Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Feb 2012, 11:38

BOC si-a dat demisia !

o fi bine ? o fi rau ?

sigur o sa aflam in curand , pe pielea noastra ! :(
LUCIAN AVRAM

Mesajde BUNKA » 06 Feb 2012, 11:46

Ioan Guist scrie:Frate Bunka,
Am si eu o ..."viziune" cu tine.Drept e ca ...e mai chioara.
O sa iei o teapa cu crin ,ponta si voiculescu de zile mari.Sper sa mai fi capabil sa o recunosti.

Chiorul de serviciu.

PS antonescu nu spune absolut nimic.nada.0 barat.omul fara solutii.baba de la poarta.

Eu n-am ce teapa sa-mi iau pt ca eu as iesi la proteste si daca "comunistii" cum le ziceti voi ar calca pe bec. Daca si-ar asuma raspunderea pe legi tampite cum au facut astia, as fi la fel de critic...pur si simplu nu-mi doresc o putere incremenita la conducere.
Ce-au avut cu copii, cu mamele si cu batranii???
Sunt niste jigodii nesimtite dupa mine!

Boculet pleaca, bat in retragere in speranta de a mai salva ceva imagine...surpriza, n-o sa salveze nimic!!
BUNKA

Mesajde BUNKA » 06 Feb 2012, 11:51

PDLeii au impresia ca vor reusi sa-si imbunatateasca imaginea formand un nou guvern din care sa faca parte SI ALTCINEVA !!! Ar prefera sa fie cineva din USL, o sa incerce sa-i sparga parerea mea cum au mai facut-o...surpriza, n-o sa le iasa!!
Miza pentru basescu e sa ramana presedinte si sa aiba un guvern de marionete care sa raspunda la butoane, de aia nu cred ca vor renunta asa usor la putere...este din nou un joc politic o mascarada pusa la cale in laboratorul "cotroceni" de catre mariner in speranta va prosti din nou pe toata lumea, incearca sa dea acum satisfactie putina cat se poate populatiei pentru ca la primavara cand da caldurica sa nu explodeze mamaliga...asta inca n-a inteles ca pana nu pleaca el nu se rezolva nic! :x
Ultima oară modificat de BUNKA pe 06 Feb 2012, 12:01, modificat 1 dată în total.
BUNKA

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 11:55

gabi bee scrie:
BASESCU e de departe cel mai bun conducator pe care l-a avut ROMANIA in ultimii cel putin 80 de ani ! prefer sa ma conduca un LUP !

mai Gabi..tu ai citit ce ai postat aici ?????
as vrea sa rad si nu pot ..pentru ca-mi dau sema in ce tara traiesc ..in tara lui Papura Voda ...cel mai capabil dintre conducatorii Romaniei din ultimii 80 de ani ..Doamne iarta-ma ..mi-a venit tare greu sa te reproduc..
imi pun totusi intebarea daca Mizilul se afla in Romania ..???? si cata istorie stii ...????
as mai spune cateva ..jucaria Boculetz disparu si el ,sa vedem acum cine mai ne ia zapada la lopata ..??? si va dispare cat de rapede si VODA al tau si-al celor cativa ce-l mai tineti in brate in tara asta ..
in opinia mea ..puscaria-i o pedeapsa prea dulce pentru ei ..un fel de rasplata pentru faptele lor si un exemplu pentru cei ce vor mai indrazni sa faca precum ei..
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 12:06

[quote="gabi bee"]
in perioada interbelica , ROMANIA era aproape la acelasi nivel de dezvoltare economica cu tarile occidentale iar dupa al doilea razboi mondial quote]

no' ca trebuie sa recunosc ca ai spus si un adevar in postarile tale pe topicul asta..!!!!!!
poate ne spui si cum am ajuns acolo si ce conducatori am avut atunci ..???? sau poate era tot baselu si sistemul politic infect in care ne zbatem..???? :D
Albinel

Mesajde BUNKA » 06 Feb 2012, 12:16

Lasa-i ma Albinel...nu sesizezi loialitatea si incrancenarea, indiferent ce tampenii fac astia, vor avea mereu un nucleu dur format din...
Nu conteaza cum fac ei imagine dand la lopata, nu conteaza cum trec ei legi numarand voturi la dublu in plus, nu conteaza cum iau ei laptele de la cura copilasilor, nu conteaza cum isi bat joc de sarmanii batrani, nu conteaza cum au infometat poporul taind salarii la modul cum au facut-o, si multe altele...indiferent ce s-ar intampla Basescu e cel mai bun conducator de la Stefan cel Mare incoace, PDL e cel mai onest partid cu oamenii cei mai competenti, care nici unii dintre ei nu-s comunisti, Basescu nu e comunist, cel mai bun guvern de la Ceasca incoace a fost guvernul Boc 1,2,3....sunt cei mai buni, sa-i ridicam in slavi, sa le facem statuie, si sa ne inchinam LOOOOOOOORRRRRRR!! AMIIIIIINNNNN!!!!!!!!!
Ce dracu, baiiii...pe ce planeta traim??? Asta-i viata reala baaaa nu e vre-un vis ceva!!
Sper sa se duca dracului echipa asta de spargatori numita PDL cu tot cu capitanu` lor sa nu-i mai vad!

Nu mai vreau TVA de 24% la produsele de baza!! Nu mai vreau ******* care iau masuri cretine! :evil:
BUNKA

Mesajde ioanpuiu » 06 Feb 2012, 12:24

nae scrie:
ioanpuiu scrie:Nae, eşti la fel de tînăr ca acum douăzeci de ani.
Parcă toate evenimentele la care ai participat, discuţiile pe care le-ai purtat şi anii care au trecut, nu au lăsat nici o urmă.
Doar vremea în care făceam scanđal, dădeam jos p'ăia şi puneam alţii în loc a trecut.

Ironia ma lasa rece .

Nae, acolo unde tu vezi ironie, eu văd un compliment: "ai rămas acelaşi sirit liber, revoluţionar" şi a fost doar o introducere pentru mesajul principal:
<Vremea cînd dădeam jos p'ăia şi puneam alţii în loc, "cu scandal", a trecut.>
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 06 Feb 2012, 12:25

BUNKA scrie:Mai, ce sa zic, am avut dreptate odata ca pana si cei ce l-au votat pe asta se vor razgandi, se pare ca am avut dreptate...

Îţi dau satisfacţie Bunka, mi-am pierdut încrederea în politicieni, în toţi.
Ăştia de acum au făcut ce au făcut şi ăia de dinainte, cu singura diferenţă că au făcut-o în vremuri de criză.
Aş renunţa cu dragă inimă la toată "clasa politică" şi m-aş mulţumi cu nişte administratori ai banului public.
Nu spun asta în calitate de "simplu cetăţean" , o spun ca plătitor de impozite.
ioanpuiu

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Feb 2012, 12:29

ioanpuiu scrie:
BUNKA scrie:Mai, ce sa zic, am avut dreptate odata ca pana si cei ce l-au votat pe asta se vor razgandi, se pare ca am avut dreptate...

Ăştia de acum au făcut ce au făcut şi ăia de dinainte, cu singura diferenţă că au făcut-o în vremuri de criză.
Aş renunţa cu dragă inimă la toată "clasa politică" şi m-aş mulţumi cu nişte administratori ai banului public.

tare bine ar mai fi cu un guvern strict numai de tehnocrati , poate in felul nu or sa mai cheltuie banii publici aiurea !
LUCIAN AVRAM

Mesajde ioanpuiu » 06 Feb 2012, 12:45

Dacă nu răspund uneori la interpelări, vă rog să nu o luaţi ca impoliteţe.
Nu vreau să mă lansez în lungi contradicţii pentru că nu vreau să lămuresc pe nimeni.
Exprim doar o opinie personală la momentul cînd scriu.
Este foarte posibil să-mi schimb singur acea opinie (şi sper să-o fac, sper să ţin pasul cu vremurile) şi n-ar avea nici un rost să încerc să "conving" pe cineva de un lucru perfectibil, de ceva aflat într-o continuă îmbunătăţire pentru noi toţi, sper eu.
ioanpuiu

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 12:59

LUCIAN AVRAM scrie:
ioanpuiu scrie:

tare bine ar mai fi cu un guvern strict numai de tehnocrati , poate in felul nu or sa mai cheltuie banii publici aiurea !

ma intreb ,ce ne facem cu acel guvern de supertehnocrati si bine intentionati ..sub tutela unui presedinte ca baselu..?????
oameni buni ..!!! nu-i greu de vazut ..traim in tara unde parlamentului i-au fost luate atributiunile..,guvernului la fel si celelalte institutii ale statului sunt pe punctul de a fi subordonate aceluiasi om si multe dintre ele deja sunt ..ce mai functioneaza in tara asta ???
nu ramane decat sa ne mandrim ca avem un presedinte jucator (cel mai bun conducator din ultimii 80 de ani )..parlament nu ,guvern nu ,parchet nu ,justitie nu...
tara asta a patimit destul ..mai e putin si puterea va primii ce merita ..
sa deschidem puscariile sa scoatem nevinovatii si sa facem loc tradatorilor de tara..!!!
Albinel

Mesajde akmm » 06 Feb 2012, 13:52

BUNKA scrie: Nu mai vreau TVA de 24% la produsele de baza!! Nu mai vreau ******* care iau masuri cretine! :evil:

Cum predispozitia noastra este sa lucram numai la negru, 24% TVA este inca prea rezonabil. Sigur, daca ar fi zero TVA, l-am plati toti.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde ioanpuiu » 06 Feb 2012, 14:09

Albinel scrie:ma intreb ,ce ne facem cu acel guvern de supertehnocrati si bine intentionati ..sub tutela unui presedinte ca...

...Băselu, Ponta, Antonescu, Geoană...cine vrei tu.

Nu e de-ajuns să te întrebi, încearcă să dai un răspuns.
Ce s-ar întîmpla într-o ţară (utopică) cu 100% oameni corecţi şi unul singur bandit ?

Uite, îţi dau eu un coşmar.
P-ţa Universităţii plină cu oameni între care se află toţi miniştrii, parlamentarii, etc, şi cer: jos preşedintele.
ioanpuiu

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 14:20

ioanpuiu scrie:
Albinel scrie:ma intreb ,ce ne facem cu acel guvern de supertehnocrati si bine intentionati ..sub tutela unui presedinte ca...

...Băselu, Ponta, Antonescu, Geoană...cine vrei tu.

Nu e de-ajuns să te întrebi, încearcă să dai un răspuns.
Ce s-ar întîmpla într-o ţară (utopică) cu 100% oameni corecţi şi unul singur bandit ?

Uite, îţi dau eu un coşmar.
P-ţa Universităţii plină cu oameni între care se află toţi miniştrii, parlamentarii, etc, şi cer: jos preşedintele.

ce va face sa credeti ca-mi doresc schimbarea unui presedinte cu un altul de acelasi calibru..???? si ca toti ar fi la fel ?????
poate ca-mi doresc mult mai mult ..poate chiar vreau schimbarea sistemului politic actual ,cu unul ce l-am avut zeci de ani si a dat rezultate maxime...de ce NU ..?????
astept si parerile altora ..
mai spuneti "Uite, îţi dau eu un coşmar.
P-ţa Universităţii plină cu oameni între care se află toţi miniştrii, parlamentarii, etc, şi cer: jos preşedintele."
in situatia data de dumneavoastra ..presedintele trebuie sa-si depuna mandatul imediat ..
Albinel

Mesajde ioanpuiu » 06 Feb 2012, 14:31

Albinel scrie:poate ca-mi doresc mult mai mult ..poate chiar vreau schimbarea sistemului politic actual...

Poate Albinel, poate...
Dar nu înţeleg atunci, de ce îi mai plîngi pe ăştia:
Albinel scrie:..oameni buni ..!!! nu-i greu de vazut ..traim in tara unde parlamentului i-au fost luate atributiunile..,guvernului la fel si celelalte institutii ale statului sunt pe punctul de a fi subordonate aceluiasi om si multe dintre ele deja sunt ..ce mai functioneaza in tara asta ???
ioanpuiu

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 14:40

ioanpuiu scrie:
Albinel scrie:poate ca-mi doresc mult mai mult ..poate chiar vreau schimbarea sistemului politic actual...

Poate Albinel, poate...
Dar nu înţeleg atunci, de ce îi mai plîngi pe ăştia:
Albinel scrie:..oameni buni ..!!! nu-i greu de vazut ..traim in tara unde parlamentului i-au fost luate atributiunile..,guvernului la fel si celelalte institutii ale statului sunt pe punctul de a fi subordonate aceluiasi om si multe dintre ele deja sunt ..ce mai functioneaza in tara asta ???

eu sa-i plang..????
ori ati inteles gresit postarile mele..ori nu m-am facut destul de bine inteles.. :oops:
inca odata ma repet ..as umple puscariile cu cei ce au muls tara asta si-si bat joc de ea ..indiferent din ce zona politica provin ..
Albinel

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE