adica ... sa acceptam in continuare conducerea clar dovedita a fi partinitoare si mitocana pentru doamne fereste cine stie ce rau or sa faca cei care vor veni?
oare doar eu gasesc aceasta abordare prea superficiala?
Comparatia cu ce se intampla cu alte tari "europene" nu prea-si are rost .... eu o vad cam asa:
- Romania a cazut de la etajul 1 (pentru ca doar pana acolo a ajuns) pana la parter; - deci relativ putin .... nu e mare diferenta .... nu prea ar fi mare lucru de stricat si nici de recuperat - te ridici, te stergi de praf si o iei de la capat;
- alte tari (Italia, Spania, Grecia, etc) au cazut de la etajul 8 pana la 4 .... deci de 4 ori mai mult decat noi, si mai de sus, e naspa .... doare .... inaltime mare ... se lasa cu ruperi de oase .... cu haine distruse ... ce sa mai ... groazinc.
dar .... ei sunt totusi la etajul 4 .... nu la parter ca si noi .... sa spargi caramida in piept ca ce tare esti tu ca ai cazut numai un etaj din moment ce oricum nu ai urcat decat unul e patetic .... si nu prea inteleg eu de ce trebuie sa acceptam asta .... de ce nu ne dorim etaje superioare si ne complacem in mocirla de parter .... ba mai mult .... ne simtim mandri ca uite dom-le noi avem hainele intregi in timp ce altii le-au jupuite .,... dar nu vedem ca aia oricum sunt cu 4 etaje deasupra noastra .... asa cu oase rupte si haine zdrentuite.