]badguy_goodguy scrie:Din cate am inteles, la mine in zona cele mai multe mor la sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie, insa ce-i drept nu cunosc pe nimeni sa faca "sport national" din apicultura: fund antivaroua, iernare in fund gol,etc.
PS: am impresia ca deja e plin de albine moarte pe fundul stupului poate 1 farfurie de supa (500 ml)? s-a uitat careva?
peterneamt scrie:Asa este . Trebuie sa incercam sa le intelegem . Ce s-ar intimpla cu noi daca am fi siliti sa mincam cind nu ne este foame, sau sa bem cind nu ne este sete ?
badguy_goodguy scrie:Banuiesc ca pot sa le pun acuma cate o turta linistit... frigul mai tine 2 saptamani ... deci ... stimulare pe frigul asta cred ca poti sa le dai si turte de 5 kg, ca nu va fi "stimulare" .Cel putin pana nu se incalzeste.
Ma gandeam la turta de 1 kg la fiecare, cat de curand...foarte curand...
Ce ziceti?
badguy_goodguy scrie:Cam cate albine moarte se gasesc dupa o luna fara zbor de curatenie?
sakala scrie:badguy_goodguy scrie:Cam cate albine moarte se gasesc dupa o luna fara zbor de curatenie?
eu am curatat stupii cu o sarma si nu am scos pe urdinis mai mult de 20-30 albine de la fiecare stup cam atat la mine
badguy_goodguy scrie:Biaeti , deja e februarie... ce ne facem ce ne facem ... ? punem turte sa fim sigur ca vor supravietui urmatoarei saptamani... nu punem?
ziceti a e consum scazut acuma , deja in aproape de jumatatea a doua a lunii februarie?
apropo,
http://www.youtube.com/watch?v=GUfTb-5T ... re=related
e de pe forum cumva?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori