Cristian IONITA scrie:bag seama ca eu am vorbit la pereti
uite Bunka .... da asta lu' cumnatu'
Uite o curiozitate.Boc asta, pe care-l ironizezi tu, seamana fantastic la stil cu tine Cristi.Mult timp am vazut in el aceiasi atitudine fata de medioritate.
Facea ochii mici si se incrunta nitel.Era clar ca-l toaca pe ala.Puteai sa o ti cum vroiai.El....nu si nu ca ...megem inainte.Robotel setat pe consecventa.
A trecut tara prin criza si a plecat huiduit de cei ce l-au huiduit 4 ani.
Ieri , m-a scos un nesimntit din sarite intr-o banca.Era o femeie de un metru si de 70 de ani.Femeia o "sarit" de la biroul de harti la ghiseul de bani.I-o intrat lu asta de 17 ani in fata.Ba ce scandal.Sa-l rup in bucati nu alta.
In Romania asta, media o indobitocit tineretul cu topurile lor si cu emisiunile lor.Si io sa stau le se aud tampeniile?La astia de ca nu facem miting in fata?
Aseara , CTP, nu mai putea vorbi ...vezi doamne.Da cin'te pune ba...securistule.A toate priceputeanu.Au astia la televiziuni cate o mana de genii ce se pricep de la culbutori si crabeti pana la teoria stringurilor trecuta prin politica si economia modiala sau a tariilor din pacific.
Niste pierde vara.Vedete si analisti ridicati pe acelasi sistem ca si oana zavoreanu, colimbeanu si monika, etc etc.
Aici e problema.Puterea nu o poate spune ca...da rau.Eu insa pot sa o spun.
O zi buna la toti