fimiar capu al drk cand am pus eu poza asta!!
1. ai vazut leatul ca potirasele erau direct lipite de stinghie.... cand am facut tranzvazarea era vreo 10 seara .... am gasit potirasele de ceara si pe cele de plastic...dar n-am gasit suporturile ptr cele de plastic... cum sa le lipesc..am lipit pe stinghie o fasie de fagure artificial si apoi cu pistolul de lipit am topit fagurele in circumferinta unui potiras si am infipt potirasul!... 10 de platic + 10 de ceara..20 in total ...luate in crestere 17.
2. aseara m-am dus sa plantez botcile (a 11 zi, zic eu) si am curatat cu un cutit botcile de pe stinghie ..cum sa le plantez pe rama ca nu aveam cum...si am cautat suporturile si le-am lipit pe suporturi...apoi am indoit o sarma si le-am infipt...deseara urmeaza sarja 2 si o sa mai fac poze!! (c-ai zis sa iti fac poze!)
3. poza am facut-o sa fie facuta ca imi placeau botcile, iar de postat am postat-o de proba ..ca nu ma descurcam pe forum) nici nu ma gandeam eu ca matale analizezi ceara sau alte alea....
ps: o sa iti pun poza cu rama cu botcile crescute direct pe stinghie..dar mi-am zis sa nu te "presionez" prea tare!! si n-am postat-o...dar o sa ti-o postez si p-aia!..n-ai vazut pozele de pe vechiul forum?
ps2: unde am gresit? ..cum trebuia sa fac? ...