Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 21:11

Pai nu spui tu ca bunicii nostrii se spalau in ciubere si troci? Nu spui tu ca bunicii nostrii stateau cate 8 in dormitor? Ca saracia nu le crea conditii sa faca baie civilizat, cel putin o data pe zi?

Ca atunci cand se spalau, trebuia sa iasa restul trupei afara la -15 grade?

Ca ciobanii nostri mergeau cu oile iarna fara sa se spele...luni de zile?

Ca puricii si paduchii domneau pana a venit Ceausescu? *

Ca hainele se spalau cu lesie. Ca nu erau masini de spalat. Ca hainele se spalau mult mai rar decat acum?

Ca toaleta era gradina?

Toate astea tin de saracie.

*Nu sunt membru PCR.
Ultima oară modificat de Ruben pe 22 Ian 2012, 21:14, modificat 1 dată în total.
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Ruben » 22 Ian 2012, 21:13

marius.gj.apic. scrie:Vroiam şi eu să scriu ceva pe-aici dar m-am abţinut . Aşteptam pe Donbazil că dumnealui scrie conform sentimentelor mele .

:lol: Va sa zica tu esti din partidul lui Donbazil?

Pe el Pauleeee!!!! :lol:
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde marius.gj.apic. » 22 Ian 2012, 21:24

Ruben scrie: :lol: Va sa zica tu esti din partidul lui Donbazil?

Pe el Pauleeee!!!! :lol:

:!: PRUDENŢĂ MAXIMĂ înainte să puneţi mâna pe pietre :!:
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde patrascu » 22 Ian 2012, 21:49

cine are timp o ora si putin sa se uite grantat nu este pierdere de timp
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Albinel » 22 Ian 2012, 22:34

multumesc Patrascu..!! raman dator ..dar sper nu pentru mult timp.. ;)
o sa ma uit dimineata .si fii convins ca nu va dura mult si FENOMENUL se va repeta ..
cei ce s-au lasat manipulati de regimul iliescu ..se vor lasa si de cel basescian..dar acum avem si alte arme..
imi aduc aminte ca am dat 200 de lei in Piata ,pentru infiintarea primei televiziuni libere ..se numea SOTI .. :D
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde nae » 22 Ian 2012, 23:18

Urmeaza '' Gladiatorul '' (film) artistic _ slabut .Ca idee: maxim de democratie . Vreti un conducator (lider /guru / Base /Crin ) sau democratie ? Pt. mine intrebarea este retorica .
nae

Mesajde Donbazil » 22 Ian 2012, 23:39

marius.gj.apic. scrie:Măi fraţilor , începe topicul să semene cu PIAŢA UNIVERSITĂŢII .
Uni pun mâna pe pietre , alţii pe bastoane şi alţii ... încasează .

Vroiam şi eu să scriu ceva pe-aici dar m-am abţinut . Aşteptam pe Donbazil că dumnealui scrie conform sentimentelor mele .

Shalom!
Frate Marius, eu nu-mi ascund optiunile si nici nu ma scund dupa username. Lumea stie cine sunt si nu mi-e rusine.
Acu' picai si io p'acasa ca de vineri am fost plecat la vanatoare in Muntzii Metaliferi si numa' de politica nu-mi era mie....
Oricum eu sunt solidar cu cei asupritzi si categoric impotriva asupritorilor. :!:
Nici pe forumurile pe care sunt logat nu stiu ce noutatzi mai sunt, asa ca acuma abia citesc si......Mai vorbim!.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget :)
Donbazil

Mesajde marius.gj.apic. » 23 Ian 2012, 00:03

Donbazil scrie:Shalom!
Frate Marius, eu nu-mi ascund optiunile si nici nu ma scund dupa username...
.........................
Sal'tare!
Donbazil - Faget :)

Asta am apreciat cel mai mult la dv. Îmi sta mintea la ce era pe vechiul forum în urmă cu doi ani şi ceva ... Puţini rezistau "curenţilor politici" . Mulţi care atunci "pluteau" bine pe "valuri" ... "au cam luat apă" şi dau SOS-uri .
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde ioanpuiu » 23 Ian 2012, 20:00

Te salut Pătraşcule !
Să fii sănătos şi ţine-te tare! Primele tale mesaje au fost plăcute, pozitive şi chiar optimiste dar citeva mai din urmă conţin şi reproşuri. Să fie ăsta un semn că ai obosit?
Nu pierde încrederea şi bucură-te de ceea ce trăieşti. Dintre cei care scriu aici tu eşti cel mai fericit. Ei nu pot nici măcar bănui intensitatea trăirilor pe care le ai în după-amiezile/serile astea.
Eu ştiu că ai momente în care nu îţi mai încape inima în piept.

Nu am fost în Piaţa Universităţii. Nu am mai fost acolo de foarte mult timp.

Tu probabil ştii dar nu scriu numai pentru tine. Văd că de la distanţă, unii colegi percep deformat realitatea din piaţă.
O adunare de genul ăsta, cu intrare liberă, nu poate fi altfel decît pestriţă.
În primul rînd sunt acolo manifestanţi/protestatari care au venit şi vin din proprie iniţiativă deoarece sunt spirite libere, au curajul opiniei liber exprimate şi au nişte idealuri sănătoase.
Sunt în al doilea rînd oameni care se zbat în nevoi, care caută şi speră la o rezolvare a problemelor lor.
În număr mic probabil, şi la grămadă, mai sunt: curioşi, tineri teribilişti, gură-cască, amatori de foto-suveniruri, reporteri, etc.
Cu siguranţă partidele au şi ele oameni care pozează în manifestanţi dar care iau pulsul şi raportează "acasă" şi care, eventual, pot încerca să înfluenţeze sau să creeze curente de opinie.
La fel de sigur este că serviciile au şi ele "civilii" lor, oameni care vin cu regularitate (poate chiar de la-nceput) feţe cu care v-aţi familiarizat şi pe care îi consideraţi de-ai voştrii.
Oricum, marea majoriate sunt protestatari autentitici.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde victor s » 23 Ian 2012, 20:08

victor s scrie:ceva se va schimba, cu siguranta se va schimba... o sa vedeti...!

schimbarile au inceput deja...primele capete au cazut...dar...sa vedem mai departe...inca nu s-a terminat...
Doamne, urasc / sau nu... cand am dreptate...! :oops:
victor s

Mesajde ioanpuiu » 23 Ian 2012, 20:18

victor s scrie:schimbarile au inceput deja...primele capete au cazut...

E doar puţină ceaţă, şi aia artificială, ca să nu mai vezi tu bine realitatea.
ioanpuiu

Mesajde victor s » 23 Ian 2012, 20:25

sa zicem ca asa e...la o demitere din guvern...dar cu taxa asta auto nenorocita...credeti ca se revenea asupra ei fara presiunea strazii ???
si aici nu e vorba de naivitate (asa cum m-ati suspectat odata)...
eu pur si simplu am spus ca ceva se va schimba...in bine sau in rau !
sanatate maxima !
victor s

Mesajde patrascu » 23 Ian 2012, 21:23

Puiu nu am obosit deloc. Daca am avut reprosuri am avut pentru o singura categorie a nemultumitilor din casa in rest nu incerc sa conving pe cineva ca e bine sau e rau. Mersi pentruu aprecieri oricum . Oamenii astia din piata sunt doar o masa iar istoria ii va meentiona ca atare dar sper din suflet ca astora de la putere sa le scrie sute de pagini ca atat ar fi nevoie pentru toate imbecilitatile lor. Orice pas inapoi al lor e unul inainte al fraierilor din piete.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde patrascu » 23 Ian 2012, 21:39

PIATA OPEREI= certificatul de nastere al revolutiei=dreptul oricaruia de a contesta chiar si in piata(ascultati cu atentie ce face frica si din astia mari)
patrascu

Mesajde ioanpuiu » 23 Ian 2012, 21:48

Revendicările sunt diverse dar, din ce văd la TV. se cere cu insistenţă schimbarea preşedintelui şi a guvernului.
Este o cerere grea, greu de pus în practică într-un timp scurt, şi care nu ar aduce beneficiile aşteptate.
Cînd apar în discuţie revendicări de natură politică, discuţii politice în general, se intră într-un păienjeniş din care nu mai găseşti ieşirea.
Mai mult decît atît, puterea este un monstru şi e foarte greu să te luţi cu el. Tocmai cu el, care ar trebui să te apere.
Eu aş cere lucruri concrete şi uşor de urmărit.

Pasul înapoi, "sacrificarea" unui pion şi restul, arată că s-a renunţat la provocări, bulane şi gaze lacrimogene, şi se încearcă dispersarea oamenilor cu alte mijloace.
Aceste concesii pe care le fac acum, arată cît de deranjantă este pentru ei prezenţa oamenilor în piaţă.
ioanpuiu

Mesajde paul » 23 Ian 2012, 21:57

ioanpuiu scrie:
Pasul înapoi, "sacrificarea" unui pion şi restul, arată că s-a renunţat la provocări, bulane şi gaze lacrimogene, şi se încearcă dispersarea oamenilor cu alte mijloace.
Aceste concesii pe care le fac acum, arată cît de deranjantă este pentru ei prezenţa oamenilor în piaţă.

D-le Ioanpuiu ... imi pare rau ca ... sunt dezamagitor ! In general, clasa politica ... in totalitatea ei ... foloseste aceste evenimente pentru reglari de conturi ... interne ! TOTUL ESTE CALCUL POLITIC !!! PUR !...
As fi in stare sa pun un pariu ... Cand se vor sfarsi aceste evenimente ... actuala clasa conducatoare va iesi mai intarita !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE