o fi bine ? o fi rau ?
sigur o sa aflam in curand , pe pielea noastra !
Ioan Guist scrie:Frate Bunka,
Am si eu o ..."viziune" cu tine.Drept e ca ...e mai chioara.
O sa iei o teapa cu crin ,ponta si voiculescu de zile mari.Sper sa mai fi capabil sa o recunosti.
Chiorul de serviciu.
PS antonescu nu spune absolut nimic.nada.0 barat.omul fara solutii.baba de la poarta.
gabi bee scrie:
BASESCU e de departe cel mai bun conducator pe care l-a avut ROMANIA in ultimii cel putin 80 de ani ! prefer sa ma conduca un LUP !
nae scrie:ioanpuiu scrie:Nae, eşti la fel de tînăr ca acum douăzeci de ani.
Parcă toate evenimentele la care ai participat, discuţiile pe care le-ai purtat şi anii care au trecut, nu au lăsat nici o urmă.
Doar vremea în care făceam scanđal, dădeam jos p'ăia şi puneam alţii în loc a trecut.
Ironia ma lasa rece .
BUNKA scrie:Mai, ce sa zic, am avut dreptate odata ca pana si cei ce l-au votat pe asta se vor razgandi, se pare ca am avut dreptate...
ioanpuiu scrie:BUNKA scrie:Mai, ce sa zic, am avut dreptate odata ca pana si cei ce l-au votat pe asta se vor razgandi, se pare ca am avut dreptate...
Îţi dau satisfacţie Bunka, mi-am pierdut încrederea în politicieni, în toţi.
Ăştia de acum au făcut ce au făcut şi ăia de dinainte, cu singura diferenţă că au făcut-o în vremuri de criză.
Aş renunţa cu dragă inimă la toată "clasa politică" şi m-aş mulţumi cu nişte administratori ai banului public.
Nu spun asta în calitate de "simplu cetăţean" , o spun ca plătitor de impozite.
LUCIAN AVRAM scrie:ioanpuiu scrie:BUNKA scrie:Mai, ce sa zic, am avut dreptate odata ca pana si cei ce l-au votat pe asta se vor razgandi, se pare ca am avut dreptate...
Îţi dau satisfacţie Bunka, mi-am pierdut încrederea în politicieni, în toţi.
Ăştia de acum au făcut ce au făcut şi ăia de dinainte, cu singura diferenţă că au făcut-o în vremuri de criză.
Aş renunţa cu dragă inimă la toată "clasa politică" şi m-aş mulţumi cu nişte administratori ai banului public.
Nu spun asta în calitate de "simplu cetăţean" , o spun ca plătitor de impozite.
tare bine ar mai fi cu un guvern strict numai de tehnocrati , poate in felul nu or sa mai cheltuie banii publici aiurea !
BUNKA scrie: Nu mai vreau TVA de 24% la produsele de baza!! Nu mai vreau ******* care iau masuri cretine!
Albinel scrie:ma intreb ,ce ne facem cu acel guvern de supertehnocrati si bine intentionati ..sub tutela unui presedinte ca...
ioanpuiu scrie:Albinel scrie:ma intreb ,ce ne facem cu acel guvern de supertehnocrati si bine intentionati ..sub tutela unui presedinte ca...
...Băselu, Ponta, Antonescu, Geoană...cine vrei tu.
Nu e de-ajuns să te întrebi, încearcă să dai un răspuns.
Ce s-ar întîmpla într-o ţară (utopică) cu 100% oameni corecţi şi unul singur bandit ?
Uite, îţi dau eu un coşmar.
P-ţa Universităţii plină cu oameni între care se află toţi miniştrii, parlamentarii, etc, şi cer: jos preşedintele.
Albinel scrie:poate ca-mi doresc mult mai mult ..poate chiar vreau schimbarea sistemului politic actual...
Albinel scrie:..oameni buni ..!!! nu-i greu de vazut ..traim in tara unde parlamentului i-au fost luate atributiunile..,guvernului la fel si celelalte institutii ale statului sunt pe punctul de a fi subordonate aceluiasi om si multe dintre ele deja sunt ..ce mai functioneaza in tara asta ???
ioanpuiu scrie:Albinel scrie:poate ca-mi doresc mult mai mult ..poate chiar vreau schimbarea sistemului politic actual...
Poate Albinel, poate...
Dar nu înţeleg atunci, de ce îi mai plîngi pe ăştia:Albinel scrie:..oameni buni ..!!! nu-i greu de vazut ..traim in tara unde parlamentului i-au fost luate atributiunile..,guvernului la fel si celelalte institutii ale statului sunt pe punctul de a fi subordonate aceluiasi om si multe dintre ele deja sunt ..ce mai functioneaza in tara asta ???
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 9 vizitatori