Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde martanul » 07 Feb 2012, 12:27

Cristian IONITA scrie:Faptul ca poate Nastase a fost mai "ciocoi" decat Boc nu-i modifica ultimului in nici un fel vina ....

Nu vad cum vom putea avansa daca pierdem vremea cu astfel de justificari .... ca oricum ala a fost mai ceva decat asta .... chiar nu conteaza asta pentru a avansa ....

am vrut doar sa-ti amintesc de sfinti din opozitie .....si daca mai vrei sa mergem inapoi in timp iti pot povesti de Caritas, FNI, Bancorex, sau cum intr-o saptamana am pierdut 15000 de marci germane din diferenta de schimb valutar.sau de inflatie ca le-am trait pe pielea mea si nu le uit ,pentru mine a fost o lectie .
un meserias stie ce este intr-un stup fara sa-l deschida ,un amator il deschide se uita si nu stie ce-i acolo !
martanul

Mesajde martanul » 07 Feb 2012, 12:37

deci sa mergem inainte si va intreb ce at-i inteles din dorinta de alegeri comasate ?care este scopul lor?
un meserias stie ce este intr-un stup fara sa-l deschida ,un amator il deschide se uita si nu stie ce-i acolo !
martanul

Mesajde BUNKA » 07 Feb 2012, 12:52

Ioan Guist scrie:Buka

Nu te eschiva.Fa si tu o configuratie.Una care sa ne pice ...bine in conditiile astea.Sa nu vi iara cu Iohanis (ultimul mohican) ca nu va cred.
Pe bune, propune niste oameni sa avem ce vorbii.

Ioane, sincer nu are rost si-ti zic si de ce..pentru ca pe cei pe care eu ii vad cei mai mari dusmai ai poporului astuia de acum, fura sute de milioane de E, daca esti atent pe la niste oameni care demonstreaza asta cu acte...deci cum ziceam, pe astia tu ii vezi drept cei mai cinstiti si mai buni, nici macar nu esti rezervat sau cu bagare de seama fata de ei, pur si simplu iti plac oamenii astia din toate punctele de vedere.
In situatia asta orice as zice eu, tie o sa ti se para nu stiu cum, iar ce zici tu ...mie mi se pare la fel de inacceptabil, deci....
Te respect ca om maxim, ai o familie super, esti un meserias de nota 20 in apicultura, ma inclin in fata ta, dar aici nu putem fi deacord si asta e...
Timpul probabil ca ne v-a aduce mai multa experienta cu politicienii astia, stim cum a fost pana acum 8 ani, stim cum a fost astia 8 ani, si vom vedea cum va fi in guvernarea ce va sa vie, decicred ca in timp vom putea trage concluziile fiecare pentru el si binenteles ca vor fi si atunci pareri diferite ca asa e normal.
Nu ma pune sa-ti fac guvern, ca o sa ma injuri si nu vreau asta!! :D
BUNKA

Mesajde BUNKA » 07 Feb 2012, 12:56

Cristian IONITA scrie:@Pupe- cine te pune sa te uiti la TV .... si mai ales cine te obliga sa-ti pierzi discernamantul facand asta?

Nu stiu ce ai vazut tu la Boc .... dar eu in afara de atitudinea de ciocoi nu am vazut nimic altceva predominant, o culme a obedientei, un neica nimeni barat.

Schimbarea nu trebuie sa fie la "cine" o sa fie .... ci la ceea ce e de facut .... si cum sa fie facut.

Am mai spus .... atat timp cat nopi ca si alegatori acceptam si incurajam răul şi aroganţa şi tupeul şi golănia vom avea "alesi" de aceeasi factura.

De acord, bine sintetizat!!
BUNKA

Mesajde Ioan Guist » 07 Feb 2012, 16:03

Cristi,
Ceea ce propui tu, este ceva de genul : Sa lasam familia de albine (plina de paduchi si de loca pe langa nosemoza) fara conducere din cauza ca regina este batrana si capusata.Iar asta intr-o perioada in care culesul e 0, rezerverele sunt la limita iar apicultorul nu are alte matci facute sau la rezerva..Si...e 6 februarie.
Eu zic asa: familia asta nu ajunge in martie.Fara regina, consuma rapid tot si moare.
Ceea ce propui este sa decapitam ca sa intram nitzel in anarhie si de aici sa emanam un nou sistem si o noua conducere.
In '89 am iesit in strada si am avut puterea sa daramam comunistii.Atunci , in strada erau tineri ce aveau o educatie cat de cat, o morala, o gandire.Si totusi au forst furati imediat dupa '90.Esalonul II au ocupat vidul."Iliescu aparii, soarele rasarii".Sunt sceptic ca exista capacitate astazi pentru a schiba din temelii.Personal sunt...dezamagit de generatiile ce vin.

Am votat in permanenta dreapta.Am asteptat si inca astept o renastere a romaniilor.Vremea lui Vadim si a pentagonalei rosii s-a dus.Mai trebuie sa se treaca vremea celor ce au supt tara asta.Oricare ar fi.

Bunka.Ma privesti de sus si crezi ca sunt un indroctinat.Frate, nu e asa.Sunt mai documentat decat crezi.Problema (o spun cu simpatie) e la tine.Atata timp cat Antenele sau realitatea te informeaza, esti ....total dezinformat.Voiculescu a castigat 50 000 euro /zi din energie.Fa un calcul sa vezi cu cat poate platii o armata de" jurnalisti" care sa-l toace pe boc sau pe base minut cu minut timp de 100 de ani si sa manance rahat cu pofta.
Nu ne putem informa din televiziuni partizane.Acestea au priza la un public de regula neinformat si comod.Ca ...cine nu tresare in fotoliu cand se incinge badea sau omu cu leptopul? Te rog.Nu ma subestima.

Cristi, ma uit la televizor ca am dat banii pe el.Si este cel mai rapid mod de a ma pune la zi in 15 minute pana adorm.Numai ca nu ma uit la TV ca un clean, sau pastrav.Mai sap si eu, mai compar, mai gandesc, mai rumeg inainte sa inghit.

Hai, sa fiti iubiti!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde akmm » 07 Feb 2012, 16:18

BUNKA scrie: Te respect ca om maxim, ai o familie super, esti un meserias de nota 20 in apicultura, ma inclin in fata ta, dar aici nu putem fi deacord si asta e...
:D

Uneori ma crucesc.
Ce altceva trebuie sa fie un om pentru a fi luat in seama?
Pai daca nici cand vedem ca pomul bun face poame bune nu inchidem gura, ce Adevar mai cautam?
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde BUNKA » 07 Feb 2012, 17:50

akmm scrie:
BUNKA scrie: Te respect ca om maxim, ai o familie super, esti un meserias de nota 20 in apicultura, ma inclin in fata ta, dar aici nu putem fi deacord si asta e...
:D

Uneori ma crucesc.
Ce altceva trebuie sa fie un om pentru a fi luat in seama?
Pai daca nici cand vedem ca pomul bun face poame bune nu inchidem gura, ce Adevar mai cautam?

No comment. Halal gandire!!
Ce-am zis eu si ce a inteles Akmm...nimic.
Deci sa zicem ca eu daca am casa, masa copii, afacere etc si totul e perfect inseamna ca detin adevarul abolut si toti ceilalti...SA TACA!!
Bine mai Akmm, daca asa zici tu... :lol: :lol: :lol: :lol:

O intrebare...cam cat de des te crucesti pe zi??
BUNKA

Mesajde pin » 07 Feb 2012, 18:20

BUNKA scrie:No comment. Halal gandire!!
Ce-am zis eu si ce a inteles Akmm...nimic.
Deci sa zicem ca eu daca am casa, masa copii, afacere etc si totul e perfect inseamna ca detin adevarul abolut si toti ceilalti...SA TACA!!
Bine mai Akmm, daca asa zici tu... :lol: :lol: :lol: :lol:

O intrebare...cam cat de des te crucesti pe zi??

Cred ca se cruceste de cate ori postezi tu :lol:

(Vezi ca am glumit nu te ofusca)
pin

Mesajde BUNKA » 07 Feb 2012, 18:52

No, eu de la el astept raspunsul pinule..c-a zis omul ca se cruceste uneori si-s curios daca e o data pe luna sau pe saptamana sau pe zi, sau de mai multeori pe zi, incerc sa inteleg cam cat de des poti sa te crucesti ca nu-mi dau seama!
BUNKA

Mesajde akmm » 07 Feb 2012, 22:12

Era sa postez.Noroc ca am citit ce a zis ,,pin''
In principiu, cand om are rezultate in viata e mai indreptatit sa-si dea cu parerea.Ca sa se implineasca vorba cu: decat sa mergi la castig.....
E adevarat ca votul unui nepriceput, anuleaza votul unui profesor universitar.
akmm

Mesajde Ioan Guist » 07 Feb 2012, 22:37

Bunka,
fara doar si poate esti un om cu viitor.In tine ...geme vointaTe-am "citit" si recunosc demersurile tale.Apare insa in ecuatia viitorului tau un factor.Factorul societate.Adica...informatia ce perturba decizia ta ...bombardarea externa data de mas-media partizana si profitoare.Eu te rog ceva.Fi tu!!.Analizeaza, cerne, filtreaza, redu, digera.INCA O DATA .Analizeaza, cerne, filtreaza, redu, digera.Nu lasa impulsul de moment sa decida.Nu lasa imaginea si mesajul sa te acapareze.Fi om cu ratiune.Fi...Bunka.
Actioneaza ...agresiv si consecvent cu TINE si afacerea ta.Fi rau cu tine si bun cu SEMENII.O sa vezi ca rezultatele nu se lasa asteptate.

akmm a incercat o ...logica cred.
A incercat sa spuna ca un om ce are reusita pe un fond neprielnic, are o logica ...potrivita,sanatoasa.
Una singura este valabila.Legea bunului simnt.

Sa fi iubit!
Ioan Guist

Mesajde akmm » 07 Feb 2012, 22:45

Exact.
akmm

Mesajde BUNKA » 07 Feb 2012, 23:27

Sa inteleg ca toti oamenii de succes din aceasta tara indiferent de profesia lor, sunt sustinatori ai PDL, pentru ca au o logica sanatoasa?...sau invers s-o luam ca sa fiu mai clar, datorita logicii lor sanatoase, au succes si sunt toti sustinatori infocati ai partidului de guvernamant???
Este absurd!
BUNKA

Mesajde BUNKA » 07 Feb 2012, 23:32

akmm scrie:Era sa postez.Noroc ca am citit ce a zis ,,pin''
In principiu, cand om are rezultate in viata e mai indreptatit sa-si dea cu parerea.Ca sa se implineasca vorba cu: decat sa mergi la castig.....
E adevarat ca votul unui nepriceput, anuleaza votul unui profesor universitar.

Cum stii care e priceputul si care nu, si de unde stii ca ala care-i priceput la avioane e priceput si la politica sau la vapoare??
Sunteti extrem de subiectiv! Sa inteleg dupa logica dumneavoastra ca exista doua categorii de oameni, oameni buni la toate si oameni buni de nimic, nu pot sa va impartasesc parerea oricat as incerca!
Pana la urma nu am inteles de ce si cat de des va cruciti!!
BUNKA

Mesajde Ioan Guist » 08 Feb 2012, 00:01

Bunka,
sa o luam langsam.Adica ...incetuc.
O iei prea personal si din discutii ajungem la... cate laturi si cate fetze are chibritul.

Ideea e urmatoarea.Fiecare dintre noi sa incerce sa inteleaga ca lumea mediatica este partizana si cea mai lipsita de constiinta sau morala.Ca si lumea politic ade altfel.
Noi muritorii, palmasii adicatelea, trebuie sa ne vedem interesul.Sa nu cadem in plasa manipularii pe cat posibil.
Ce vreau sa spun?

1 Lumea politica , clasa politica nu va disparea.
2 Masmedia este facuta de oameni.Deci de catre ...profitori.De catre patroni cu interese.

Ce vreau eu? Eu asta mic si neinsemnat?Vreau sa pot da mancare copiilor mei.Fac tot ce pot in directia asta.Atat pot.Mai pot una.Sa nu fiu luat de fraier sau de ...masa de manevra.

Fa si tu la fel.Stai si tu nitel si rumega-le.
Ioan Guist

Mesajde BUNKA » 08 Feb 2012, 00:12

Ioane, sa stii ca desi-s roman get beget, o ard si eu oleaca pe germana ...am invatat, si nu la scoala..nu tre sa-mi traduci "langsam"!
Verstehen sie mei freund? Woher weist du, die nicht kauen??

Ich habe vergest nur ein bischen, damit ich spreche taglich nicht!!
Tschus mein frunde!!
BUNKA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE