pin scrie:Nu ma mira ca esti scarbit de oamenii astia de la inceput. Cu procentele pe care le avea PSD-ul la voi ma astept la astfel de reactii.
Sa nu-mi spui ca i-a manipulat puterea pe aia de la antene sau realitati sa minimalizeze revolta oamenilor. E absurd. A fost cam pe dos. De asta au matrasit-o pe doamna Culcer de la TVR ca sa nu afle oamenii adevarul..
Deci sunt un PSD-ist care propovaduieste venirea "ciumei rosii"..ok daca asta-ti place sa crezi, nu ma deranjeaza sa existe mai multe pareri .asta e democratia in fond si libertatea omului de a crede ce vrea, de a trai cum vrea si de a-si alege singur liderii...probabil o duci bine si asta conteaza pt tine cel mai mult...e perfect!!
Chestia e ca mai sunt si altii destul de multi care nu traiesc asa bine cum le-a urat marinerul si care au si alte opinii...ma rog..DEMOCRATIA SE INVATA...are timp tot omul sa invete pe pielea lui, chiar daca o sa-i ia mai mult timp si o sa ramana cu mai putina piele, de invatat tot o sa invete.
Nu dragule, sper ca nu te superi ca-ti zic asa...cand am zis ce-am zis acu cateva posturi, nu ma refeream la televiziuni ci la felul cum se raporteaza puterea la aceste evenimente...minimizeaza amploarea! Basescu, Udrea, si sa nu-l uitam pe favoritul meu SEVER VOINESCU o panarama de om, un pupincurist cu fraze fixe invatate pe de rost, un mic Basel !! Baietii astia ies peste tot mai putin Basescu sa zica ,,,ca pt cateva sute de oameni nemultumiti, nu-i asa n-are rost sa ne agitam. Nu aruncam cojocul pe foc pt un purice...s-ar putea ca e plin de purici, cam ros, si cam mancat de molii cojocul...sa-l poarte cine vrea!
Cine a dat-o afara pe doamna Culcer?? Opozitia?? Habar nu am ce vrei sa zici...ma rog..TVR sa stie ca in zilele manifestatiilor dadeau filme coreene si alte reluari istorice pe diferite teme, nici de cum scene cu jandarmii care pocneau batrani in piata.. fiecare vede ce vrea, exact asa cum bine ai sesizat era si pe timpul lu` Caragiale, unii vad bulanele si le simt pe cocoasa, altii se uita la filme coreene, unii vad 40-60 de orase in care lumea mai multa sau mai putina cata e iese sa-si exprime nemultumirile, altii vad ca au fost cam putini si ...treaba cu cojocul..
Ma rog, nu mai scriu, ca sa poti citi tot...