Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Guist -Pupemea

Mesajde cristi_vidican » 09 Feb 2012, 10:34

Da. Uuur(rrrr)raaa ar trebui sa zic eu primul ca am reusit si asta. Cand mi-am luat angajamentul am crezut ca in 2 zile mut toata pagina. Apoi Pupe imi zice ca nu-i graba, am toata iarna la dispozitie. Am zis atunci: daca zici tu, eu nu ma supar. Cand am inceput lucru, am vazut ca ia ceva timp, mai ales sa pun citatele in citat. Si m-am rugat si fie iarna mai lunga :lol:
Si uite ce-a venit afara!!!
Acum, ca am terminat si eu munca, ar trebui sa treaca si iarna, ca asa m-am inteles cu Pupe, ca o lungesc pe toata iarna. Dar, daca iarna nu se termina, Pupe, te rog sa mai scrii ceva dincolo, ca sa mai am de lucru cat tine iarna :lol:
Cu drag,
Cristi
P.S. Probabil ca erau solutii de mutare automata a intregii pagini, dar stii cum e, lucrul manual (hadmade) e mult mai de pret.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Adi Hodis » 19 Feb 2012, 08:20

Aaa ... noutati ?.

Te salut badie Pupe! si pe toti colegii ... din partea cealalta di pamint, de lume,nah. :D
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Ioan Guist » 19 Feb 2012, 10:12

Cum esti ma Adi ?
Sanatos? Esti bine?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Adi Hodis » 19 Feb 2012, 19:49

Ioan Guist scrie:Cum esti ma Adi ?
Sanatos? Esti bine?

Daaa ! Pai cum sa fiu la clima de aici, decat bine, deocamdata ... nush cum va fi la vara cu caldura si albinele astea, ca's rele ca africanele lu' nea Janese. O'm vide !.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde Ioan Guist » 19 Feb 2012, 19:58

ma , ce inseamna rele?
Nu te poti baga la ele fara masca?Te risti sa le dai lectii in pielea goala la ameicani?

Tu fa bine si "fura " tot ce poti.Baga in ...depozit (creer) , stocheaza ca Hamstarul.
Fotografiaza,memoreaza,intreaba, aduna...sti tu bine.

Succes Adi.Si...las ca trece.
Ioan Guist

Mesajde Adi Hodis » 19 Feb 2012, 20:27

Ioan Guist scrie:ma , ce inseamna rele?
Nu te poti baga la ele fara masca?Te risti sa le dai lectii in pielea goala la ameicani?
...

Pai e putin spus rele ... trebuie echipament serios, ca nu face fatza organismul la sute si sute de ace.
La picioare si la maini ataca grozav ... ca seara poti razui cu dalta sutele de ace infipte in pantaloni. La zona gleznelor.
Asa e "filmul" ... si-o sa-mi fie dor de blindele mele albinute ... si cum zici, las ca trce !. :)
Adi Hodis

Mesajde alt stupar » 19 Feb 2012, 21:22

gresesc sau chiar lucrati cu Adansoni ?
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Ioan Guist » 19 Feb 2012, 21:36

Ma...nu cred.
Tot cu carnica,aureea si A.M. lucreaza.Cred.
Am vazut in conditii (habar nu am ce era diferit) familie...normala pe care o apuca strechea si la noi in tara.Apoi revine de parca ...usturoi nu o mancat si nu-i pute trompa.
Acolo, conditiile sunt cred factorul principal de crestere a irascibilitatii albinei.
Ioan Guist

Mesajde alt stupar » 19 Feb 2012, 21:43

stiu si io ?
vorbesc presupuneri si aoleu cum il astept pe Adi sa desale sacul la intorcere :D
din revistele alea vechi, anii ”80, imi amintesc ca inca de pe atunci erau speriati ca apicultura din Statele sudiste va fi influentata de expansiunea apis adansoni L.
nah, posibil si probabil ca isi cumpara matcile de la crescatoriile save, insa ici colo tot exista neprevazutul si schimbari de matci accidentale
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Adi Hodis » 13 Mar 2012, 14:26

Alooo .... bade Ioaneee !!! ... noi incepuram vineri la extras mierea de portocali ... voi ??? ... pe cand se arata ceva de indulceala ? ... auzi ce-am auzit la shtiri ( la dulap ! ) ... ca anu' asta o fost cules la ghiocei !!! ... drept o zis ??? :? Ca sa stiu daca tre sa schimb pe alt "post"/dulap s-au ... usha. :P. Ca nu prea-mi vine a crede.

No' bine, ma duc la recoltat de roi ... deja au inceput si ei ... ieri am prins o duzina .... azi cred ca o fi un batalion !
Adi Hodis

Mesajde Adi Hodis » 15 Mai 2012, 10:52

Alooo .... bade Ioaneee !!! ...

Trecu' luna, veni-i acasa, dadu-i talifon si cica ... abonatul Vodafon nu poate fi contactat !!! ... intra-i pi tarlaua aiasta si nimica nimicutza de-o luna !. :shock:
-Undi te-ai ascuns nea Ioaneeee ??? :?
Pi ce coclauri umbli ? ... de nu da omu' di matale nicicum ... :)

Hai noroc si s'auzim di ghini !!!
Chiar, apropo' di ghini ... este ceva miere-n caturi ? ... ca la mine cam bate vantul ... acum cand e pe varf de secretie, ploua si albinele stau pitite-n stupi.
Scoate nasu' pan' la urdinish si ... gata munca. :(
Adi Hodis

Mesajde cristi_vidican » 15 Mai 2012, 18:43

Ultima data Pupe a fost vazut cautand salcam 3 la munte. Cred ca e acolo, poate deasupra norilor nostri si se bronzeaza admirand cele 9 kg de nectar pe zi (pe stup).
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Adi Hodis » 15 Mai 2012, 19:01

cristi_vidican scrie:... poate deasupra norilor ...

Dapai ... o fi p'aici ? :shock:
Alooooo !!!
Nu te mai ascunde ca te-am ginit ! :P ... e fain sa fi-i mai sus de nori, a ?.
Altu-i aerul ... alta viatza ... da' si cand e pamantu sub chicere, parca e mai relaxant ... :P
Fişiere ataşate
IMG_20120502_003748 (Medium).jpg
Adi Hodis

Mesajde Ioan Guist » 15 Mai 2012, 21:17

Am gatat da mutat in apuseni.Unde o intarcat mutu ....capra.Ma... da frumoase zone.Nema "civilizatie".Suntem la 5 km de orice semnal.Suntem in vagauna.Abia am intrat cu "trenurile" si abia ...abia le-am intors.O ora am tot racait la camioane.Apoi am descarcat aici si colea si apoi ce ramane... dincolea si mai avem 6 paleti si punem colo.
A iesit soarele ,orientare si am avut 500 g pana la ploaia de ora 13.
Speram si noi sa nu se parleasca floarea de tot.

Succese tuturor.Am avut pe Nicus si Sotia in vizita.Oameni scoliti si cu bun simnt.Romani.
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 15 Mai 2012, 21:22

Adi Hodis scrie:Re: Guist -Pupemea

Alooo .... bade Ioaneee !!! ...

Trecu' luna, veni-i acasa, dadu-i talifon si cica ... abonatul Vodafon nu poate fi contactat !!! ... intra-i pi tarlaua aiasta si nimica nimicutza de-o luna !. :shock:
-Undi te-ai ascuns nea Ioaneeee ??? :?
Pi ce coclauri umbli ? ... de nu da omu' di matale nicicum ... :)

Hai noroc si s'auzim di ghini !!!
Chiar, apropo' di ghini ... este ceva miere-n caturi ? ... ca la mine cam bate vantul ... acum cand e pe varf de secretie, ploua si albinele stau pitite-n stupi.
Scoate nasu' pan' la urdinish si ... gata munca. :(

Salut Adi.Bine ai revenit sanatos!
Ioan Guist

Mesajde nicus » 31 Mai 2012, 12:26

Domnul Nelu, multumim frumos pentru tot (toate).
Dumnezeu sa va ocroteasca familia si familiile. Selectie :)

Cu respect si admiratie,
N&A
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?