Inca odata multumesc tuturor. Nu ma asteptam sa primesc atatea sfaturi, in plus va credeam pe toti prin paduri...
Saptamana trecuta am dus doi in masina. unul pe locul din dreapta, unul in spate si imobilizati bine cu chingi(intre ei scaunul din dreapta)
Chiar daca am avut noroc si nu s-a intamplat nimic, am avut inima cat un purice de teama cand ramele balansau cand treceam prin sleauri. Chiar daca fixasem ultima rama cu cuisoare, tot sea uzeau cum pacaneau... Daca pe directia de mers pot controla prin viteza mica, frana blanda si atentie sporita, cum fac daca remorca se clatina?
Nea Gica, inteleg bine ca e in regula sa le duc cu ramele perpendicular pe directia de mers?
Cu numarul o mai rezolv... In masina, in habitaclu, imi intra 1 in dreapta si 3 pe bancheta. Daca risc tare sa ii duc cu rama perpendicular pe directia de mers, pot pune mai putini in remorca...
Donbazil, multzam fain. stiu, regula de aur. Tinand cont ca mare parte din traseu merg pe drum bun, mai scade riscul? Adica merg pe soseaua de centura si pe autostrada si doar pe o portiune de cativa km. pe drum de tara. Daca nu-mi iese vreo blonda in cale la drum de seara, nu prea sunt riscuri. Pot controla mersul incat sa evit franari/accelerari bruste, insa nu pot controla "clatinarea" cutiilor, indiferent de viteza... Practic masina se inclina stanga/dreapta pe drumul ala si nu pot evita lovirea ramelor asezate paralel pe directia de mers...