badguy_goodguy scrie:Auch. La mine cel ingropat complet in zapada nu a avut nimic. Insa ce-i drept e si din poliuretan , poate l-au ajutat fantele de aerisire de deasupra... naiba stie. Era oricum "activ" si ala. Sa inteleg ca au puiet, au inceput sa oua?
badguy_goodguy scrie:Auch. La mine cel ingropat complet in zapada nu a avut nimic. Insa ce-i drept e si din poliuretan , poate l-au ajutat fantele de aerisire de deasupra... naiba stie. Era oricum "activ" si ala. Sa inteleg ca au puiet, au inceput sa oua?
alt stupar scrie:Fumidil ????
oh, si mai vorbim de apicultura la nivel industrial...
alt stupar scrie:Fumidil ????
badguy_goodguy scrie:Azi au fost +6 grade , chiar +7 grade Au iesit pe undeva albinele afara?
kamy scrie:nu ma dumiresti si pe mine cate familii aveti de ati scris de atatea ori albine.albine.albine,pe forum si va asigur ca oricate familii ati avea o sa bag mai multe la iernat
badguy_goodguy scrie:Azi au fost +6 grade , chiar +7 grade Au iesit pe undeva albinele afara?
kamy scrie:alt stupar scrie:Fumidil ????
nu ma dumiresti si pe mine cate familii aveti de ati scris de atatea ori albine.albine.albine,pe forum si va asigur ca oricate familii ati avea o sa bag mai multe la iernat
kamy scrie:... in timp ce desfaceam am obiceiul de pun mana deasupra cuibului si am constatat ca multe au ridicat temperatura in cuib si au puiet!
ioanpuiu scrie:kamy scrie:... in timp ce desfaceam am obiceiul de pun mana deasupra cuibului si am constatat ca multe au ridicat temperatura in cuib si au puiet!
În 2009/2010 am iernat primul meu stup, am mai cumpărat doi în primăvară şi am prins ulterior patru roi naturali (nu de la mine, probabil că altcineva a prins roii mei) şi am intrat în iarna 2010/2011 cu şapte.
Entuziasmul fiind mare la vremea aia, am montat la trei stupi termometre cu senzorul de temp. deasupra cuibului, sub folie, unde l-am introdus printr-o tăietură de 1 cm.
Am monitorizat temp. între 15 noiembrie şi 15 aprilie.
Mă obişnuisem cu ierni blînde şi nu am mai făcut înregistrări în iarna asta,
acum îmi pare rău.
kamy scrie:kamy scrie:alt stupar scrie:Fumidil ????
nu ma dumiresti si pe mine cate familii aveti de ati scris de atatea ori albine.albine.albine,pe forum si va asigur ca oricate familii ati avea o sa bag mai multe la iernat
raspundeti va rog la intrebarea pusa ca sa nu raman cu impresia ca e vorba de alt stupar!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori