Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

o nedumerire...

Mesajde eugen » 24 Ian 2012, 00:23

Buna seara! Domnilor am o intrebare.....am depus dosarul pe masura 141 in iunie 2011 si am vazut ca au iesit listele.M-am regasit pe lista in asteptare.Stie cineva ce inseamna asta?Mai trebuie adaugat ceva hartii la dosar sau ce? Multumesc.
Fericit esti atunci cand esti multumit cu ceea ceai. Nu atunci cand o sa ai tot ce iti doresti
eugen

Re: o nedumerire...

Mesajde pngflorin » 24 Ian 2012, 12:04

viewtopic.php?f=28&t=54&start=272

http://www.madr.ro/pages/dezvoltare_rur ... ectate.pdf

citeste pe topicul asta si poate te lamuresti : contestatii, termene, de ce.....
pngflorin

Mesajde costinelblagniceanu » 24 Ian 2012, 12:50

eugen scrie:Buna seara! Domnilor am o intrebare.....am depus dosarul pe masura 141 in iunie 2011 si am vazut ca au iesit listele.M-am regasit pe lista in asteptare.Stie cineva ce inseamna asta?Mai trebuie adaugat ceva hartii la dosar sau ce? Multumesc.
Ca si mine ,trebuie sa astepti o noua sesiune.
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde proapis13 » 24 Ian 2012, 19:00

Imi pare sincer rau pentru voi
Analizati unde ati gresit si bafta la sesiunea urmatoare
Grselile cele mai frecvente au fost facute de functionarii zelosi de la primariile din provincie care au indrumat potentialii beneficiari ai masurii direct la biroul de plati fara sa treca pe la vre-o forma asociativa - 20 puncte pe minus ;)
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde eugen » 27 Ian 2012, 00:13

proapis13 scrie:Imi pare sincer rau pentru voi
Analizati unde ati gresit si bafta la sesiunea urmatoare
Grselile cele mai frecvente au fost facute de functionarii zelosi de la primariile din provincie care au indrumat potentialii beneficiari ai masurii direct la biroul de plati fara sa treca pe la vre-o forma asociativa - 20 puncte pe minus ;)
salve :D

Eu aveam la dosar o adeverinta precum ca sunt inscris intr-o asociatie ,dar se pare ca nu a fost luata in considerare la dosar,sau poate ca mai trebuia ceva pe langa adeverinta?!
Fericit esti atunci cand esti multumit cu ceea ceai. Nu atunci cand o sa ai tot ce iti doresti
eugen

Mesajde Crisan Dorel » 27 Ian 2012, 12:40

ai o vechime de minim 6 luni in asociatia respectiva ?
TRANCE-FORMATION
Crisan Dorel

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE