Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde paul » 06 Feb 2012, 21:57

Cristian IONITA scrie:suntem pe drumul cel bun .... a ajus Premier Seful de la "informatii", oare in care tari banaiere se procedeaza in mod similar?

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-114 ... ionali.htm

Dar pe cine credeati ca agreeaza ... Il Comandante ??? Pe Maica Tereza ... nu-i genul ...
De nu o sa-l regretati pe ... piticot ... Mai vorbim !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Feb 2012, 22:02

as mai scrie si eu ceva dar imi este frica :roll: de CI , asta a zis ca eu sunt inferior

auzi ma CI-ule dar pe asta o stii ?

PROSTI DA' MULTI ?
LUCIAN AVRAM

Mesajde Ioan Guist » 06 Feb 2012, 22:20

Surpriza !!!in 12 h, o inodat microfoanele aservitiilor.Mogulii au avut neuronii imbarligati.
Base a mai basit una la nasul "fin" al muuuultor ochi albastrii de prin media si nu numai.Iar ungureanu e de drepata.bun pe timp de criza si bun pe relansare.

Chiar i-mi place de asta (base).Si va rog sa nu ma luati la ...tocat marunt, ca e democratie.
A... da ...ce spume galbene facu' greierasul de crin .Mama ce mutulica o ramas poanta.Si ...ala micu (baiatul lui ala ce respira greu, adica motanul ) a reusit doar sa ceara nitzel biberonul de la tata felix.
Hai ca ...dorm tun.

Va pup.

PS spor la scris.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde BUNKA » 07 Feb 2012, 00:49

:lol: Te bucuri prea repede Ioane, stai sa vezi ca circul adevarat abia de acum incepe...ca sa zic asa baietii (Basescu) acum au aruncat grenada in foc, sa vezi ce spectacol, ce de artificii...eu unul iti zic sincer ca o sa si savurez si o sa si particip la shoul din primavera! Chiar o sa-mi faca placere sa-i vad pe baietii astia prabusindu-se intr-un hau din care , nici mama dracu` nu-i mai scoate...
Eu am invatat sa fiu rezervat in astia aproape 8 ani...e suficient timp sa invete si altii sa fie mai rezervati ...nu stiu poate vorbesc cu prea mult subinteles.. :mrgreen:
BUNKA

Mesajde BUNKA » 07 Feb 2012, 00:58

Din punctul meu de vedere, l-a schimbat pe Boc cu Boc, adica tot unul care scoate castanele din foc...treaba asta nu pacaleste pe nimeni din strada, sau nemultumit de la TV viitor demonstrant in strada cand se va incalzi, asa ca...
Dimpotriva, ii enerveaza mai rau si asta nu e de bine...deja au o problema in parlament cu boicotul USL...nu te grabi sa te bucuri ...ca "ce-a facut Base!!" ...te bucuri prematur, nu de alta da` sa nu plangi mai apoi!! :idea:
BUNKA

Mesajde Cristian IONITA » 07 Feb 2012, 01:53

bag seama ca eu am vorbit la pereti
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde martanul » 07 Feb 2012, 02:17

Hai sa va spun politica ca nu va pricepetzi. :lol: :lol: :lol:
deci fiti atenti,pe cine are USL in frunte ,doi iepuri ( cei care duc trena la atletism)crin si ponta
primul este o mare nulitate ( vorba unui prieten liberal) al doilea este pielea p**i , iliescu este capul , nastase corpul,cand ies nastase si iliescu in fata ponta se retrage .ei nu vor fi candidati USL pt. functia de presedinte si prim ministru (la pariu) daca vedeti declaratiile celor doi spun ca ei vor schimbare nu ca sa vina ei ci pentru binele pulimi.eu l-am auzit acum vre-o 6 luni pe Falca (si ala stie politica)de razvan ungureanu dar nimeni nu a luat in seama.deci in spatele lui ponta si antonescu din partea USL cred eu ca il pregatesc pe Ciuhandru ,avand in vedere ca si pt. alegerile prezidentiale trecute alianta dintre Geoana si antonescu sa facut la Timisoara.de partea cealalta a fost aruncat in lupta ungureanu pt. functia de primministru .la vara basescu isi va anunta demisia cu conditia sa fie trecuta in constitutie 300 de parlamentari ,vot uninominal,4 ani mandatul presedintelui,deficit x ,etc.la alegerile pt parlament si presedinte din acest an vom avea doua tandemuri Ciuhandru primministru si detinutul Nastase presedinte .de cealalta parte Ungureanu primministru , si parerea mea pt. presedinte Bogdan Aurescu ,care inca este tinut la cutie. pe care dintre ei ii vom alege? (se baga cineva la pariu? pe un bax de bere,)
un meserias stie ce este intr-un stup fara sa-l deschida ,un amator il deschide se uita si nu stie ce-i acolo !
martanul

Mesajde BUNKA » 07 Feb 2012, 03:47

Respectand logica ta martane eu as merge pe alta configuratie , as pune-o pe Sanzi Buruiana presedinte cu Florin Salam purtator de cuvant si pe Tonciu ministru prim, Viespea lu Ogica la interne, Crudutza la economie, pe Dragusanca la cultura, Nikita merge la tineret si sport, pe Simona Senzual la externe, pe Laura Andresan la mediu, pe Naomi il bag la sanatate, iar pe Sexi Braileanca la educatie, pe Fernando de la Caran-Sebes il punem la finante...eu zic ca merge...hmmmm...merge la sigur!! :lol:
Si astia sigur nu-s comunisti!!
Am o nedumerire...cine-i acest CiuhandRu?? E cu R sau fara R, si ce cauta el in peisaj?? :ugeek:
BUNKA

