Geangu Cristian scrie:mechenici scrie:Salut.BRADUL este cel mai ushor de lucrat cu el ,am primit vreo 50 buc de tei shi sau strimbat ca toate visele,am vrut sa schimb modul de insirmare shi sau cam spart,probabil am dat gaura cu aparat de gaurit manual nu cu bormashina dar cred ca bradul este cel mai bun,spunea cineva pe forumul vechi teiul este lemnul saracului....dvs.decidetzi
Va salut,atat bradul cat si teiul daca sunt prelucrate inainte de a fi uscate se stramba mai ales cele cu defecte :cu nod sau lemnul din tulpina cel mai aproape de radacina cca70 cm de la sol ,teiul are fibra mai deasa si nu permite sarmei sa il taie la incordare este mai sigur mai ales in timpul transportului .Are dezavantajul ca la umiditate permite mucegaiului sa se dezvolte mai bine deaceea eu il folosesc doar la partile laterale bineanteles este parerea mea fiecare face cum vrea
kamy scrie:Geangu Cristian scrie:mechenici scrie:Salut.BRADUL este cel mai ushor de lucrat cu el ,am primit vreo 50 buc de tei shi sau strimbat ca toate visele,am vrut sa schimb modul de insirmare shi sau cam spart,probabil am dat gaura cu aparat de gaurit manual nu cu bormashina dar cred ca bradul este cel mai bun,spunea cineva pe forumul vechi teiul este lemnul saracului....dvs.decidetzi
Va salut,atat bradul cat si teiul daca sunt prelucrate inainte de a fi uscate se stramba mai ales cele cu defecte :cu nod sau lemnul din tulpina cel mai aproape de radacina cca70 cm de la sol ,teiul are fibra mai deasa si nu permite sarmei sa il taie la incordare este mai sigur mai ales in timpul transportului .Are dezavantajul ca la umiditate permite mucegaiului sa se dezvolte mai bine deaceea eu il folosesc doar la partile laterale bineanteles este parerea mea fiecare face cum vrea
de acord nene da daca lucrezi badu uscat se cam stramba circularu si destele de-mpins,merge mult mai usor jumi-juma!
si daca vorbim de cifre mari cu-atat mai tragic!
kamy scrie:va multumesc chiar am cerut o oferta de pret dar aveau doar panze de 3,2 mm,undeva la 100+tva,o chinazarie e la juma de pret.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian, Cristian IONITA, stefanescu şi 48 vizitatori