proapis13 scrie:Ai incercat cu oglinda??
Cand se vad se sperie si nu mai dau pe-acolo![]()
E chestie de apicultori batrani
Cat o fi de adevarat eu unul nu stiu ca nu am incercat
sau mai bine scris Nu am ciocanitori in zona
salve
proapis13 scrie:NU![]()
Am scris cat se poate de serios,ce te pufneste risul![]()
salve
balanciprian scrie:pentru 3-4 stupi merita efortul da, cand sunt mai multi.....iti vine a f...ma gandeam sa iau o pusca si poate le rezolv,ma gandesc ca sunt cateva de fapt aceleasi.da oare numa in perioada asta ataca sau merg fara rusine? anii trecuti nu am avut parte de ele.
balasbebe scrie:De cand am facut pozele au aparut zeci de lazi sparte din toate directiile. Si din fata si din spate.
Eu cred ca ar trebui sa fac un raport la asociatie, sa fie inregistrat. Ar trebui sa se despagubeasca atat albinele care mor cat si lazile distruse. Daca se dau bani pentru loca, se dau bani pentru pastoral ar trebui sa se dea bani si pentru lazile sparte de ciocanitori. Daca faci pastoral un an, in anul urmator poti cumpara lazi noi.
Eu cred ca cineva ar trebui sa ne asculte mai atent putin, daca se poate.
balasbebe scrie:De cand am facut pozele au aparut zeci de lazi sparte din toate directiile. Si din fata si din spate.
Eu cred ca ar trebui sa fac un raport la asociatie, sa fie inregistrat. Ar trebui sa se despagubeasca atat albinele care mor cat si lazile distruse. Daca se dau bani pentru loca, se dau bani pentru pastoral ar trebui sa se dea bani si pentru lazile sparte de ciocanitori. Daca faci pastoral un an, in anul urmator poti cumpara lazi noi.
Eu cred ca cineva ar trebui sa ne asculte mai atent putin, daca se poate.
teinegru64 scrie:balasbebe scrie:De cand am facut pozele au aparut zeci de lazi sparte din toate directiile. Si din fata si din spate.
.....
http://teinegru64.sunphoto.ro/ciocanitori
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 58 vizitatori