Ma gandesc ca daca nu e bine ca urdinisul sa fie blocat cu gheata , maine sa merg cu un cutit sau altceva si sa o indepartez.
balu scrie:Poate difera si izolatia fata de ceilalti, dar e posibil ca ghemul sa fie sus, daca au mincare suficienta o fi de bine, asculta-l la urdinis
popik50 scrie:balu scrie:Poate difera si izolatia fata de ceilalti, dar e posibil ca ghemul sa fie sus, daca au mincare suficienta o fi de bine, asculta-l la urdinis
Stupul e ca toti ceilalti si se aud in interior. Din ce imi aduc eu aminte acum o saptamana cand le-am dat turte ghemul era sus dar mai avea provizii. Nu stiu de ce statea ghemul asa de sus
aurelt60 scrie:Acum citeva minute am deblocat si eu urdinisurile care erau acoperite cu gheata de citeva zile dar am folosit o alta metoda si anume;am tras un cablu electric si am topit gheata cu un fion dat pe cald. Totul a decurs foarte bine, dupa care am ascultat toti stupii si este totul bine.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori