Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde martanul » 11 Feb 2012, 02:32

nae scrie:Vrei sa ma luminez cu o(una ) carte ?
Cuscre , lumineaza -ma !(de ce-mi vine sa plang !? )

mi-as dori sa o citesti si daca nu crezi vezi ca ,cu o carte s-au luminat natiuni din ultimi 5000 de ani , si inca nu sunt suficient de beat sai spun la caine cuscre.
un meserias stie ce este intr-un stup fara sa-l deschida ,un amator il deschide se uita si nu stie ce-i acolo !
martanul

Mesajde martanul » 11 Feb 2012, 03:03

martanul scrie:deci sa mergem inainte si va intreb ce at-i inteles din dorinta de alegeri comasate ?care este scopul lor?

vad ca nimeni nu a bagat in seama intrebarea aceasta .ori am fost ignorat ,ceea ce nu ma deranjeaza ,ori nu ati avut raspuns ,ceea ce ma deranjeaza.deci va spun ce cred eu, PDL isi retrage linia intai in administratiile locale si vine in fata cu linia a doua crescuta in secretariatele ministerelor,lucru care sa intamplat in noul guvern,care nu poate fi acuzat de furt sau incompetenta.si obliga si opozitia sa faca la fel,politica este ca un joc de sah daca nu vezi mutarile inainte esti pierzator constant.
un meserias stie ce este intr-un stup fara sa-l deschida ,un amator il deschide se uita si nu stie ce-i acolo !
martanul

Mesajde martanul » 11 Feb 2012, 03:14

instiintare amicala catre colegul BUNKA ,daca atunci cand da coltul ierbi tu mai ai timp de politica apucate de crescut viermi de matase ca in stuparit nu iti dau sanse!!!
martanul

O trezire pe bani buni. Felix plateste gras.

Mesajde balasbebe » 11 Feb 2012, 09:03

BUNKA scrie:Ma numar si eu printre cei care apreciaza, si nu mi-e rusine sa spun asta nicaieri..reiting se mai face si cu aducerea pe tapet al adevarului, si al tampeniilor si furaciunile care se intampla in tara asta...ma rog, fiecare e LIBER azi sa aiba parerea lui, libertate castigata cu suflet si sange!
Oamenii aia care striga JOS Basescu in piete la -20 grade au cu siguranta suflet si cred ca si-ar da si sangele...au acel spirit care din pacate natia asta l-a pierdut in acesti 20 de ani de manelizare a tarii !!
Cand se discuta de ex despre casa din Mihaileanu, asa doar ca un mic exemplu, se spune adevarul sau se inventeaza de dragul reitingului, si sunt exemple mii si mai tari decat atat, trebuie doar sa ai urechile si ochii si mintea deschise!
Daca al de CTP, Bogdan Teodorescu si altii nu mai au opinii sincere apoi nu stiu ce sa mai zic... exact cum ziceai si tu Cristi, mai sunt pe lumea asta si oameni care nu pot fi cumparati, si care gandesc , ca a castiga ceva nu se refera doar la buzunar sau cont!
Atat timp cat mai exista oameni de astia, si cat presa este LIBERA, inca nu s-a pierdut totul !!

"Felix si televiziunile lui traiesc din cea mai mare pacoste care a cazut pe natia romana ... din propagarea arogantei si a mitocaniei"
Aici nu inteleg, faptul ca seara de seara oamenii aia, aduc in atentia lumii FAPTE REALE de care se face vinovata puterea, este propagarea arogantei si mitocaniei, eu zic ca nu o propaga ci doar ca o aduce in atentia intregii lumi, si e vorba de mitocania si aroganta cui oare??
Cum ar fi mai bine, sa nu se discute nimic, sa nu se cerceteze nimic, sa nu se stie nimic..unde ar mai fi libertatea presei, unde ar mai fi LIBERTATEA pentru care au murit oameni? Faptul ca fac reiting arata ca sunt urmariti, si sunt urmariti din ce in ce mai mult, Antena 3 nu a avut reitingul de acum in primii ani de difuzare, erau neica nimeni, toata lumea era pe manele, pe...acum, de cand cutitul nu mai taie in carne ci ciopleste in os se pare ca din ce in ce mai multi romani se uita mai atenti, la ce vorbesc oamenii aia de ani si ani de zile.
Faptul ca se schimba ceva in mintea si sufletul poporului astuia sub influienta lor, si a realitatii de zi cu zi, arata o TREZIRE ceea ce nu e rau!
EU CRED...
balasbebe

Mesajde Cristian IONITA » 11 Feb 2012, 10:03

Dl Balas - va rog ceva mai multa atentie la "citate" ca nu prea va ies .... si nu se intelege care ce spune.

Banuiesc ca ce ati vrut dumneavoastra sa spune-ti este:

Aici nu inteleg, faptul ca seara de seara oamenii aia, aduc in atentia lumii FAPTE REALE de care se face vinovata puterea, este propagarea arogantei si mitocaniei, eu zic ca nu o propaga ci doar ca o aduce in atentia intregii lumi, si e vorba de mitocania si aroganta cui oare??
Cum ar fi mai bine, sa nu se discute nimic, sa nu se cerceteze nimic, sa nu se stie nimic..unde ar mai fi libertatea presei, unde ar mai fi LIBERTATEA pentru care au murit oameni? Faptul ca fac reiting arata ca sunt urmariti, si sunt urmariti din ce in ce mai mult, Antena 3 nu a avut reitingul de acum in primii ani de difuzare, erau neica nimeni, toata lumea era pe manele, pe...acum, de cand cutitul nu mai taie in carne ci ciopleste in os se pare ca din ce in ce mai multi romani se uita mai atenti, la ce vorbesc oamenii aia de ani si ani de zile.
Faptul ca se schimba ceva in mintea si sufletul poporului astuia sub influienta lor, si a realitatii de zi cu zi, arata o TREZIRE ceea ce nu e rau!
EU CRED...

Nu e rau ca se pun pe tapet "faptele reale" ci modaliatea in care e facut acest lucru.
Atat timp cat este fara obiectivitate si anumite aspecte sunt exagerate e poate mai rau decat nu ar mai spune deloc.
Oameni mor si se nas in fiecare zi .... indiferent daca ninge viscolit sau nu afara, indiferent daca Presedinte este Basescu sau Voivulescu .... problema la noi i tara nu este musai faptul ca e condusa de Basescu si PDL .... ci faptul ca functionalitatile statului si administratiilor nu sunt asigurate in mod corespunzator. Faptul ca in sate multi oameni sunt batrani si nu-s capabili sa iasa din zapada nu e musai vina lui Basescu .... ci a "sistemului" care a dus la depopularea satelor si la transformarea cetatenilor care au ramas in asistati sociali ... iar asta stiti si dvs prea bine ca e demarat de dinainte lui Basescu.
Pe dvs cine v-a scos la pensie "anticipat"?

Noi romanii suntem invatati din pacate sa fim puturosi, sa asteptam sa ni se faca in loc sa punem mana si sa facem noi ... iar in acest context .... in caz ca totusi apar si situatii cand trebuiesc facute musai anumite lucrari ne e mai la indemana sa dam vina pe altii.
In Romania de cand se stie sunt 4 anotimuri ... iar iarna ninge .... uite ca si de data asta atat autoritatile cat si oameni sunt "depasiti", nu-s pregatiti sa faca fata conditiilor de iarna .... trebuie sa vina cineva sa le dea zapada din curte .... si trebuie sa treaca saptamana pana autoritatile sa binevoiasca a desface caile de comunicatii ....

Un exemplu .... de prezentare denaturata si tendentioasa am avea aici: http://www.gandul.info/politica/exclusi ... ta-9225044

Deci dl Ponta isi permite sa "sicaneze" o coloana oficiala si sa se "tarasca" cu 70-80 Km/h, in alte tari probabil ar fi fost impuscat pe loc.
Apoi .... pe un tronson de drum destul de complicat .... in conditii de iarna sparge caramizi in piept ca l-a facut in doar 13-14 minute ... este vorba de Predeal - Brasov .... mai toata lumea stie despre ce e vorba, si daca nu ma insel acolo a facut accident si Stefan Huidu tot datorita vitezei accelerate. Totusi ... in articol aceste 2 "fapte" nu-s incriminate in nici un fel, ba dimpotriva ... sunt elogiate .... oare care ar fi fost situatia daca in locul lui Ponta ar fi fost Basescu, Boc sau alt reprezentant al puterii?
Faptele sunt fix aceleasi ... dar prezentarea lor este subiectiva.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

reiese din topic

Mesajde balasbebe » 11 Feb 2012, 11:34

Parca cineva stie despre ce ar fi vorba in piata?
Sunt oameni platiti bine, altfel nu ar colinda zilnic piata.
balasbebe

Mesajde Cristian IONITA » 11 Feb 2012, 12:06

D-le Balas .... poate totusi nu e prea tarziu sa realizati ca pe lumea asta sunt si oameni pentru care nu musai "plata" e cel mai important.

Nu neg ca in piata vin si oameni platiti .... dar va asigur ca sunt oameni care nu-s platiti pentru asta .... ba mai mult sunt oameni care nu se duc acolo pentru ca nu au ce manca acasa ...

In fine .... nu vad rostul unui astfel de dialog al surzilor .... dumneavoastra de la sute de km departare .... din fotoliu va permiteti sa faceti astfel de afirmati despre oameni care fac ceea ce unii de genul tau nu au facut niciodata ... sa nu (mai) accepte bataia de joc.

Eu inchid aici dialogul ... dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere ... ramane-ti dvs in pace si mancati-va pensia nesimtita pentru care tara s-a indatorat deja pentru cateva generatii.
Cristian IONITA

Mesajde balasbebe » 11 Feb 2012, 12:20

La mine in Zalau am fost chemat in piata telefonic. Am ce manca si am si fotoliu. Dar spun ca am fost chemat de o persoana care facea politica din partea opozitiei. pe mine m-a convins acel mesaj.
Toata ziua doar jos.Ei nu vin cu o platforma program sa stim daca trebuie sau nu sa dam jos ceva. Deocamdata scorul este de 3 la 1. Sunt cel putin trei televiziuni ostile guvernului si una cat de cat in care se discuta pe fata. Nu pun in calcul Televiziunea Romana, ca nu dau pe la ei.
Este un post TV, cand dau pe acolo si le vad moaca nu stau mai mult de 5 secunde. Au o privire patrunzatoare. Parca ar dori sa te devoreze.
Asta este parerea unui om din fotoliu, are ce manca si pe deasupra mai si am ce lucra. Eu nu duc lipsa de altceva.
balasbebe

Mesajde Cristian IONITA » 11 Feb 2012, 12:33

Da domnul Balas .... sunteti un demm reprezentant al unora dintre concetatenii nostri .... adica ai celor care au ce manca .... au matul plin si carora prea putin le pasa de ceilalti .... si mai ales de cei care vor veni

Ca sa ai tu acum ce manca .... tara e indatorata pe ce 15-20 de ani .... stiu ptr tine e bine .... dar pentru restul cum o fi?

Dar oricum .... nu asta e important .... nu la pensia dumitale e risipa cea mai mare, cointeaza principiu .... ca sunt oameni carora le pasa .... si fac ceva .... si sunt nulitati cu matul plin .... care carcotesc ....
Cristian IONITA

Caut partener de discutii

Mesajde balasbebe » 11 Feb 2012, 13:00

:)
balasbebe

Mesajde pst_claudiu » 11 Feb 2012, 20:37

pst_claudiu

Mesajde Cristian IONITA » 11 Feb 2012, 21:12

cornelioandanciu scrie: ... sa fii convins ca daca astfel de oameni in 1989 ar fi actionat de partea gresita ...

si care ar fi fost dupa tine "partea gresita"?

Oricum .... TOTI cei morti la "revolutie" au fost datorita celor ca Balas .... sau a subordonatilor lor.
Ca pana acum prea putini au fost si condamnati oficial e trist ... dar realitatea este ca Armata Romana a facut toate victimele, si inainte si dupa "intoarcerea armelor" (22.12.1989).
Si nu-l fac eu de cacao pe dl. Balas .... ca nu eu am facut afirmatia:

Sunt oameni platiti bine, altfel nu ar colinda zilnic piata.

de parca in piata s-ar duce toti pomanagii.
Cristian IONITA

Mesajde modigliani » 18 Feb 2012, 11:04

modigliani

Mesajde namzeb » 18 Feb 2012, 21:25

Am zis, n-am parti priuri dar din 2000 si pina prin 2008 am realizat cite ceva si trageam sperante macar de mai bine.Acum veni astia cu coasa si-mi luara ce-mi dadura aia.Si pe deasupra mi-au luat 5,5 la suta petru sanatate si nu am poarte de ea,mi-au luat papa cu 24 la suta, mi-au luat cu scumpirea a toate cele cu accize,mi-au luat curentul si caldura iar gazele nu pot firbe un ou.Ce mai au de luat de la mine decit viata. Si ies in orice piata pina vor cadea astia indiferent cine va veni nu stie nimeni daca vor fi mai buni dar cred ca nu au curajul sa fie mai rai ca vor sti ce ii asteapta. Daca vom sta acasa vom mai avea putin pina vom fi ca in Coreea de Nord.Succes vorbitorilor si privitorilor la tv.Cu respect pentru cei ce ne amintesc ce sa intimplat la revolutie,eram acolo.
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde ioanpuiu » 29 Feb 2012, 01:43

După ce au ţinut-o 22 de ani imobilizată, azi (ieri) după ce i-au scos ghipsul, avem o Lege a Luxaţiei care merge doar cu cîrje.

PS
"la politicieni" le dau nota doi şi o urare de mamă pentru această lege a lustraţiei.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nae » 28 Mar 2012, 21:28

Il ''urasc'' pe Base nu pt. 25% /nu pt.1000 de motive ci pt. c-a urinat pe mine si-i place .
Antonescule ,pe tine nu te urasc -nu inca ,azi ''mi-ai dat dreptul '' sa ne tutuim ; prin racolarea lui Frunzaverde la PNL ai pierdut 3 voturi din casa mea -putin pt tine ...
nae

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE