Adrian M scrie:D-le Akmm,
materialul l-am tradus la modul dezinteresat, doar ca sa-l pun la dispozitia apicultorilor care cauta solutia...
cavaleriu scrie:din punctul meu de vedere zic se poate si sa va spun ce ma facut sa cred asta
acum 6 ani mam angajat in mures ernei in incinta firmei era si este si astazi o fam de albine bagata sub o magazie cu terssa betonata
anul trecut am lucrat acolo 2 saptamini la mine in moreni nu mai aveam trintori pe cind acia fam. avia si nu dadea semne ca iar da afara
din spusele colegilor de acolo nu ies la zbor de curatiren iarna posibil din cauza grosimii betonului percep mai greu caldura de afara
primavara es pe la sfirsitul lui martie au fost ani cind au roit si de 2 ori
sint mult mai agresive in comparatie cu ale mele toti muncitorii se misca original fara sa apari vrin sef![]()
![]()
Adrian M scrie:In general am lucruri mai bune de facut decat sa primesc jigniri pe forum;
dar mi le asum, mea culpa.
sper ca o sa putem face ceva; in mod normal ar trebui; dar pt. colaborare trebuie sa existe minima decenta in conversatii, altfel, repet, nu are rost, eu nu voi participa.
Sper, ca ajuta.
adita scrie:Parerea mra ca genetica va rezolva multe din problemele de viitor ale albinei.
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori