Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde pin » 06 Feb 2012, 15:03

Albinel scrie:poate ca-mi doresc mult mai mult ..poate chiar vreau schimbarea sistemului politic actual ,cu unul ce l-am avut zeci de ani si a dat rezultate maxime...de ce NU ..?????

inca odata ma repet ..as umple puscariile cu cei ce au muls tara asta si-si bat joc de ea ..indiferent din ce zona politica provin ..

Toti provin din sistemul politic pe care-l vrei tu inapoi, indiferent sub ce culoare politica se camufleaza acum.
pin

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 15:13

pin scrie:
Albinel scrie:poate ca-mi doresc mult mai mult ..poate chiar vreau schimbarea sistemului politic actual ,cu unul ce l-am avut zeci de ani si a dat rezultate maxime...de ce NU ..?????

inca odata ma repet ..as umple puscariile cu cei ce au muls tara asta si-si bat joc de ea ..indiferent din ce zona politica provin ..

Toti provin din sistemul politic pe care-l vrei tu inapoi, indiferent sub ce culoare politica se camufleaza acum.

pin-ule faci confuzii usoare si cred ca si voite..
din sistemul de care faci vorbire ..se trag neocomunistii si securistii actuali ce ne conduc..
eu..ma refeream la altceva si stii bine la ce :P
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde pin » 06 Feb 2012, 15:14

BUNKA scrie: Nu mai vreau TVA de 24% la produsele de baza!! Nu mai vreau ******* care iau masuri cretine! :evil:

Bunka,

Am crezut ca esti vreun bosorog angajat la stat dupa postarile de pana acum. M-am uitat pe pagina ta personala si am vazut ca esti tanar si muncitor. Mult succes! Din pacate viata bate filmul si e plina de ******* care iau masuri cretine. Sper sa ma insel si sa fiu nevoit sa vin pe forum peste un an si sa-mi dau jos palaria in fata guvernarii USL. Trebuie sa recunosc ca m-am inselat intr-o privinta deoarece nu am crezut ca tineretul din ziua de azi mai "pune botul" (e o expresie nu o jignire) la povestile PSD. Este optiunea ta si o respect desi nu sunt de acord cu ea.
pin

Mesajde pin » 06 Feb 2012, 15:17

Albinel scrie:
pin scrie:

din sistemul de care faci vorbire ..se trag neocomunistii si securistii actuali ce ne conduc.. Tot de acolo se trag si cei care ne-au condus pana acum si cei care ne vor conduce de acum inainte

Se poate sa fac confuzii dar eu asta am inteles. Asta se intelege din postarea anterioara. La ce sistem politic pe care l-am avut ati facut referire?
Ultima oară modificat de pin pe 06 Feb 2012, 15:19, modificat 1 dată în total.
pin

Mesajde pin » 06 Feb 2012, 15:17

...
pin

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 15:32

pin scrie:
Albinel scrie:
pin scrie:

din sistemul de care faci vorbire ..se trag neocomunistii si securistii actuali ce ne conduc.. Tot de acolo se trag si cei care ne-au condus pana acum si cei care ne vor conduce de acum inainte

Se poate sa fac confuzii dar eu asta am inteles. Asta se intelege din postarea anterioara. La ce sistem politic pe care l-am avut ati facut referire?

poi..,ce sistem a avut tara asta pinule de-am fost printre primii in europa ..industrial ,monetar ..,imagine ????
Albinel

Mesajde gabi bee » 06 Feb 2012, 15:33

Albinel scrie:
gabi bee scrie:
BASESCU e de departe cel mai bun conducator pe care l-a avut ROMANIA in ultimii cel putin 80 de ani ! prefer sa ma conduca un LUP !

mai Gabi..tu ai citit ce ai postat aici ?????
as vrea sa rad si nu pot ..pentru ca-mi dau sema in ce tara traiesc ..in tara lui Papura Voda ...cel mai capabil dintre conducatorii Romaniei din ultimii 80 de ani ..Doamne iarta-ma ..mi-a venit tare greu sa te reproduc..
imi pun totusi intebarea daca Mizilul se afla in Romania ..???? si cata istorie stii ...????
as mai spune cateva ..jucaria Boculetz disparu si el ,sa vedem acum cine mai ne ia zapada la lopata ..??? si va dispare cat de rapede si VODA al tau si-al celor cativa ce-l mai tineti in brate in tara asta ..
in opinia mea ..puscaria-i o pedeapsa prea dulce pentru ei ..un fel de rasplata pentru faptele lor si un exemplu pentru cei ce vor mai indrazni sa faca precum ei..

dati-mi un exemplu de conducator de tara de la 1930 incoace care credeti ca a facut treaba buna pt Romania sau faceti un clasament !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde pin » 06 Feb 2012, 15:49

Albinel scrie:poi..,ce sistem a avut tara asta pinule de-am fost printre primii in europa ..industrial ,monetar ..,imagine ????

Eu m-am nascut in comunism si pe ala dinainte nu l-am prins dar stiu din carti ca era tot cam ca asta de acum cu mici diferente. Nu era Republica ci Monarhie, nu avea drept de vot toata lumea (poate ma insel aici) dar in rest erau aceleasi porcarii ca si acum. Ca doar n-o fi scris Caragiale "O scrisoare pierduta" din imaginatie.
pin

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 15:57

gabi bee scrie:
Albinel scrie:
gabi bee scrie:
BASESCU e de departe cel mai bun conducator pe care l-a avut ROMANIA in ultimii cel putin 80 de ani ! prefer sa ma conduca un LUP !

mai Gabi..tu ai citit ce ai postat aici ?????
as vrea sa rad si nu pot ..pentru ca-mi dau sema in ce tara traiesc ..in tara lui Papura Voda ...cel mai capabil dintre conducatorii Romaniei din ultimii 80 de ani ..Doamne iarta-ma ..mi-a venit tare greu sa te reproduc..
imi pun totusi intebarea daca Mizilul se afla in Romania ..???? si cata istorie stii ...????
as mai spune cateva ..jucaria Boculetz disparu si el ,sa vedem acum cine mai ne ia zapada la lopata ..??? si va dispare cat de rapede si VODA al tau si-al celor cativa ce-l mai tineti in brate in tara asta ..
in opinia mea ..puscaria-i o pedeapsa prea dulce pentru ei ..un fel de rasplata pentru faptele lor si un exemplu pentru cei ce vor mai indrazni sa faca precum ei..

dati-mi un exemplu de conducator de tara de la 1930 incoace care credeti ca a facut treaba buna pt Romania sau faceti un clasament !

de ce nu am incepe cu 1867-1947..???
sa discutam de Romania acelor ani si sa comparam cu cea de azi..???
Albinel

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 15:59

pin scrie:
Albinel scrie:poi..,ce sistem a avut tara asta pinule de-am fost printre primii in europa ..industrial ,monetar ..,imagine ????

Eu m-am nascut in comunism si pe ala dinainte nu l-am prins dar stiu din carti ca era tot cam ca asta de acum cu mici diferente. Nu era Republica ci Monarhie, nu avea drept de vot toata lumea (poate ma insel aici) dar in rest erau aceleasi porcarii ca si acum. Ca doar n-o fi scris Caragiale "O scrisoare pierduta" din imaginatie.

ai grija ce carti citesti pinule si mai mare grija la ce retii din ele.. :P
Albinel

Mesajde ioanpuiu » 06 Feb 2012, 16:14

Albinel scrie:ai grija ce carti citesti pinule si mai mare grija la ce retii din ele.. :P

De pe ce poziţie faci tu recomandări de genul ăsta colegilor tăi de forum ?
Dacă pin, altul sau eu am ajuns în viaţă pînă în ziua de azi, am făcut-o fără sprijinul tău.
Vrei să ne iei în grijă ?
Deschide o listă !
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 16:22

ioanpuiu scrie:
Albinel scrie:ai grija ce carti citesti pinule si mai mare grija la ce retii din ele.. :P

Dacă pin, altul sau eu am ajuns în viaţă pînă în ziua de azi, am făcut-o fără sprijinul tău.
Deschide o listă !

nush ce vreti sa spuneti domnule..??? interventia mea se vroia doar o trimitere la istoria reala a acestei tari si nu recomandari sau liste imaginate ..
simt in postarea dumneavoastra un pic de rautate ..asa sa fie sau ma-nsel ???
Albinel

Mesajde pin » 06 Feb 2012, 16:24

Cartile dupa care am facut noi Istoria erau cele aprobate de comunisti si au cam sarit perioada respectiva. Chiar daca nu mai era oficial comunism nu se aprobasera alte manuale asa ca noua ne vorbea profesorul de istorie in loc de perioada comunista de perioada interbelica. Cred ca la asta va referiti ca fiind perioada cea mai prospera a Romaniei. Printre primele tari din Europa nu am fost niciodata. Doar ca productii agricole poate. Despre conducatorii din perioada respectiva nu am cuvinte de lauda. Recunosc ca nici nu m-a pasionat foarte tare dar cred ca au fost ceva scandaluri cu Elena Lupescu, abdicarea regelui si apoi inlaturarea lui Mihai de pe tron si reinscaunarea lui Carol al 2-lea. Nu e chiar departe de ce se intampa in zilele noastre sau de ce s-a intamplat inainte de monarhie pe timpul lui Cuza. Puterea corupe iar puterea absoluta corupe absolut.

Eu zic ca va pricepeti la politica. In cateva pagini de postari n-ati spus nimic concret.
pin

Mesajde pin » 06 Feb 2012, 16:28

ioanpuiu scrie:

Deschide o listă !

Nu are rost sa va inflamati. Eu nu am gasit nepotrivita aceasta recomandare. Citesc tot ce prind daca am timp si ma intereseaza. Retin ceea ce ma intereseaza la momentul respectiv si stiu unde sa caut alta data daca am nevoie de restul informatiilor. Mai important este sa filtrez informatia si mai ales sa stiu ce intentii a avut autorul cartii.
pin

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 16:42

pin scrie:Cartile dupa care am facut noi Istoria erau cele aprobate de comunisti si au cam sarit perioada respectiva. Chiar daca nu mai era oficial comunism nu se aprobasera alte manuale asa ca noua ne vorbea profesorul de istorie in loc de perioada comunista de perioada interbelica. Cred ca la asta va referiti ca fiind perioada cea mai prospera a Romaniei. Printre primele tari din Europa nu am fost niciodata. Doar ca productii agricole poate. Despre conducatorii din perioada respectiva nu am cuvinte de lauda. Recunosc ca nici nu m-a pasionat foarte tare dar cred ca au fost ceva scandaluri cu Elena Lupescu, abdicarea regelui si apoi inlaturarea lui Mihai de pe tron si reinscaunarea lui Carol al 2-lea. Nu e chiar departe de ce se intampa in zilele noastre sau de ce s-a intamplat inainte de monarhie pe timpul lui Cuza. Puterea corupe iar puterea absoluta corupe absolut.

Eu zic ca va pricepeti la politica. In cateva pagini de postari n-ati spus nimic concret.

la politica se pricep toti pinule...chiar si cei ce nu se pricep sau nu scriu..
daca din perioada 1867-1947 atat ai retinut ..de abdicarea lui Carol al doilea ,relatia cu Elena Lupescu si ca in Europa eram printre primii doar la productii agricole si aici cu... "poate" ..se vede ca nu te-a pasionat aflarea adevarului din acea vreme si totusi nu inteleg cum de ai reusit totusi sa-ti faci o imagine asa urata despre conducatorii acelei perioade ..??
spui ca : "Puterea corupe iar puterea absoluta corupe absolut."
Monarhia Constitutionala nu-i acelasi lucru cu absoluta ;)
Albinel

Mesajde Albinel » 06 Feb 2012, 17:10

am gasit o poezie ,poate ..unora dintre voi o sa le placa ..
SINGURA MEA AVERE

Spuneți-mi, n-ați văzut cumva o țară ?
Am fost plecat vreo patru ani pe-afară;
Azi am venit și-o caut cu ardoare,
Dar n-o găsesc și-n suflet rău mă doare.

O caut peste tot, am fost și-n sate,
Ogoare plâng în buruieni lăsate,
Înspre păduri, potecile uitate
M-au rătăcit într-un pustiu de cioate.

Acasă poarta nu e zăvorâtă,
Căci mama tot mai iese și se uită;
Atâta dor i-a mai rămas pe lume,
Feciorii să-i mai strige iar pe nume.

Moșneagul iese-n cale și-o întreabă:
"Vine? La anul, cred! Acu-i la treabă,
La noi în țară-i multă sărăcie.
Știu ei - că de-or veni, la ce să vie?!"

Spuneți-mi, n-ați văzut cumva o țară
Cântată de poeți odinioară,
Cu ochi de cer și plină de verdeață?
Am fost și-am căutat-o și la piață.

Acolo nu era, de bună seamă,
Că prea o înjurau români de mamă;
Harbuzul, pătrunjelul, biata prună,
Erau culese parcă. de pe Lună!

Chiar, voi n-ați văzut pe jos o țară,
Călcată în picioare și murdară?
Ce-aveți cu ea? Nimica nu vă cere,
Eu o declar ..singura mea avere!...
Albinel

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE