de BUNKA » 03 Feb 2012, 17:07
PIN uite parerea mea..
Eu nu zic ca se vor rezolva toate ca prin minune, zic doar ca asta a omorat ideea de democratie in esenta ei, nu zic ca ailalti vor fura mai putin decat astia sau ca vor fura mai mult...dupa mine toti sunt cam o apa si un pamant pentru ca puterea iti ia mintile, dar ce ma scoate din minti...cum zic aia de la Morometii.."arde carnea pe mine" cand vad cum astia nu mai au nici un pic de respect pentru principiile pentru care au murit oameni in tara asta in `89,nu mai pun pret pe libertatea de a alege, nu mai pun pret pe ideea de libertate de democratie de a fi reprezentat in mod corect la nivel de parlament a oricarui om din tara asta...
Sa ma explic putin ca sa nu fiu ambiguu, ce parere aveti de Sever Voinescu sa zicem?..Mie personal "imi place la nebunie" modul cum rastalmaceste el orice situatie, orice idee cu cuvinte alese menite sa prosteasca omul simplu sa-l induca in eroare, pur si simplu ne insulta inteligenta pe fata, e ca si cum mi-ar zice "deschide gura fraiere ca vreau sa scuip"..tipul asta de comportament nu-l inghit deloc, si nu stiu daca observati dar acest tip de comportament este specific tuturor liderilor PDL, si nu doar a celor de la varful partidului...am un specimen de asta la mine-n oras, culmea, il cunosc, e un prieten al surorii si cumnatului meu, sa zic generatia celor de 37-40 de ani de acum, mie nu-mi vine sa cred cum omul asta aplica aceeasi placa identica cu cea folosita de iontrgul partid...oamenii astia nu stiu alte cuvinte, alte fraze alte idei decat cele invatate la partid.
Altul Mircea Toader, acelasi tip de limbaj, acelasi tip de comportament fata de cetateanul simplu, aceeasi luare la p..la, aceeasi insulta la inteligenta omului de rand care nu are nic de a face cu politica.
Altul..Marcel Hoara, cel care aparea cu indarjire pe toate posturile ca sa apere partidul cu orice pret, chiar si cu pretul de a scoate pe gura, aberatii si insulte la adresa oamenilor simpli, bataia de joc pe fata la televizor fata de popor, il vezi pur si simplu cum mananca c..cat, incontinuu, si nu poti sa-i raspunzi ca el e protejat de sticla televizorului care ne separa...s-a vazut cum au reactionat oamenii cand au avut ocazia sa se intalneasca fata in fata cu el, a platit pretul c..catului mancat la televizor ani in sir, a insultelor aduse oamenilor..a luat flegme, oua, apa injuraturi, palme-n cap..fiind scos de sociologul Pieleanu si de jandarmi din multimea furioasa, s-a ridicat de pe scaun si s-a pitit sub un gard ca un caine ogarjit pus la colt...omul asta este reprezentativ pentru lacheii partidului unic, a celor care nu au pareri sau idei personale, care au doar lozinci de partid, si nu au argument.
Alta..Roberta Anastase..reprezentativa pentru partidul asta, bataia de batjocura la adresa poporului, a romanilor simpli s-a vazut la votul pe legea pensiilor cand ea vedea una si numara alta, cu o nesimtire si un tupeu JEGOS zice ca albul e negru, si noi sa stam la TV sa inghitim asta, pur si simplu nu putem sa-i dam o replica...frustrarea e uriasa ca nu poti face nimic sa schimbi nimic in circul asta macabru decat la vot, care se intampla rar si votul tau gandit, echilibrat, calculat, hotarat este contracarat de votul unuia care e dus cu duba si voteaza pe 50 de lei.
La vot in 2008 au fost cam 5mil la 5mil voturi cu putin in favoarea lu` "sa traiti bine!"...nu discutam de frauda, o fi luat sau nu o fi luat 1 mil de voturi nu mai conteaza...ideea e ca aproape 5 mil de oameni i-au votat pe astia, acum cei care nu l-au votat niciodata cum sunt si eu ai urasc la modul ca le-as da un glont in cap fiecarui tradator (UNPR) si fiecarui mancator de C..at, cei care i-au votat doar in 2004 se simt si aia inselati, si suporta aceesi decizie a "majoritatii" cei mai dezamagiti sunt cei care i-au votat in 2008 dupa care si-au luat-o original, ca le-a zis ca au pensii nesimtite, si salarii nesimtite..si a venit Boculet (Traian sub acoperire) si a dat cu barda si au taiat in carne vie, si de la bebelasi, si de la mame..fara scrupule, fara inima, fara minte!!
Nu vreau sa mai vorbesc de rechinii de la varful partidului gen Blaga care i-a aranjat castigarea alegerilor in 2008 lu` marinero...mai tineti minte pana de curent de la numaratoare??? .e ca in filmele u prosti, ati mai auzit sa se intample asa ceva pana atunci sau de atunci incolo?
Videanu, care are omul un palat nu-i asa facut "pe munca..pe foarte multa munca" cum ai place lui sa zica, mai vorbim de borduriada sau ceva, de faptul ca el are toata marmura tarii...de unde baiatul asta asa de capabil a putut sa faca asta?..de ce nu ai tu PIN toata marmura din Romania??...iti zic eu, ca nu te cheama Videanu.
Mai vorbim de Ritzi, de Udrea care mi se pare..man, i meen..cireasa de pe tort...toculete, posetute, rochitele, stand cu P--da la soare pe plaje, si ruland prin pixuletu` ei tot, contracte..tot..
Au crezut ca daca ai inlatura din fruntea partidului pe Videanu, Blaga, Berceanu si restul vor pacali pe romani si CULMEA, chiar i-au pacalit..acum avem Boci, Igasi si altii care nu-s mai prejos, sunt poate mai putin versati la modul ca nu au vrajeala si verbul la ei, dar nici nu au nevoie pentru ca astia tineri nu mai incearca sa ne minta frumos, pur si simplu au o arma mult mai tare NESIMTIREA.
Astia nu mai baga mana pana la degetul opritor, astia iau tot tot tot tot si ne zic asa pe fata "DESCHIDE FRAIERE GURITA CA TRE SA SCUIP"
Un exemplu de luare la p.la si de nesimtire este aia cu..cateva sute de oameni protesteaza, cand de fapt au fost zile cu 40-60 de orase cu demonstranti, cu mii de demonstranti, pe la Brasov, Oradea, Focsani, Cluj...se incearca minimizarea evenimentului, si se incearca implantarea ideii ca oamenii au strigat lozini impotriva clasei politice lucru neadevarat...s-a strigat Jos Basescu Jos PDL, L-au spanzurat, i-au dat foc(pe base)..pe Udrea la fel etc...ce arata asta...URA fata de cei ce ne conduc, iar la mitingul USL s-a demonstrat ca nu sunt asa de urati de popor asa cum incearca puterea sa insinueze...deci un exemplu clar de prosteala pe fata si de marlanie...eu sincer, nu sunt revoltat atat de situatia economica dezastruoasa si de hotie, cat de nesimtirea si felul lor de a distorsiona, si manipula situatii, felul cum se agata de putere, felul cum au subjugat parlamentul si au facut din el o mascarada, cum s-au folosit de tradatorii din UNPR, si de oportunistii din UDMR
Ce sa mai zic, sunt scarbit de oamenii astia si nu de acum, ci de la inceput..am stiut ca aici se va ajunge si stati asa ca treaba nu s-a terminat!!!
Va urma!!