Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde victor s » 22 Ian 2012, 18:56

mibu scrie:Necazurile mele m-au dus zilele trecute in Ungaria ! Mai fratilor, sa nu vezi tu un ciine fara stapin in Bubapesta , sa nu vezi tu un container de gunoi plin si care sa dea pe afara ,sa nu vezi tu mizerie ,nu mai zic la tot pasul ,ci pe nicaieri si cite si mai cite !
si atunci ?

sa mai spun una si mai tare???? poporul maghiar a iesit si el in strada....
motivul este diametral opus celui romanesc...ei au iesit sa-si apere guvernul impotriva U.E. si F.M.I.
Una peste alta, ungurii sunt cu 20 de ani inaintea romanilor !
numai cine nu a fost in Ungaria in ultimii 10 ani sau care sufera de ultranationalism ma poate contrazice !
la capitolul educatie si unitate sunt cu mult peste noi . cinste lor !
''UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE?''
victor s

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 18:59

Paul, stai linistit. Ce se intampla acum nu e suficient pentru o revolutie adevarata.

Toti sunt ca mine. ”Capul lui Motoc vrem”. Dar nu stim inca ce vrem de adevaratelea. Nici nu ne doare suficient de mult. Eu nu stau la oras, dar cand am trecut prin Arad se adunasera cativa la primarie. Peste o ora ploaia...fara gaze lacrimogene i-o imprastiat.

Stai asa, ca poate da Domnul sa cada euro :evil: .

DAR, la momentul oportun, noi astia prosti dar cu internet, vom sti cum sa cernem faina.

Faina se va aduna dupa legi naturale. Dupa legea ca cine sapa groapa altuia cade el in ea.
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde paul » 22 Ian 2012, 19:01

Ruben scrie:
paul scrie: CE PUNEM IN LOC :?: :?:

Sti...faza ”Capul lui Motzoc vrem!”.

Dupa aceea, noi-astia prosti da multi- ne educam. Dupa aia, astia multi dar mai destepti, o sa guvernam. Vom sti atunci cum. :roll:

Stiu faza si o mai stiu si pe aceea ... " Si de ma voiu scula , pre multi am sa popesc ... eu !Si ... NU S-A MAI SCULAT !!! Norocul ... popilor !
Acum ... am mari rezerve ca se educa o mare masa de ... manelisti !Vor guverna cei ... din folclorul manelist !!!
MA INDOIESC PROFUND CA ... VOR STI SA O FACA !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde patrascu » 22 Ian 2012, 19:18

Paul inca mai avem cateva valori dar putine ce e drept inca mai avem si copii care sunt crescuti si educati in spiritul bunului simt. Nu cred ca o sa ajunga in fruntea tarii manelisti mai mari ca astia de azi. Ti se par guvernantii nostri academicieni ? Mie nu si chiar se inrudesc de bunavoie cu manelistii deci......ce sunt?
Oricare ar veni in locul lor nu cred ca ar putea face mai mult rau. Cred ca au atins punctul culminant al hotiei si al arogantei fata de noi astia mai normali. Ce ma bucura e ca au iesit si in fata ambasadelor Romaniei din strainatate. Ni se spune sa stam cuminti ca stricam imaginea si ratingul de tara. Pai asta suna tot a hotiee ce sa facem sa spunem ca ne e bine ca sa ce sa nu se opreasca izvorul de bani europeni de unde mai au de ciugulit?
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 19:40

Ce parere ai, de ce nu se spala o parte din romani?

Pentru ca nu au bai decente.

De ce sunt romanii manelisti?

Pentru ca nu si-au permis accesul la cultura.

Pentru ca nu le-a fost permis.
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde lucky5strike » 22 Ian 2012, 19:49

Unde e mai stirea aia cu Ponta si Crin care s-au dus la Bruxelles sa reclame dictatura de la Bucuresti?

Si speculau jurnalisti ca-i posibil sa vina ideea blocarii fondurilor europene?

:?:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 22 Ian 2012, 19:58

Ruben scrie:Ce parere ai, de ce nu se spala o parte din romani?

Pentru ca nu au bai decente.

De ce sunt romanii manelisti?

Pentru ca nu si-au permis accesul la cultura.

Pentru ca nu le-a fost permis.

@ PATRASCULE ... asteapta putin ...
@ Dragule Ruben ... iar o iei pe alaturi ... Bunicii mei , cand am facut eu ochi , i-am cunoscut astfel ... Intr-un sat de munte unde erau des vizitati de mistreti care le stricau culturile , o vacuta , lampa cu gaz , cateva carti de rugaciune ... Mica Biblie ,si ... UN CIUBAR PE CARE IL UMPLEAU CU APA CALDA ... PENTRU BAIE !!! In ciubar se facea baie ... sambata ! In fiecare seara ,bunicul sa spala pana la brau si ... pe picioare ! Inclusiv ... in urechi ! Era vorba cumva de ... LIPSA UNEI BAI ... CU FAIANTA , GRESIE ,CABINA DE DUS ,CADA ,APA CARE SA CURGA ... DIN PERETE ??? NU !!!
Unii concetateni nu se spala ... PENTRU CA SUNT NISTE IMPUTITI !!!
Am uitat sa spun ca bunicii mei aduceau apa de la o fantana de la vreo ... 50 m !
De ce sunt romanii manelisti ??? Pentru ca ... LE PLACE TIGANIA !!!
Cine nu a avut acces la invatatura ??? DOAR CEI CARE NU AU VRUT SA-SI TRIMITA COPIII LA SCOALA !!! Si pe vremea aceea ... si acum ! Intr-adevar si acei care s-au dus la scoala ... sa treaca clasa , parintilor pasandu-le de ... telenovele sau Elodia !
ABSOLUT TUTUROR LE-A FOST PERMIS ACCESUL LA INVATATURA SI CULTURA !!! SI ATUNCI ... SI ACUM !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 20:08

Nu o iau deloc pe alaturi.

Poate tie iti place in ciubar. Mie nu.

Daca accesul la cultura=obligativitatea invatamantului intr-o scoala insalubra cu profesori care vin betzi la scoala, atunci, da, romanii au acces la cultura.

Dar, daca nu ai bani suficienti ca sa iti iei o rabla de masina(pentru ca a decis desteptul de Tariceanu ca ”nu vrem ca rablele Europei sa ajunga in Romania”), daca nu ai bani sa ti iei un costum de concert, daca nu ai bani sa tii copii la un liceu bun...atunci se schimba ecuatia.

Man, tu traiesti intr-o lume idilica. Esti ruda cu George Cosbuc? Eu sunt ruda cu Octavian Goga, Emil Cioran. Poate si cu Che Guevara.
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 20:10

paul scrie:Unii concetateni nu se spala ... PENTRU CA SUNT NISTE IMPUTITI !!!

Multi imputiti s-ar spala daca nu trebuie sa incalzeasca apa, s-o puna in ciubar, sa scoata pruncii afara din casa iarna, si dupa aia sa care cu galeata apa in părău. :idea:
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 20:14

Paul, tii neaparat sa ma duc sa fac niste poze cu ulitze din Romania?

Nu neaparat din satele tziganesti(care tot in Romania sunt, si tot pe noi ne dor).
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 20:15

― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde proapi » 22 Ian 2012, 20:17

Paule, te inseli cand spui ca toti aveau acces la invatatura, nu ai trait acele tipuri? Vrei exemple? :shock:
proapi

Mesajde victor s » 22 Ian 2012, 20:17

opriti-va inainte de a degenera subiectul....
nu vedeti ca sloganul latin este de cea mai acuta actualitate ?
DIVIDE ET IMPERA....
nu va lasati impartiti si cuceriti...
Ultima oară modificat de victor s pe 22 Ian 2012, 20:33, modificat 1 dată în total.
victor s

Mesajde paul » 22 Ian 2012, 20:29

Ruben scrie:Nu o iau deloc pe alaturi.

Poate tie iti place in ciubar. Mie nu.

Daca accesul la cultura=obligativitatea invatamantului intr-o scoala insalubra cu profesori care vin betzi la scoala, atunci, da, romanii au acces la cultura.

Dar, daca nu ai bani suficienti ca sa iti iei o rabla de masina(pentru ca a decis desteptul de Tariceanu ca ”nu vrem ca rablele Europei sa ajunga in Romania”), daca nu ai bani sa ti iei un costum de concert, daca nu ai bani sa tii copii la un liceu bun...atunci se schimba ecuatia.

Man, tu traiesti intr-o lume idilica. Esti ruda cu George Cosbuc? Eu sunt ruda cu Octavian Goga, Emil Cioran. Poate si cu Che Guevara.

Dragule ... Ruben ... a te spala este o chestie de igiena ... Nu de moft ... Te speli si ... intr-un lighean ... daca nu ai alte posibilitati !
Oricat de insalubra ar fi scoala si chiar daca unii profesori mai vin aghezmuiti ... TOT E MAI MULT DECAT ... NIMIC !!! Si ... conteaza !
Vezi ca ... iar le amesteci ... Ce treaba au rablele lui Tariceanu cu costumul de concert si copiii la un liceu bun ??? Si aici ... m-i se pare fortata apropierea ! Ce sa cauti la un concert daca habar nu ai ... notele muzicale ??? Daca ai habar ... poti sa te duci si ... in blugi nu neaparat in costum ! Aveam eu niste cunostinte care se duceau la teatru si cand ii intrebam cum a fost ... raspundeau ... " frumos "... ATAT !!!
Programa scolara in cadrul liceelor de profil ... e aceeasi ! A ... ca toti vrem la Jean Monet si ... nu ne mai place "Nicu Gane "Falticeni ... alta poveste !
@Proapi ... am trait acele timpuri ! Atunci ... m-am format ! DA ... VREAU EXEMPLE !!!
paul

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 21:05

Te faci ca nu te-ai prins de ce-am vrut sa spun. ;) Dar sti ca am dreptate. :lol:
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde marius.gj.apic. » 22 Ian 2012, 21:09

Măi fraţilor , începe topicul să semene cu PIAŢA UNIVERSITĂŢII .
Uni pun mâna pe pietre , alţii pe bastoane şi alţii ... încasează .

Vroiam şi eu să scriu ceva pe-aici dar m-am abţinut . Aşteptam pe Donbazil că dumnealui scrie conform sentimentelor mele .
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE