Si in cazul folosirii stimulentelor eu nu pricep cu ce sunt ele mai bune (ce avantaje aduc comparativ cu mierea si pastura ) decit mierea si pastura ?
ps. sunt oltean, de, ma mai repet.
peterneamt scrie:Se pare ca toti suntem fumatori : CONSTIENTIZAM CA NU E BINE DAR CONTINUAM CA NE PLACE .
Si in cazul folosirii stimulentelor eu nu pricep cu ce sunt ele mai bune (ce avantaje aduc comparativ cu mierea si pastura ) decit mierea si pastura ?
ps. sunt oltean, de, ma mai repet.
peterneamt scrie:Corect dar cred ca poti gasi polen pe A....Apicole sau la alti apicultori si un amestec ar fi mai bine acceptat de albine .
peterneamt scrie:Se pare ca toti suntem fumatori : CONSTIENTIZAM CA NU E BINE DAR CONTINUAM CA NE PLACE .
peterneamt scrie:Si in cazul folosirii stimulentelor eu nu pricep cu ce sunt ele mai bune (ce avantaje aduc comparativ cu mierea si pastura ) decit mierea si pastura ?
peterneamt scrie:Corect dar cred ca poti gasi polen pe A....Apicole sau la alti apicultori si un amestec ar fi mai bine acceptat de albine .
CristiTm scrie:In linkul de mai jos ascris nea Gica foarte clar si la subiect despre drojdia inactivata ( eu am foile printate)
atat cum se testeaza cat si cum se administreaza.
http://anunturiapicole.3xforum.ro/post/ ... nactivata/
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori