Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde nae » 05 Feb 2012, 21:38

Nene Paule ,apropos de fatuce ,ceilalti membrii din comisii au fost la o cafea cu Aia din Paris ,asa s-a votat un om la 5-6 ', CORECT ?
nae

Mesajde BUNKA » 05 Feb 2012, 21:50

paul scrie:Dragule Bunka ... INTOTDEAUNA ... RAUL CEL MAI MIC ... CRESTE MARE ,MAREEE !!!

Da ma Paul stiu asta dar daca ai de ales din doua, ca la americani, nu ai ce face...alegi din doua, asa o sa fie si la noi si sincer as prefera sa dispara PDL ca si partid de asa zisa dreapta de pe scena politica din Romania, sa ramana PNL pe dreapta si PSD pe stanga.
Nu am vazut UN SINGUR OM din PDL care sa-mi castige respectul, toti sunt spalati pe creier, si au aceeasi placa, toti au acelasi tupeu si acelasi stil de a interpreta o situatie si a o distorsiona. Am mai zis, alternanta la putere este cea mai buna chestie si indiferent cine e la putere, gafele trebuie sanctionate in strada, numai asa democratia ramane neatinsa si drepturile oamenilor raman nealterate...democratia se invata, romanii dau se pare semne ca se trezesc din amorteala si asta este bine.
Zi-mi si mie ce cauta UNPR in parlamnt si cam ce parere ai de oamenii aia...eu ii consider niste ciolanari santajati si niste tradatori care nu au ce cauta acolo.
BUNKA

Mesajde pin » 05 Feb 2012, 22:03

Sa-ti spun de cine-mi place mie: Cosmin Gusa, Adriana Saftoiu si Cristian Preda. De la PSD si PC (astia din urma se baga si ei in seama cu televiziunile ca n-au ce cauta in parlament dupa numarul de alegatori) nu-mi place nimeni. Si pe astia te suspectez eu ca-i placi tu. Da-ne tu exemple de oameni care ti-au castigat respectul.
pin

Mesajde paul » 05 Feb 2012, 22:09

Dragule Bunka ... sunt de acord TOTALMENTE ... cu tine ... in ceea ce priveste ... ALTERNANTA LA PUTERE !!!
Hai sa-ti spun ceva ... Italia ,prin anii 80 era pentru C.E. ... ce este acum ... Romania pentru ... UE !!! Italienii ,insa ... au gasit ... SOLUTIA !!! Schimbau guvernul la ... o luna !Veneau unii ... luau masuri ... PLECAU !!! Veneau ceilalti ... luau masuri ... PLECAU !!! Veneau iarasi ... unii ...Si asa au dus-o vreo 2-3 ani ... nu-mi mai amintesc exact ! SI ... SE VEDE !!!
@ Pinule ... Gusa a luat tot spectrul politic de la stanga la dreapta ... DUPLICITAR ... LIPSIT DE COLOANA VERTEBRALA POLITICA !!! ... ADRIANA SAFTOIU ... ARE PRINCIPII SOLIDE DAR ... A PUS SI EA ... GURITA ! Vezi numirea la SIE a ex-ului ! Cristian Preda ... LA NIVELUL SAU DE INTELIGENTA SI PREGATIRE ... TREBUIA SA FI DEMISIONAT ... DE MULT !!! Ii place ... puterea !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde nae » 05 Feb 2012, 22:38

paul scrie:Dragule Bunka ... sunt de acord TOTALMENTE ... cu tine ... in ceea ce priveste ... ALTERNANTA LA PUTERE !!!
Hai sa-ti spun ceva ... Italia ,prin anii 80 era pentru C.E. ... ce este acum ... Romania pentru ... UE !!! Italienii ,insa ... au gasit ... SOLUTIA !!! Schimbau guvernul la ... o luna !Veneau unii ... luau masuri ... PLECAU !!! Veneau ceilalti ... luau masuri ... PLECAU !!! Veneau iarasi ... unii ...Si asa au dus-o vreo 2-3 ani ... nu-mi mai amintesc exact ! SI ... SE VEDE !!!

Asta e solutia .
Scumpa ,zic dictatorii ,dar asa e-n DEMOCRATIE .
Nu trebuie sa-ti placa de ''bancher '' trebuie sa produca pt tine sau.. ALTUL .
nae

Mesajde BUNKA » 05 Feb 2012, 22:53

Eu cred ca oameni gen Maria Grapini, Daniel Constantin, Crin Antonescu, Bogdan Ciuca,si altii sunt o alternativa.
Oameni de talk-show si ziaristi de top precum Bogdan Teodorescu, Oana Stancu in tandem cu Ursu, Mircea Badea, Mihai Gadea, Mugur Ciuvica si multi multi altii sunt obiectivi, sa nu-l uitam pe Cristisn T Popescu.
BUNKA

Mesajde martanul » 05 Feb 2012, 23:19

BUNKA scrie:Eu cred ca oameni gen Maria Grapini, Daniel Constantin, Crin Antonescu, Bogdan Ciuca,si altii sunt o alternativa.
Oameni de talk-show si ziaristi de top precum Bogdan Teodorescu, Oana Stancu in tandem cu Ursu, Mircea Badea, Mihai Gadea, Mugur Ciuvica si multi multi altii sunt obiectivi, sa nu-l uitam pe Cristisn T Popescu.

apai taichi daca in astia iti pui tu speranta si viitorul copiilor tai eu te voi saluta din canada ( cu toate ca sunt un patriot),dar nu pot lasa viitorul copiilor mei pe mana acestor persoane.
un meserias stie ce este intr-un stup fara sa-l deschida ,un amator il deschide se uita si nu stie ce-i acolo !
martanul

Mesajde gabi bee » 05 Feb 2012, 23:28

bunka , fara suparare , 90% din cei enumerati de tine mai sus sunt subiectivi 100% , platiti sa atace intr-o singura directie si au o lipsa de bun simt in toata activitatea lor de televiziune de pana acum !dupa mine sunt speta cea mai joasa de comentatori si formatori de opinii ! detaseazate putin si gandeste la scara mai mare , uitate la lucrurile cu adevarat importante si pe urma la ce promit fostii comunisti ! au si PDL-istii destule bube dar din cauza comunistilor suntem in urma cu 100 ani fata de occident ! in perioada interbelica , ROMANIA era aproape la acelasi nivel de dezvoltare economica cu tarile occidentale iar dupa al doilea razboi mondial de cand am picat pe mana rusilor comunisti s-a ales praful , au luat oamenilor tot , i-a uniformizat in saracie si nu-si mai revin nici astazi . poate ne-am fi revenit dupa revolutie dar balaurul comunist a avut prea multe capete si n-a putut fi rapus si va muri foarte greu , odata cu cel de la MOSCOVA ! te salut !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde paul » 05 Feb 2012, 23:44

Dragule Bunka ... in romanul Descult al lui Zaharia Stancu era o replica care mi-a ramas la suflet ... " sa nu uiti Darie " ...
Eu iti spun ... "sa nu uiti Bunka"... PNTCD A FOST CEL CARE A REPUS ROMANIA PE ORBITA ... Orice comparatie a PNTCD cu PDL ... ESTE NULA SI ... NEAVENITA !!!
SA NU UITI ... BUNKA !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde BUNKA » 06 Feb 2012, 00:07

Ok sa inteleg ca Basescu nu e comunist ca doar el a condamnat comunismul.. :lol: :lol: :lol:
In PDL, nu sunt...toti is in USL, ciuma rosie, da da stiu placa, n-o halesc!
Pana una alta initiativa de a reduce TVA la produsele de baza a fost a celor de la PC, iar programul PNL se bazeaza pe reducerea taxelor si impozitelor, fapt care duce la relaxarea economiei si aducerea din economia neagra la suprafata a din ce in ce mai multi contribuabili...eu am mai zis, in afara de persoane tre sa mai vedem si ce masuri propun ele, si cum sunt aceste masuri...
Cine vrea in Canada...drum bun, eu nu...
Ce aveti de exemplu cu doamna Maria Grapini? ati ascultat vreodata ce spune, care sunt ideile si principiile ei si cum le sustine, care sunt argumentele??? Oleaca de analiza pe text se impune cand dai cu stampila, nu te uiti numai la moaca si la slogan ca altfel vine unu si va rade dintr-o lovitura 25%...da ma rog
DEMOCRATIA SE INVATA IN TIMP INDIFERENT CAT SANGE CURGE..de invatat tot se invata!
Ce ma mira este ca multi dintre noi romanii inca mai asteapta ca sa vina alti politicieni care sa apara din pamant si care sa schimbe ceva, sa apara omul providential,un TEPES, un Stefan cel Mare, un Mihai Viteazul, un Mesia care sa-i salveze de boierii hapsani, de ce nu chiar un Basescu venit cu barcuta pe mare care se lupta precum razboinicul luminii cu hotia si cu pensiile voastre nesimtite, si cu salariile voastre nesimtite... o parte din conationali sunt inca suficient de infantili sa mai creada in asa ceva...nu inteleg ca in democratie se lupta altfel, cu alte mijloace si poporul asta mult care e nu tre sa doarma, ci tre sa participe activ, daca doarme...sufera.
Eu nu mai cred de mult in feti frumosi calare pe cai albi sau in "Elene" cosanzene ...
Daca aveti impresia ca o sa apara din pamant partide noi care vor aduce bunastarea in tara va inselati amarnic, si o sa fiti dezamagiti mereu...se lucreaza cu materialul clientului, asta avem, cu asta defilam, pb e sa stim cum sa punem presiune pe putere oricare ar fi ea.
Ce presiune a pus vreodata pe putere poporul asta de la revolutie incoace?????????????????????????????????
Va zic eu, nici una...a dormit si de asta sufera, si s-a lasat cumparat cu o punga de ceva de asta sufera...ia vedeti cum reactioneaza alte popoare cand se anunta o taiere gen -25% ???
Suntem diferiti??? Da , maxim!! Avem mentalitatile celor de acum 20 de ani...singura sclipire a neamului asta a fost acum, la aceste demonstratii, speram ca scanteia asta sa aprinda lumina in mintea gloatei.
Ultima oară modificat de BUNKA pe 06 Feb 2012, 00:22, modificat 1 dată în total.
BUNKA

Mesajde BUNKA » 06 Feb 2012, 00:21

Mai, ce sa zic, am avut dreptate odata ca pana si cei ce l-au votat pe asta se vor razgandi, se pare ca am avut dreptate...in ce proportie vedem cand da soarele si vine caldurica, sunt pe topogan si si-o fac singuri, pot sa mai fac o previziune...VINE USL inainte de termen, si lucrurile vor incepe sa se remedieze daca nu imediat din punct de vedere economic, cel putin din punct de vedere al libertatii si democratiei.
O alta previziune...PDL se duce in cap cu sondajele din ce in ce mai mult si Basescu o sa aiba probleme in justitie dupa ce nu va mai fi presedinte...daca n-o fi asa...sa nu-mi ziceti BUNKA!!! :mrgreen:
BUNKA

Mesajde mac72ro » 06 Feb 2012, 00:31

de acord cu tine si abia astept sa se schimbe situatia in tara si in institutiile statului ca tare ne mai fut prosti.
Reforma peste reforma de ne duc la sapa de lemn.
mac72ro

Mesajde BUNKA » 06 Feb 2012, 00:41

M-am bagat la Badea..e tare, mai rad si eu de necaz, macar imi mai exersez bibilica ascultandu-l!
Crede-ma ca nu ma insel la previziuni de astea...sunt evidente, numai un chior nu le vede, si...nu ma refeream la Basescu! :lol: :lol: :lol:
Uitati ma aici mesaj politic coerent, ferm, just http://www.youtube.com/watch?v=0f72AHkO ... re=related
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... HkM_SsLvws
BUNKA

Mesajde Ioan Guist » 06 Feb 2012, 07:27

Frate Bunka,
Am si eu o ..."viziune" cu tine.Drept e ca ...e mai chioara.
O sa iei o teapa cu crin ,ponta si voiculescu de zile mari.Sper sa mai fi capabil sa o recunosti.

Chiorul de serviciu.

PS antonescu nu spune absolut nimic.nada.0 barat.omul fara solutii.baba de la poarta.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde vicpo » 06 Feb 2012, 07:56

m-am abtinut de a scrie ceva aici ,nu-mi place politica pt ca nu poti dovedi niciodata ca ala minte si celalalt spune adevarul,dar vad ca dam vina ba pe basescu ba pe comunisti ba pe antonescu etc .Ok ei sint vinovati intr-o oarecare masura au furat fiecare cit si cum au putut dar vorba cea ;hoti striga hoti;a vedea vina numai la ceilalti si a nu vedea propia vina e tipic omului.O PARERE,sintem aici pt ca fiecare am furat de acolo de unde am lucrat si furam in continuare.
vicpo

Mesajde gabi bee » 06 Feb 2012, 10:29

subscriu celor doua postari de mai sus ! vreau sa va mai spun si ca , asa cum este el vazut de multa lume " chior ", " dictator " , " pilangiu " etc , BASESCU e de departe cel mai bun conducator pe care l-a avut ROMANIA in ultimii cel putin 80 de ani ! prefer sa ma conduca un LUP , care sa ma mai si clantane cateodata de picioare decat o " jagardea " care sa umble numai cu coada intre picioare si sa nu ai nici o baza pe ea !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE