Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

cataniciu nicolae

Mesajde Cataniciu Nicolae » 19 Ian 2012, 15:39

Numele meu- Cataniciu Nicolae, Adresa- Saliste, Sibiu Varsta 34 ani , Scoala profesionala, Liceu seral, Facultatea de Drept, Lucrez in cadrul MAI, Religie Crestin-Ortodox, Casatorit, O fetita de 3 ani un ingeras, 94 familii de albine, Primul contact cu albina in 2008, Stupii sunt pe 10 rame dadant, Fac pastoral de 2 ani, Intentionez ca in viitor sa maresc nr de familii cu ajutorul lui Dumnezeu, Studiez forumul de 4 ani de unde am invatat cele mai multe lucruri, de la voi dragi colegi si pentru asta va multumesc la toti.
Cataniciu Nicolae

Re: cataniciu nicolae

Mesajde popik50 » 19 Ian 2012, 15:42

Bine ai venit printre noi. Ceva poze din stupina daca ai postezale aici . Ar fi bine sa le vedem si noi ;)
Ultima oară modificat de popik50 pe 19 Ian 2012, 15:53, modificat 1 dată în total.
popik50

Mesajde Cataniciu Nicolae » 19 Ian 2012, 15:49

O sa vin si cu poze, mai greu un pic cu netu...
Cataniciu Nicolae

Mesajde Alecs » 19 Ian 2012, 17:47

Bine ai venit Niculae ( pe aici majoritatea ,fiind colegi , ne adresam direct pe nume ) Daca ne urmaresti de patru ani insamna ca esti familiarizat cu noi, si - virtual - ne cunosti. Multi de pe aici vor fi satisfacuti sa afle ca ti-au fost de folos in activitatea ta de apicultor. Asta este si rolul forumului. Eu sunt ceva mai in varsta si pe timpul meu greu se mai intalneau apicultorii pentru asi impartasi din activitatea lor. Acum ca avem la indemana asa un mijloc de informatie ar fi pacat sa nu-l folosim. Te asteptam sa ne zici si noua din activitatea ta de apicultor, unii dintre noi curiosi de modul tau de munca cu albina, altii dornici sa invete , fiind si ei la inceput de drum.Bun venit.
Alecs

Mesajde nae » 19 Ian 2012, 20:56

La multi ani !
nae

Mesajde sakala » 19 Ian 2012, 22:39

la multi ani ;) ;)
sakala

Mesajde Cataniciu Nicolae » 02 Feb 2012, 15:08

Va multumesc! pentru urari si pentru toate gandurile bune...
Imi cer scuze dar din lipsa de timp n-am mai intrat pe forum si nu v-am raspuns la urari, viata de zi cu zi, serviciul, fetita si confectionarea ramelor care imi ia cea mai mare perioada de timp...dar cum se spune... niciodata nu ai timp daca nu iti faci, si cum timpul alearga repede si viata este scurta, eu zic sa ne facem timp cat de putin pentru toate si pentru toti, caci poate maine este prea tarziu, cine stie? nu...
Sper ca in continuare sa fiu mai activ pana la plecarea in pastoral, cat despre poze din stupina mea o sa postez dar mai este o mica problema mare, sa invat cum sa le pot posta,asta este inca nu stiu dar o sa invat si asta.
In rest numai ganduri de bine si o iernare uscata,va salut pe toti... dragi colegi
Cataniciu Nicolae

Mesajde proapis13 » 02 Feb 2012, 20:17

Bun venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!:
Si daca ai peste 90 fam de albine atunci ai ce arata
asa ca grabeste-te ca acuma incepe pastoralul
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde namzeb » 02 Feb 2012, 22:11

Bine ai venit printre noi salistene, totusi cind asculti albinele cu furtunasul nu bate tare ,doar atit cit sa auzi fisiitul si daca auzi zgomot mai pternic ca in Piata Universitatii sa stii ca striga dupa ajutor,ori le e foame ori le este frig.Cu respect :D :D
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde ves.lucian.zabrani » 02 Feb 2012, 22:15

bine ai venit printre noi !!! sanatate maxima tie si familiei tale !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?