namzeb scrie:Vasilik bine ai venit printre noi si fii sigur ca vei avea multe de invatat de pe forum noi nu intepam decit cu glume nu cu venin,ca mai sint unii mai destepti decit ceilalti este tot o gluma. Fii binevenit si da tot ce ai pentru prietenii tai de pe forum.Cu respect
ms de mesaj raspuns la intrebare nu pot sa-yi dau unul sigur ca nu stiu nici eu ce voi face poate ies putin la SADUdaca am cu ce daca nu le tin acasa sa se inmulteasca si fac salcam 3 aici la minebig scrie:Salut Vasile ,
tot incepator si eu , sfaturi deocamdata primesc si eu ,asa ca incep cu o intrebare: se practica apicultura pe vatra ( stationar ) la Petrila sau pleci pe Jiu la vale spre Dunare?
sa ne traiesti dl DORIN si multa sanatate caturi pline si albinute sanatoase ca de restul avem noi grija iar daca tot vreti sa veniti sa vedeti un preincepator cu mare placere ca doar om gasi noi un paharel de tuica sa ne uniformizam mirosul asa ca va astept cu dragdorindafi scrie:salutare de peste munte ,vasi
hai ,mai spunene despre tine ori vrei sa venim cu totzii la tine
mulam de mesaj si de asemenea respecte din partea mea sper ca anul acesta sa ajung si eu incepator ca pana acum am fost la gradinita grupa mij. poate trec in clasa pregatitoare inca odata respecte caturi pline si sa auzim numai de binenamzeb scrie:Vasilik bine ai venit printre noi si fii sigur ca vei avea multe de invatat de pe forum noi nu intepam decit cu glume nu cu venin,ca mai sint unii mai destepti decit ceilalti este tot o gluma. Fii binevenit si da tot ce ai pentru prietenii tai de pe forum.Cu respect
ms de mesaj si astept cu placere si sfaturi si critici din partea celor care santeti pe acest site multa sanatate sa dea dumnezeu la toti si caturi pline in 2012proapis13 scrie:Bun venit in marea familie a apicultorilor forumisti![]()
salve
multumesc de incurajari si la fel va doresc si eu numai bine .dumnezeu sa va iubeasca si in toate cele bune sa va sporeascaaurelt60 scrie:Salut Vasile si bine ai venit printre noi . Toti am inceput cu numar mic de stupi insa daca iti doresti sa fie o pasiune pe termen lung si mai ales daca pui suflet in ceeace faci sint ferm convins ca in citiva ani vei dubla sau tripla famiile.Iti urez inca odata bine ai venit si sint cnvins ca vei primi multe cuvinte de incurajare de la colegii stupari. Dumnezeu sa te ajute in dorintele tale.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori