cam tot asa si la mine la 2/4 din stupii mei unul chiar zbura cand l-am deschis, noroc cu masca, si celalalt isi incalzea motoarele cum zicea un coleg intr-un post de-al lui cea ce nu stiu cat de bine e avand in vedere ca, dupa cate am inteles, acele mult dorite grade in plus se mai lasa asteptate inca vreo 2 saptamani.glaliona scrie:r ,La ridicarea podisoarelor din scandura aveau tendinta sa iasa
glaliona scrie:Si totusi nu am primit un raspuns satisfacator.Cred ca nu ai citit toate postarile anterioare.Marea dilema este de ce in stupul orizontal albina nu este prinsa in ghem(nu pot aprecia daca mai au hrana) in vertical albina formeaza ghemul si pot vedea cata rezerva mai au.Plecand de la ideea ca rezervele au fost lasate aproximativ la fel sper sa mai aiba miere in cuib si cei orizontali.Exista si alta cauza ca albina sa nu formeze ghemul pe gherul de afara.
glaliona scrie:Si totusi nu am primit un raspuns satisfacator.
badguy_goodguy scrie:Se zvoneste ca de saptamana viitoare va veni caldura...si vor fi chiar temperaturi ziua de la +10 la +20 grade...
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori