Ioan Guist scrie:Buka
Nu te eschiva.Fa si tu o configuratie.Una care sa ne pice ...bine in conditiile astea.Sa nu vi iara cu Iohanis (ultimul mohican) ca nu va cred.
Pe bune, propune niste oameni sa avem ce vorbii.
Ioane, sincer nu are rost si-ti zic si de ce..pentru ca pe cei pe care eu ii vad cei mai mari dusmai ai poporului astuia de acum, fura sute de milioane de E, daca esti atent pe la niste oameni care demonstreaza asta cu acte...deci cum ziceam, pe astia tu ii vezi drept cei mai cinstiti si mai buni, nici macar nu esti rezervat sau cu bagare de seama fata de ei, pur si simplu iti plac oamenii astia din toate punctele de vedere.
In situatia asta orice as zice eu, tie o sa ti se para nu stiu cum, iar ce zici tu ...mie mi se pare la fel de inacceptabil, deci....
Te respect ca om maxim, ai o familie super, esti un meserias de nota 20 in apicultura, ma inclin in fata ta, dar aici nu putem fi deacord si asta e...
Timpul probabil ca ne v-a aduce mai multa experienta cu politicienii astia, stim cum a fost pana acum 8 ani, stim cum a fost astia 8 ani, si vom vedea cum va fi in guvernarea ce va sa vie, decicred ca in timp vom putea trage concluziile fiecare pentru el si binenteles ca vor fi si atunci pareri diferite ca asa e normal.
Nu ma pune sa-ti fac guvern, ca o sa ma injuri si nu vreau asta!!