sunt din Calinesti , Arges si as dori sa ma initiez cu ajutorul vostru in acest domeniu foarte complex si interesant.
m-am inscris la cursul ce se va desfasura la directia agricola dar deocamdata nu se stie cand incepe, daca incepe. asa ca singurele cunostinte pe care le am sunt din cele 30 pagini pe care le-am citit, deocamdata, dintr-o carte despre cresterea albinelor, un curs conceput de o asociatie din Craiova.
as dori totusi sa-mi cumpar 2-3 stupi si sa invat pe masura ce studiez... insa cand am citit pe forum despre stupi nu stiu spre ce sa ma orientez si de unde sa cumpar. daca as primi de la cineva ar fi buni oricum ,insa daca ii voi cumpara mai bine sa cumpar ceva ce sa fie o investitie buna pe viitor.
doresc sa iau din cei stationari, am inteles ca-s recomandati cei verticali, insa nu stiu de care, cu cat 1/1, 1/2, 3/4, cu 8,10, 12 rame? fund cu sita si podisor cu hranitor, fund antivaroa, diafragma? nu stiu ce-s toate acestea si pana o sa invat la ce-s bune fiecare poate ma sfatuieste cineva din experienta proprie ce ar fi bun.
Multumesc!!