Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

cine sant eu

Mesajde vasilyk » 02 Feb 2012, 12:53

numele meu este aftenie vasile sant casatorit locuiesc in orasul petrila si as vrea sa pot spune ca sant un apicultor incepatar dar inca mai am de invatat sa ajung macar acolo dar sper sa ajung si sa trec mai departe in prezent am 7 stupi sau mai bine spus 3 stupi si 4 urdinisuri dar sper cu ajutorul celor de aici sa devin apicultor adevarat va multumesc ,ca existati si va doresc multa sanatate si noroc in toate
vasilyk

Re: cine sant eu

Mesajde aurelt60 » 02 Feb 2012, 13:26

Salut Vasile si bine ai venit printre noi . Toti am inceput cu numar mic de stupi insa daca iti doresti sa fie o pasiune pe termen lung si mai ales daca pui suflet in ceeace faci sint ferm convins ca in citiva ani vei dubla sau tripla famiile.Iti urez inca odata bine ai venit si sint cnvins ca vei primi multe cuvinte de incurajare de la colegii stupari. Dumnezeu sa te ajute in dorintele tale.
Ai grija ce iti doresti pentru ca este posibil sa se indeplineasca!
aurelt60

Mesajde cavaleriu » 02 Feb 2012, 13:56

sal. bun venit printre noi cind ma gindesc ca am inceput cu un roi pe 3 rame
toate au un inceput sa fii sanatos sa te bucuri de ele :) :)
cavaleriu

Mesajde tusaz » 02 Feb 2012, 14:04

Salut, bine ai venit. Citeste cu spor forumul ca de aici poti invata foarte, foarte multe. Mult succes.
tusaz

Mesajde proapis13 » 02 Feb 2012, 20:13

Bun venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde namzeb » 02 Feb 2012, 21:50

Vasilik bine ai venit printre noi si fii sigur ca vei avea multe de invatat de pe forum noi nu intepam decit cu glume nu cu venin,ca mai sint unii mai destepti decit ceilalti este tot o gluma. Fii binevenit si da tot ce ai pentru prietenii tai de pe forum.Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde vasilyk » 05 Feb 2012, 13:18

namzeb scrie:Vasilik bine ai venit printre noi si fii sigur ca vei avea multe de invatat de pe forum noi nu intepam decit cu glume nu cu venin,ca mai sint unii mai destepti decit ceilalti este tot o gluma. Fii binevenit si da tot ce ai pentru prietenii tai de pe forum.Cu respect

ms de mesaj si sper sa reusesc sa invat ceea ce este de invatat nu de alta dar mierea e totusi duuuuulce
vasilyk

Mesajde dorindafi » 05 Feb 2012, 13:56

salutare de peste munte ,vasi
hai ,mai spunene despre tine ori vrei sa venim cu totzii la tine :lol:
dorindafi

Mesajde big » 05 Feb 2012, 21:37

Salut Vasile ,
tot incepator si eu , sfaturi deocamdata primesc si eu ,asa ca incep cu o intrebare: se practica apicultura pe vatra ( stationar ) la Petrila sau pleci pe Jiu la vale spre Dunare?
big

Mesajde vasilyk » 05 Mar 2012, 17:48

big scrie:Salut Vasile ,
tot incepator si eu , sfaturi deocamdata primesc si eu ,asa ca incep cu o intrebare: se practica apicultura pe vatra ( stationar ) la Petrila sau pleci pe Jiu la vale spre Dunare?
ms de mesaj raspuns la intrebare nu pot sa-yi dau unul sigur ca nu stiu nici eu ce voi face poate ies putin la SADUdaca am cu ce daca nu le tin acasa sa se inmulteasca si fac salcam 3 aici la mine
vasilyk

Mesajde vasilyk » 05 Mar 2012, 17:51

dorindafi scrie:salutare de peste munte ,vasi
hai ,mai spunene despre tine ori vrei sa venim cu totzii la tine :lol:
sa ne traiesti dl DORIN si multa sanatate caturi pline si albinute sanatoase ca de restul avem noi grija iar daca tot vreti sa veniti sa vedeti un preincepator cu mare placere ca doar om gasi noi un paharel de tuica sa ne uniformizam mirosul asa ca va astept cu drag
vasilyk

Mesajde vasilyk » 05 Mar 2012, 17:54

namzeb scrie:Vasilik bine ai venit printre noi si fii sigur ca vei avea multe de invatat de pe forum noi nu intepam decit cu glume nu cu venin,ca mai sint unii mai destepti decit ceilalti este tot o gluma. Fii binevenit si da tot ce ai pentru prietenii tai de pe forum.Cu respect
mulam de mesaj si de asemenea respecte din partea mea sper ca anul acesta sa ajung si eu incepator ca pana acum am fost la gradinita grupa mij. poate trec in clasa pregatitoare inca odata respecte caturi pline si sa auzim numai de bine
Ultima oară modificat de vasilyk pe 05 Mar 2012, 17:58, modificat 1 dată în total.
vasilyk

Mesajde vasilyk » 05 Mar 2012, 17:57

proapis13 scrie:Bun venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!:
salve :D
ms de mesaj si astept cu placere si sfaturi si critici din partea celor care santeti pe acest site multa sanatate sa dea dumnezeu la toti si caturi pline in 2012
vasilyk

Mesajde vasilyk » 05 Mar 2012, 18:01

aurelt60 scrie:Salut Vasile si bine ai venit printre noi . Toti am inceput cu numar mic de stupi insa daca iti doresti sa fie o pasiune pe termen lung si mai ales daca pui suflet in ceeace faci sint ferm convins ca in citiva ani vei dubla sau tripla famiile.Iti urez inca odata bine ai venit si sint cnvins ca vei primi multe cuvinte de incurajare de la colegii stupari. Dumnezeu sa te ajute in dorintele tale.
multumesc de incurajari si la fel va doresc si eu numai bine .dumnezeu sa va iubeasca si in toate cele bune sa va sporeasca
vasilyk

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?