de aurelt60 » 01 Feb 2012, 10:44
Va multumesc pentru parerile si opiniile pe care le expuneti, deasemenea va explic de ce am luat aceasta hotarare. Am lucrat ca sofer 30 de ani,desi pregatirea mea este de mecanic auto si, in toti acesti ani, desi sunt foarte priceput si am multe hobiuri nu am putut sa imi realizez decat bucuriile de azi pe maine.Am crescut doi copii care au terminat scoli superioare ( baiatul este inginer electronist si fata a terminat jurnalismul, este reporter in tvr). Si spun mai departe, ei au asigurat un salariu bunicel iar sotia mea are inca servici. Eu am primit o mica mostenire ( casuta si 1200 de metrii cu vie ) unde fac si putina agricultura pentru casa, de aceea spun...pentru ce sa imi irosesc acesti putini ani care mi-i mai da dumnezeu sa incerc sa umplu cosul pe care nu am reusit sa il umplu 30 de ani .Nu incerc sa ma disculp, dar ganditi-va daca totusi nu am dreptate. Si pe urma am si eu timp sa va impartasesc cate ceva din multele mele ocupatii de pe langa casa. Pe viitor voi posta fotografii, filmulete cu explicatii despre cum imi construiesc singur stupii,cum depanez televizoare si aparatura electrocasnica dar si cultivarea legumelor in gradina. Sper ca pe langa stuparit sa va pot fi de ajutor cu explicatii si din alte domenii.
Ultima oară modificat de
aurelt60 pe 01 Feb 2012, 12:01, modificat 1 dată în total.
Ai grija ce iti doresti pentru ca este posibil sa se indeplineasca!