Mesajde Ioan Guist » 07 Feb 2012, 08:16

Buka

Nu te eschiva.Fa si tu o configuratie.Una care sa ne pice ...bine in conditiile astea.Sa nu vi iara cu Iohanis (ultimul mohican) ca nu va cred.
Pe bune, propune niste oameni sa avem ce vorbii.
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 07 Feb 2012, 08:41

Cristian IONITA scrie:bag seama ca eu am vorbit la pereti

uite Bunka .... da asta lu' cumnatu'

Uite o curiozitate.Boc asta, pe care-l ironizezi tu, seamana fantastic la stil cu tine Cristi.Mult timp am vazut in el aceiasi atitudine fata de medioritate.
Facea ochii mici si se incrunta nitel.Era clar ca-l toaca pe ala.Puteai sa o ti cum vroiai.El....nu si nu ca ...megem inainte.Robotel setat pe consecventa.
A trecut tara prin criza si a plecat huiduit de cei ce l-au huiduit 4 ani.
Ieri , m-a scos un nesimntit din sarite intr-o banca.Era o femeie de un metru si de 70 de ani.Femeia o "sarit" de la biroul de harti la ghiseul de bani.I-o intrat lu asta de 17 ani in fata.Ba ce scandal.Sa-l rup in bucati nu alta.
In Romania asta, media o indobitocit tineretul cu topurile lor si cu emisiunile lor.Si io sa stau le se aud tampeniile?La astia de ca nu facem miting in fata?
Aseara , CTP, nu mai putea vorbi ...vezi doamne.Da cin'te pune ba...securistule.A toate priceputeanu.Au astia la televiziuni cate o mana de genii ce se pricep de la culbutori si crabeti pana la teoria stringurilor trecuta prin politica si economia modiala sau a tariilor din pacific.
Niste pierde vara.Vedete si analisti ridicati pe acelasi sistem ca si oana zavoreanu, colimbeanu si monika, etc etc.
Aici e problema.Puterea nu o poate spune ca...da rau.Eu insa pot sa o spun.

O zi buna la toti
Ioan Guist

Mesajde lucky5strike » 07 Feb 2012, 08:44

Ciuhandu - primarul de la Timisoara.

Oricine ar veni, raul nu va fi starpit usor. Asta pt. ca pana acum au pus tot ce se putea pe butuci: agricultura, industrie, servicii... Ce stat e ala care nu se preocupa de controlul resurselor tarii?

Fapta din Romania actuala: se aloca 1 milion de lei reabilitarii unei scoli. Firma de castiga licitatia cel mai adesea nu executa lucrarea, ci o cedeaza altei firme, pastrandu-si un mic procent... Raman 900.000... si suma asta va fi contractata urmatoarei firme... Dupa cateva pasari de genul asta, in final se va apuca cineva de treaba cu 3-400.000. din care, daca mai suntem si in mediul rural, mai cere si primarul ajutor la un gard pe care s-a nimerit in paralel sa-l "faca", mai cere si vicele 2-3 saci de ciment, mai trebuie si la parintele la biserica, etc.
In final, lucrarea va fi de cea mai proasta calitate si va garanta dese interventii de intretinere sau reparare pe viitor.

Avem de starpit coruptie, indreptat sanatate, educatie, adus oamenii de pe afara inapoi...

Avem nevoie de un stat care sa nu-si tradeze cetatenii.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 07 Feb 2012, 09:51

@Pupe- cine te pune sa te uiti la TV .... si mai ales cine te obliga sa-ti pierzi discernamantul facand asta?

Nu stiu ce ai vazut tu la Boc .... dar eu in afara de atitudinea de ciocoi nu am vazut nimic altceva predominant, o culme a obedientei, un neica nimeni barat.

Schimbarea nu trebuie sa fie la "cine" o sa fie .... ci la ceea ce e de facut .... si cum sa fie facut.

Am mai spus .... atat timp cat nopi ca si alegatori acceptam si incurajam răul şi aroganţa şi tupeul şi golănia vom avea "alesi" de aceeasi factura.
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 07 Feb 2012, 11:01, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde martanul » 07 Feb 2012, 10:58

atitudine mai ciocoiasca mai flegmatica mai miserupista decat a avut Nastase nu a avut nimeni pana acum si sunt mici sanse sa-l ajunga cineva.
un meserias stie ce este intr-un stup fara sa-l deschida ,un amator il deschide se uita si nu stie ce-i acolo !
martanul

Mesajde Cristian IONITA » 07 Feb 2012, 11:03

Faptul ca poate Nastase a fost mai "ciocoi" decat Boc nu-i modifica ultimului in nici un fel vina ....

Nu vad cum vom putea avansa daca pierdem vremea cu astfel de justificari .... ca oricum ala a fost mai ceva decat asta .... chiar nu conteaza asta pentru a avansa ....
Cristian IONITA

Mesajde martanul » 07 Feb 2012, 11:03

Am o nedumerire...cine-i acest CiuhandRu?? E cu R sau fara R, si ce cauta el in peisaj?? :ugeek:[/quote]

nu stiu daca -i cu R sau fara R ca-i dintr-un sat vecin si are mai putina importanta.
martanul

Mesajde Cristian IONITA » 07 Feb 2012, 11:10

Un politician din partea PNTCD .... fara prea mult succes (in 2004 a candidat la presedentia si-a luat 1,9% voturi)
Totusi a (re)castigat in 2008 pentru Primar al Timisoarei, (e printre cei mai longevivi primari din tara .... acumuland deja 4 mandate si foarte probabil va candida ptr a-l 5-lea) se pare ca e tot ce se poate mai bine din partea PNTCD.

De altfel tine foarte tare la apartenenta PNTCD http://www.adevarul.ro/locale/timisoara ... 7671.html# .... bravo lui .... ca are destui confrati "politicieni" curve penale
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE