 22 Ian 2012, 18:17

CONCRET ... facem partid pe ... facebook ;) ... cernem i capul partidelor ... faina :lol: ... cresc copiii nostri :roll: ____________ CE PUNEM IN LOC :?: :?:
paul

Mesajde pin » 22 Ian 2012, 18:20

patrascu scrie:Sistemul medical SMURD actual nu are nevoie de profit cu banii primiti de la casa de asigurari trebuie sa acopere cheltuielile . Dupa legea noua in afara de acoperirea cheltuielilor din aceeiasi bani firmele private trebuiau sa faca si un profit ca doar nu faceau voluntariat. Deci efectiv banii alocati pentru pacient sunt aceeiasi dar in sistem particular el este ingrijit cu bani mai putini diferenta fiind profitul.

Da-mi voie sa te contrazic. Sistemul de stat este capusat. Acolo se cheltuiescte mult mai mult decat e nevoie. Vezi firme ca Petrom sau Sidex care erau pe pierdere cand au fost privatizate pentru a aduce profit imediat dupa privatizare. Crezi ca sunt atat de buni managerii privati? In primul an nu au timp sa faca mare lucru insa verifica toate contractele existente si gasesc gaurile.

Revenind la subiect, am gasit un webcam chiar in trustul lui Voiculescu dare amplasat cam prost fata de demonstranti:

http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-uni ... 4.html#338
pin

Mesajde patrascu » 22 Ian 2012, 18:39

In momentul cand a fost adus Carol I el nu a fost adus ca rege doar ca domnitor in 1866 rege fiind proclamat la 26 martie 1881 deci ceva ani nu a fost un monarh in toata puterea cuvantului lucru mai putin important. Dar ce se intampla pe meleagurile astea cand a fost adus "neamtul" ? Se risca pierderea unirii si atunci politicieni mai cu minte decat astia de aazi au spus ceva de genul nici noi nici voi sa fie unu strain si se pare ca au facut alegerea buna. Crred (in spirit de gluma) ca ar fi bine sa dam niste anunturi in Germania sa sune cam asa POPOR SARAC SI TREI SFERTURI ADORMIT CAUTAM CATEVA SUTE DE PARLAMENTARI CINSTITI
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde paul » 22 Ian 2012, 18:46

Eu cred ca mai simplu ar fi SA CEREM UNIREA !!! Sa facem ... Germania Mare ! :lol:
Da stai ... acu m-am gandit ... da' daca astia NU VOR UNIREA ??? :idea:
paul

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 18:53

paul scrie: CE PUNEM IN LOC :?: :?:

Sti...faza ”Capul lui Motzoc vrem!”.

Dupa aceea, noi-astia prosti da multi- ne educam. Dupa aia, astia multi dar mai destepti, o sa guvernam. Vom sti atunci cum. :roll:
― Stephen Hawking
Ruben

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE