Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: GABRIEL STERE

Mesajde Gabysgg » 06 Ian 2012, 16:04

Si ca sa inchei anul ,intr-o zi(15.10~~25.10) primesc un telefon de la un vecin cum ca a fost la padure sa ia lemne si intr-un pom cumparat a gasit un roi,bine inteles ca nu a putut sa las bietele albinute si am pus mana pe 3 rame cu miere ,drijba si un topor si am plecat la treaba ,dupa vreo 1h am reusit sa il extrag ,nu iesit din comun dar decent,acasa repede 2 fumuri de vareachet si la iernat cu el :)
Fişiere ataşate
DSCF1721 (Medium).JPG
Fotografii-0332 (Medium).jpg
Ultima oară modificat de Gabysgg pe 07 Ian 2012, 07:53, modificat 1 dată în total.
Gabysgg

Mesajde Gabysgg » 06 Ian 2012, 16:07

IonutMioveni scrie:Sa va traiasca bebelusu gabi!!
Multa sanatate si Domnul Ioan Botezatorul sa va binecuvanteze si sa va dea sanatate .
Imi place ceea ce vad....bafta in continuare.
Mi-ai bucurat ziua cand am vazut poza cu bebelusul ajutandu-l pe tati :)
Numai bine!!!

Merci Ionut ,merci mult,bafta multa si tie, usurel si cu grija o sa poti sa iti indeplinesti toate dorintele (tot ca tine am plecat si eu numai ca eu nu aveam forumul de unde sa invat)
Gabysgg

Mesajde Gabysgg » 06 Ian 2012, 16:16

pngflorin scrie:Felicitari , imi place ce vad.
Ce ai facut cu pavilionul mic , vandut ? cat? scuza curiozitatea.

La cel nou ai aeresitoare, cred ca se incinge tabla vara...

Pe cel mic inca il mai am pentu moment a improvizat un porumbar ,doar remorca am vandut-o (3800 lei) si am cumparat remorca,
Pavilionul central pe aproape 70 % din lungime are un aerisitor +luminator plat,caldura ?a avem toti in astfel de utilaje mai ales cand afara este.... :o
Fişiere ataşate
Fotografii-0002 (Medium).jpg
asta vara veneam din bucuresti si mi se parea ff cald ,cand mi-am aruncat ochii am ramas socat ,(termometru exterior ,indica ff bine)
Gabysgg

Mesajde Gabysgg » 22 Ian 2012, 11:23

Prima zapada din aceasta iarna ,saptamana trecuta cat inca a mai fost cald am verificat situatia familiilor,exceptand cateva la care am intervenit in reordonarea ramelor cu miere, familiile se prezinta bine :)
Fişiere ataşate
Fotografii-0024 (Medium).jpg
Fotografii-0025 (Medium).jpg
Fotografii-0026 (Medium).jpg
Gabysgg

Mesajde alt stupar » 22 Ian 2012, 11:47

hei, ti-am revazut astazi toate cele trei pagini de prezentare.
buna treaba !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Gabysgg » 22 Ian 2012, 12:06

alt stupar scrie:hei, ti-am revazut astazi toate cele trei pagini de prezentare.
buna treaba !

Merci mult Dl Adrian,degeaba nu prea primim mai nimic prin urmare ne ramane decat sa muncim pentru a face o viata mai buna celor dragi :)
Oricun SANATATE MULTA
Gabysgg

Mesajde mihaibob » 22 Ian 2012, 20:46

Buna treaba, felicitari!
Sper ca intr-o zi sa imi iau si eu un pavilion
Parerea mea ca este mai usor la pastoral
mihaibob

Mesajde Gabysgg » 23 Ian 2012, 14:48

mihaibob scrie:Buna treaba, felicitari!
Sper ca intr-o zi sa imi iau si eu un pavilion
Parerea mea ca este mai usor la pastoral

Merci mult ,am vazut ca nici tu nu stai pe loc ceea ce este f bine,sincer cel mai bine mi se pare pastoral cu pavilion ,cel putin in situatia mea :)
Gabysgg

Mesajde Gabysgg » 27 Ian 2012, 13:49

Zapada ,Zapada,Buna ,f buna
ca orice bun administrator de locatie ne facem datoria si fata de albine sa le dezapezin.......... :)
Fotografii-0031 (Medium).jpg
Fotografii-0032 (Medium).jpg
Fotografii-0033 (Medium).jpg
Gabysgg

Mesajde Gabysgg » 27 Ian 2012, 13:54

In ideea de a nu le deranja prea tare ,zapada de pe urdinis nu am curatat-o integral(baza este inghetata), dar oricum datorita calduri interioare au facut tunele de aerisire prin zapada :)
Fişiere ataşate
Fotografii-0035 (Medium).jpg
Fotografii-0034 (Medium).jpg
Gabysgg

Mesajde Gabysgg » 27 Ian 2012, 14:04

cum noi nu putem astepta sa vina primavara cu "mainile in san" dezvoltam si pe alte planuri ,la interval de un an am reusit sa cumpar de la fabrica unde lucrez doua tractoare( muncite pana au cazut si la sate in paragina) un u445(primul) si un u650(in dec anul ce a trecut) ;445 deja este functional complect ,pus la treaba inclusiv la tras pavilionul(trectorul cam insuficient ca portanta ,este prea usor),iar 650 abia ce am finalizat de facut motorul(set motor +++++++altele) si am constatat ca are o pierdere de ulei pe la cilindrul de servo si este demontat piesele cupmarate dar ...vremea rea :)
Fotografii-0029 (Medium).jpg
Fotografii-0030 (Medium).jpg
Gabysgg

Mesajde bogdannn » 09 Feb 2012, 11:00

salut
ti-am lasat saptamana trecuta un mesaj pe PM :D
Telefon 0726278393
bogdannn

Mesajde Gabysgg » 09 Feb 2012, 11:19

bogdannn scrie:salut
ti-am lasat saptamana trecuta un mesaj pe PM :D

Acum am vazut ,vorbim :)
Gabysgg

Mesajde mircea.ilie » 13 Mar 2012, 13:48

salut Gabriel!! Felicitari pt paginile de prezentare si pt tot ce ai realizat.!! Abia acum dupa ce m-ai contactat aici mi-am dat seama ca ne cunoastem . Pentru cei ce-ti viziteaza paginile trebuie sa mentionez ca desi pozele sint graitoare , OMUL Gabriel cunoscut personal, lasa o puternica impresie ca si pozele de altfel . L-am cunoscut intimplator pe Gabi la salcim cind faceam recunoasterea desi i-am vazut pavilionul si la rapita in acelasi an , iar dupa primele noastre conversatii pot spune ca e un om deosebit. Cum sa fie altfel un om care , dupa 5 minute dupa ce ma cunoaste, la ingrijorarea mea ca e noroi pe drumul de acces spre salcim , se ofera sa vina la orice ora as ajunge eu cu stupii, sa ma remorcheze cu acel tractor???? Sa nu mai zic de stresul cu telefoanele despre starea vremii.... :lol:
Numai bine Gabi si un an plin de realizari!!!

PS: Ori sint eu norocos, ori asa sint toti... de cind m-am apucat de apicultura , am intilnit numai oameni deosebiti fie ei activi pe acest forum, fie ca nu folosesc internetul, dar toti cu aceeasi pasiune ALBINELE. Sper sa nu am si ghinioane!!!
mircea.ilie

Mesajde Gabysgg » 20 Mar 2012, 12:58

Merci mult Mircea pt aprecieri.
A VENIT PRIMAVARA,de vreo 4 zile ;) ,dar nu mai conteaza,acum am intrat deja in paine ,albinele sunt destul de bine zbor de curatire general 16-17-18,18-19 inceput sa se deschida alunul si implicit cules de polen + de la alte plante(care or fi acelea),verificat toate familiile de albine,in medie cam 2 -3 rame cu puiet(o anumita suprafata ,in functie de volumul familiei sunt pline sau jumatati), ca numaratoare din 97 familii (roiuri si familii) introduse la iernat ,pierdere 3 regine (la verificarea de 17.18.19.03),prin urmare au rezultat unificarile de rigoare ,in rest cu DUMNEZEU Inainte ,am descapacit cate o rama cu miere dupa diafragma la familiile peste 6 rame full cu albina,si descapacit langa diafragma in cuib la cele de 5-4 rame . :)
Gabysgg

Mesajde Gabysgg » 25 Mar 2013, 08:44

A trecut mai bine de un an de cand nu am mai scris pe pagina personala deci bine v-am regasit si o sa incep cu ceva amintiri de anu trecut .
Fişiere ataşate
rsz_fotografii-0091.jpg
Rame de la campina
rsz_fotografii-0097.jpg
Dar treptat iarna a lasat loc primaveri
rsz_fotografii-0086.jpg
ZAPADA MULTA
Gabysgg

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?