Ok sa inteleg ca Basescu nu e comunist ca doar el a condamnat comunismul..
In PDL, nu sunt...toti is in USL, ciuma rosie, da da stiu placa, n-o halesc!
Pana una alta initiativa de a reduce TVA la produsele de baza a fost a celor de la PC, iar programul PNL se bazeaza pe reducerea taxelor si impozitelor, fapt care duce la relaxarea economiei si aducerea din economia neagra la suprafata a din ce in ce mai multi contribuabili...eu am mai zis, in afara de persoane tre sa mai vedem si ce masuri propun ele, si cum sunt aceste masuri...
Cine vrea in Canada...drum bun, eu nu...
Ce aveti de exemplu cu doamna Maria Grapini? ati ascultat vreodata ce spune, care sunt ideile si principiile ei si cum le sustine, care sunt argumentele??? Oleaca de analiza pe text se impune cand dai cu stampila, nu te uiti numai la moaca si la slogan ca altfel vine unu si va rade dintr-o lovitura 25%...da ma rog
DEMOCRATIA SE INVATA IN TIMP INDIFERENT CAT SANGE CURGE..de invatat tot se invata!
Ce ma mira este ca multi dintre noi romanii inca mai asteapta ca sa vina alti politicieni care sa apara din pamant si care sa schimbe ceva, sa apara omul providential,un TEPES, un Stefan cel Mare, un Mihai Viteazul, un Mesia care sa-i salveze de boierii hapsani, de ce nu chiar un Basescu venit cu barcuta pe mare care se lupta precum razboinicul luminii cu hotia si cu pensiile voastre nesimtite, si cu salariile voastre nesimtite... o parte din conationali sunt inca suficient de infantili sa mai creada in asa ceva...nu inteleg ca in democratie se lupta altfel, cu alte mijloace si poporul asta mult care e nu tre sa doarma, ci tre sa participe activ, daca doarme...sufera.
Eu nu mai cred de mult in feti frumosi calare pe cai albi sau in "Elene" cosanzene ...
Daca aveti impresia ca o sa apara din pamant partide noi care vor aduce bunastarea in tara va inselati amarnic, si o sa fiti dezamagiti mereu...se lucreaza cu materialul clientului, asta avem, cu asta defilam, pb e sa stim cum sa punem presiune pe putere oricare ar fi ea.
Ce presiune a pus vreodata pe putere poporul asta de la revolutie incoace?????????????????????????????????
Va zic eu, nici una...a dormit si de asta sufera, si s-a lasat cumparat cu o punga de ceva de asta sufera...ia vedeti cum reactioneaza alte popoare cand se anunta o taiere gen -25% ???
Suntem diferiti??? Da , maxim!! Avem mentalitatile celor de acum 20 de ani...singura sclipire a neamului asta a fost acum, la aceste demonstratii, speram ca scanteia asta sa aprinda lumina in mintea gloatei.