este greu de mutat toate postarile, iar timpul este limitat...am postat pe prima pagina un link....evolutia se poate urmari pe forumul vechi.....
pe scurt ar suna cam asa: ... un inceput timid (2 stupi ).... apoi am primit ajutor de la oameni inimosi si buni la suflet (informatie de pe forum si userii care m-au adoptat in randurile lor), astfel ca am inrat in iarna anului 2 cu 15 familii de albine si 15 cutii goale bune de populat...... anul 3 (2010)...am cumparat, am divizat , am facut cutii, am pierdut matci, mi s-au bezmeticit roi am unit...etc ..am muncit pe rupte, am cheltuit din lipsuri si am intrat in iarna cu vreo 60 de familii... am iesit cu bine in primavara fara mortalitate dar cu familiile slabite..intre timp au venit banii de pe 112... am cheltuit tot in si ptr albine.... muncesc ... momentan n-am numarat!..trag linie in august!...toate astea insotite de citit forum, carti de specialitate, non stop gandul la albine!
dar toate astea n-ar fi fost posibile fara 2 oameni speciali ptr mine... 1 este tatal meu, iar al 2-lea este ca un tata!